Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni aldım ankarada cihazın radyosunu evde denediğim zaman çekmiyor tv biraz çekiyor bugün yolda giderken denedim radyo daha iyi çekiyor tv de iyi(kulaklıkla ) cihazdan memnunum fakat şarzı sanki az gidiyor gibi kurcalayınca 1 gün gitti belkide ilk şarzla olduğu içindir bilemiyorum sizin kaç gün gidiyor.
  • cihazı 1 yıldır kullanan biri olarak tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: senol1979

Merhaba arkadaşlar. Bende bu cihazı aldım. Gerçi daha alalı 4 gün oldu ancak bir konuda sıkıntım var. Cihazın radyosu ne şehir içinde nede şehir dışında doğru düzgün kanal çekmiyor. Sürekli cızırtı ve çekse çekse 1 - 2 kanal çekiyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Sizinkilerde sorun yok ise cihazı hemen yenisi ile değiştireceğim. Teknosadan aldım ve 15 gün içinde koşulsuz iadesi var.

bulunduğunuz yerde önemli bu konuda

radyo çekimi nokialara göre baya zayıf
    ama o kadar kötüde değil. hepsinde standart senin telefonuna ait bir sorun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ressamyuva

Bende yeni aldım ankarada cihazın radyosunu evde denediğim zaman çekmiyor tv biraz çekiyor bugün yolda giderken denedim radyo daha iyi çekiyor tv de iyi(kulaklıkla ) cihazdan memnunum fakat şarzı sanki az gidiyor gibi kurcalayınca 1 gün gitti belkide ilk şarzla olduğu içindir bilemiyorum sizin kaç gün gidiyor.

cihazın şarji ortala bir kullanmayla ince bataryada 1 gün gidiyo
    az kullanırsanız 1,5 2 gün gider. kalın bvataryayla ortalama bir kullanımda 2 gün gider
    ekran ışık seviyesini düşürürseniz bu süreyi uzatabilirsiniz.
    keypaddaki windows tuşuna basılı tutarak ekrana gelen menüden ışığı kısabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hycmat

Arkadaşlar, sizden bi konuda yardım isteyecektim. 3 gün önce ben de bir G-Smart i120 satın aldım. Çok güzel bir cihaz gerçekten. Neredeyse tüm özelliklerini keşfettim. Fakat telefonun kendi tuş takımını kullanarak harf yazamıyorum. Yani mesaj, taslak.. vs. yazarken sadece sanal klavyeyi kullanarak kalemle yazı yazabiliyorum. Tuş takımını kullınırken sadece ve sadece rakam yazıyor başka birşey yazmıyor. Bunun ayarını nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.. Teşekkürler şimdiden..

bunu yapabilmen için smart keypadı seçmen lazım
    ekranın altında ki klavye simgesine tıkla tanında çıkan küçük oka tıkla açılan menüden
    smart keypadı secersen giriş yapmak için tuş takımını kullanabilirsin.

• İlk şarzda 12 saat şarz ettiniz mi böyle bir şey var mı gerçekten ben şarzı doldu çektim daha ikinci şarz edişim sanki kalın bataryayla ince batarya aynı gidiyor gibi.Birde ben telefonu bilgisayara bluetooth la bağlayamadım nasıl activsync le nasıl bağlanmamız gerekiyor anlatabilirmisiniz teşekkürler
  • bu gün siparişi verdim bende, umarım memnun kalınacak bir üründür.
    Saygılarımla...
  • arkadaşlar hepsiburadadan alanlar için söylüyorum.. ürün dartyde daha ucuz :http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-B-LG-SAYARI-PDA-/GSMART/i120-p-9037-c-13.htm
  • turgay aslan kardeş banada bi yardımcı olurmusun ben telefona wm6 yükledim türkçeye çevirdim hiç bir problem olmadı yüklerken gayet güzel çalışıyor ama videoları izleyemiyorum ''DirectDraw: Device Erorr'' diye hata veriyor sendede varmı böyle bir sorun bunu nasıl çözeriz yardımcı olursan sevinirim.
  • bende hepsiburada'dan aldım, ama hsbc advantage'ye 6 taksit %5 indirim uygulaması vardı, o yüzden tercih ettim. Darty'de peşin fiyatı düşük, taksitli fiyatı olunca 588 lere çıkıyordu (taksim mağazasında sordum)
    İnternet üzerinden peşin fiyata taksitli ise güzel bir fiyatmış. (gerçi hsbc ile alacaktım ve listelerinde hsbc yok)
    Edit: Tüm taksit seçeneklerinde %8 vade farkı uygulanmaktadır diyor Darty'de, şimdi gördüm.

O halde en uygun yer şu an içinhttp://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=51317&idCategory=208&topnavCategory=38
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 15 Şubat 2008; 11:42:29 >

• Kusura bakmayın birkaç gündür bakamadım foruma. İade için ilk 15 günde tam para karşılığınızı veriyorlar ( yada hediye çeki ) Yalnız cihazın koruyucu folyoları vb şeyler yoksa %85 ini ödüyorlar. Bu süreden sonra zaten servise gidiyor ve oradan gelecek rapora göre hareket ediyorlar. En azından bana bu şekilde anlattılar. Radyo konusunda cihaza WM06 Rom yükleyince radyo biraz daha iyi işler hale geldi. DirecDraw hatası için Ayarlarda Görüntü Sürücü kısmını DirectDraw yerine GDI yada İntelXscale gibi bir şey vardı bunlardan birini seçin. Benim tercihim İntel olan. ( Core Player yada TCPMP kullanıyosunuz yanılmıyorsam.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydın_m

turgay aslan kardeş banada bi yardımcı olurmusun ben telefona wm6 yükledim türkçeye çevirdim hiç bir problem olmadı yüklerken gayet güzel çalışıyor ama videoları izleyemiyorum ''DirectDraw: Device Erorr'' diye hata veriyor sendede varmı böyle bir sorun bunu nasıl çözeriz yardımcı olursan sevinirim.

bende problemin kaynağını tam olarak anlayamadım. eğer TCPMP de izliyorsan videolarını
    çözüm çok kolay TCPMP yi aç optionsa tıkla orada video var oradan Intel XScale yi seç
    artık çok rahat izleyebileceksin.
  • merhabalar,
    Edit: sorun modemin bağlantısındanmış, modeme reset atınca düzeldi

bu arada kutu içinden i120 türkçe yazan bir cd çıktı am bir türlü kurup türkçeye çeviremedim. Sd karta ulaşılamadı gibi bir mesaj veriyor kurulumda (2gb mini sd takılı), kablo ile activesync'e bağlı cihaz, görünürde herşey sorunsuz yani.
    sorun neden olabilir?
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 16 Şubat 2008; 12:33:20 >
  • teşekkür ederim cevaplarınız için sorun çözüldü dediğinizi yapınca ah be izleyebiliyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

merhabalar,
    Edit: sorun modemin bağlantısındanmış, modeme reset atınca düzeldi

bu arada kutu içinden i120 türkçe yazan bir cd çıktı am bir türlü kurup türkçeye çeviremedim. Sd karta ulaşılamadı gibi bir mesaj veriyor kurulumda (2gb mini sd takılı), kablo ile activesync'e bağlı cihaz, görünürde herşey sorunsuz yani.
    sorun neden olabilir?
    Saygılarımla...

bende aynı sorunla karşılaştım orjinal cd den bir türlü trk yapamadım .. sd kart aldım gene olmadı ... en sonunda www.cebimdekipc.com dan i120 için çıkarılmış tr yazılımla hallettim sorunu

• bende aynı sorunla karşılaştım orjinal cd den bir türlü trk yapamadım .. sd kart aldım gene olmadı ... en sonundawww.cebimdekipc.com dan i120 için çıkarılmış tr yazılımla hallettim sorunu

serkan takur ben de 5 gün önce gsmart 120 aldım ve bir türlü cihazı türkçeleştiremedimwww.cebimdekipc.com dan yazılımı nereden bulunacağını yazarmısın bana teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: vanucci

bende aynı sorunla karşılaştım orjinal cd den bir türlü trk yapamadım .. sd kart aldım gene olmadı ... en sonundawww.cebimdekipc.com dan i120 için çıkarılmış tr yazılımla hallettim sorunu

serkan takur ben de 5 gün önce gsmart 120 aldım ve bir türlü cihazı türkçeleştiremedimwww.cebimdekipc.com dan yazılımı nereden bulunacağını yazarmısın bana teşekkür ederim.

PM ile iletilti.

• S.a arkadaşlar. bende gigabyte i120 yi yeni aldım. Mesaj yazarken harfleri klavye ile yazmıyor yukarda okudum smart denilen şeyi yaptım bu seferde otomatik kelimeler yazıyor. Türkçeyede çeviremedim. 2006yıda yükleyemedim. Hafıza kartı aldım ama onu pc ye bağlayacak bir alettemi almam gerekiyor. Hiç birşey uymuyor mini sd ye. Nokia 6600 ım vardı bir dosya yüklerdim çalıştırırdım şak diye kurulurdu. Buna program bulsam nereye koyacak o dosyayı nasıl çalıştırılacak falan filan hiçbirşeyi kafam almadı. Bunları sorsam uzun vaktinizi alırım. Sormamış sayın sitem sayın:)pc den anlayan biriyim ama bu cep telefonunu pek anlamadım:)Radyosu çekmiyor tv si atv yi bir kez buldum yolda. Resimler nokia vga kameradan bile bence daha kötü. video kıpırdayınca acayip görüntü bozuluyor nokia 6600 ımı özleyeceğim nerdeyse. Hiçbirşey demesem elime kalemini alıyorum bir şey yapmak için 1dakika basıyorum uğraşıyorum yani açıkcası memnun kalamadım. Birini aramak için bir tuşa basmak varken bunda 4-5 işlem yapılıyor:( her telefon görüşmemi ses kayıt yapı ayarladım sesi çektiğide yok. Nokiamda bir program yüklemiştim herşey otomatik kayıt oluyordu. Off off ki ne off:(

Bir hayırsever arkadaş bu telefonla ilgili bana güzel birşeyler tüyolar yada programlar söyleyebilirmi.

• Anladığım kadrıyla ilk defa pocketpc kullanıyorsun onun için haliyle biraz zorlanmışşın bu çok doğal cünkü symbian ile wm çok farklı biraz alışmaya çalış memnun kalacağından eminim çünkü bu alet bi harika bende başta biraz zorlandım ama sonunda alıştım ve çok memnunum. Biraz kurcala telefonu

Birde benim bir sorum olacak bu telefonda maç sonuçlarının gelmesi için nerden ayar yapıyoruz ben çok kurcaladım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın_m -- 27 Şubat 2008; 15:43:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.