Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yoksa

HP Mi ?

http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=16&MARK=HP&tip=5

İkisi Arasında Gidiyorum Geliyorum Kafam Allak Bullak Oldu Açıkcası.Bir Yandan Düşünüyorum Bu Gigabyte'dan Tv Özelliğini Çıkarsak 100 Ytl Düşer Diyor ve Tv Özelliğini Gereksiz Buluyorum.Bir Taraftanda Aslında Güzel de Olabilir Diyorum.(((:

Bir Yardımcı Olursanız Mutlu ve Bahtiyar Olurum.Bir Haftadır Dudaklarımı Kemirmekten Bir Hal Oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUJGE -- 23 Mart 2008; 0:42:17 >

• arkadaşlar ben dün dartyden aldım 580 ytl son üründü teşhir ürünü yinede aldım 550 ytlye indi fiyatı artı cepkask yaptım gerçi iyi ettimmi bilmem ama daha once cepkask işine yarayan arkadaşlar cevap yazarsa iyi olur. yani uzun lafın kısası 580 ytl ye geldi ama oldukça hoşuma gitti tavsiye ederim. almak isteyen arkadaşlarla yardımcı olurum makina hakkında bilgi vermek için benden eski kullanıcılardanda ben yardım almak istiyorum çözdüm bi çok şeyini ama yinede yardım alabilirim saolun şimdiden. hepiniz allah'a emanet olun..
  • Arkadaşlar bu modelin Ankara'da-Web'de saçmasapan olmayan fiyatlara stoklarda olduğu dükkan bilen var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dionero

Arkadaşlar bu modelin Ankara'da-Web'de saçmasapan olmayan fiyatlara stoklarda olduğu dükkan bilen var mı acaba?

teknosa mağzalarının birinde var mithatpaşadakindemiydi hatırlamıyorum 530 civarları bi fiyatı vardı bimexede sor 530 uygunmu sence
  • ben i120 alacaktım vaz geçtim i300 aldım çokta memnunum ama i120 de güzel cihaz gps olayı yok ama çok önemli bişey değil gps yok ben heryere sık sık arabayla seyahat ederim derseniz ozaman önemli yoksa zırt pırttan başka bişey değil benim navigasyonu beğenmedim yenisini kurmaya bile tenezül etmiyom işime yaramooo ilerde yenisini yuklerim yada guncellerim şu sıralar başka programlar kuruyorum
  • arkadaşlar bu i120'de mp3ü zil sesi olarak atayamıyomuyuz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

quote:

Arkadaşlar bu modelin Ankara'da-Web'de saçmasapan olmayan fiyatlara stoklarda olduğu dükkan bilen var mı acaba?

teknosa mağzalarının birinde var mithatpaşadakindemiydi hatırlamıyorum 530 civarları bi fiyatı vardı bimexede sor 530 uygunmu sence

Teşekkür ederim yarın teknosa ya bakarım,bimekse geçen haftasonu baktım yoktu.530 gayet uygun gözüküyor.
  • Wm05 de Application Data nın içinde Sound diye bir klasörün içine atarsan oluyor. Ama hafızada fazla yer kaplıyor. Wm06 da My Documents in içinde My Ringtones diye bir klasör olacak onun içine atarsan gene oluyor. ( Yalnız bu klasör var mı ; yoksa biz mi böyle bir klasör oluşturuyorduk kısmında tereddütteyim. Yoksa siz oluşturun. ) Yalnız bu klasörlere Windows Mobile Tabanlı Aygıtım içine girdikten sonra ulaşın. Ben genelde öyle yaptım ve sorunsuz olmuştu. Aksi durumda bir kere görmemişti.
  • kardeş teşekkürler ama silmedi sanırım onun için yeniden başlatmak lazım

evet kapamak gerekiyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabbe_ua -- 27 Mart 2008; 22:25:35 >
  • herkese selamlar..
    15 günlük bi i120 kullanıcısı olarak öğrenmek istiyorum arkadaşlar;
    wm5 ile wm6 nın farkları nelerdir ?
    daha doğrusu wm6 nın wm5 e göre artısı çok mu ?
    bir de geri dönüş mümkün değil mi wm6 dan wm5 e?
    çok teşekkürler..
  • Geri dönüş mümkün. Ben wm06 dan wm05 e döndüm. Bazen wm06 sorun çıkarabiliyor. Bende Contact lar menüsüne girip işlem yapmaya kalktığımda hep hata veriyordu. Bende kısa sürede wm06 dan wm05 e döndüm. Bu yüzden pek gözlem yapma imkanım olmadı. Ama en azından wm06 da radyonun biraz daha iyi çektiğini söyleyebilirim.
  • Kesinlikle wm05 te kalın wm06 hiç stabil değil sesleri bile garip çıkıyor konuşmalarda karşının sesini zor duyuyorsun. Hiç bir artısını görmedim wm06 aksine cihazı kasıyor. wm05 ile devam bende geri dönüş yaptım wm05 e.
  • slm bende yeni üye oldum
    i 120 yi 1 aydır kullanıyorum ama daha çözemediğim konular var;
    bazılarını formu okuyunca öğrendim paylaştığınız için teşekkürler.
    şimdi size birkaç sorum olacak;
    1- wifi yi ücretsiz kullanamıyormuyuz benden bağlanmadan kontür gitmeye başlıyor bağlanmıyorda.
    2- telefonun türkçe kurulumunu yükledim ama hala daha önemli yerleri ingilizce türkçe yapamıyormuyuz.
    3- başka telefonlardan video gönderiyorlar tam ekranda ufacık gözüküyor.
    4- saat alarmında mp3 kullanabiliyormuyuz.
    5- birde tarif ettiğiniz gibi mesaj yazarken dediğiniz gibi yaptım daha meşakkkatli oluyor kalemsiz olmuyor
    6- birde bizim cihaza uyumlu oyun, program vs. aradım bulamadım gerçi bulsam nasıl yükleyecem nasıl kullanacam bilemiyorum.

bu konularla ilgili bi cevap yazarsanız sevinirim.teşkkürler.

• Bende ariyorum ancak cihaz su an hicbir yerde yok. Gittigidiyorda satisi var sadece. Bimekste kalmamis. Teknosa' da yok. Zaten urunu getiren Gencell'de artik gelmiyor dedi. Belki alt bayilerde bulunabilir. O da mucize gibi. Bende almak icin cok ugrastim ancak yok.

quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

quote:

• galiba son i120 yi ben aldım... istinye bimeks ten almıştım 1 ay önce ve sadece 1 tane kalmıştı ondan sonra bi arkadaşta heveslendi ne orda nede başka biyerde bulamadı i120 yi :) ...
    son i120 bendemi ne :) ...
    neyse arkadaşlar tavsiyem 2. el almanızdır piyasada 1-2 aylık çok var çiziksiz faturalı filan çok var 400-450 ytl arası rahatlıkla bulunabilir... ben bimeksten %10 indirimle 508 ytl aldım 1 ay kadar oldu..
  • ARKADAŞLAR BEN 550.00 (KARGO ÜCRETİDE BANA AİT VE KUTU İÇREĞİNİN TAMIMI MEVCUT) VERİYORUM İLGİLENEN VARSA.

ÇOK KARMAŞIK MIŞ BEĞENDİM AMA DAHA ÖNCE HİÇ PDA KULLANMADIĞIMDAN ZOR GELİYOR BUNU SATIP ARAMA YAPAN Bİ TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• ŞU SORUNLARIMA Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KEYFE KEDER VERİYOR YAPAMAYINCA

1- wifi yi ücretsiz kullanamıyormuyuz benden bağlanmadan kontür gitmeye başlıyor bağlanmıyorda.
    2- telefonun türkçe kurulumunu yükledim ama hala daha önemli yerleri ingilizce türkçe yapamıyormuyuz.
    3- başka telefonlardan video gönderiyorlar tam ekranda ufacık gözüküyor.
    4- saat alarmında mp3 kullanabiliyormuyuz.
    5- birde tarif ettiğiniz gibi mesaj yazarken dediğiniz gibi yaptım daha meşakkkatli oluyor kalemsiz olmuyor
    6- birde bizim cihaza uyumlu oyun, program vs. aradım bulamadım gerçi bulsam nasıl yükleyecem nasıl kullanacam bilemiyorum.
  • zideg selamlar..
    elimden geldiince yardımcı olmaya çalışiim sorularına..

1.wifi tamamen ücretsiz bi olay. kullandığın hattın gprs ayarları otomatik yüklendiği için muhtemelen kontörün düşüyor. gprs ayarlarını silmeyi dene.
    2.yüklediin türkçe'den fazlası olduğunu sanmıyorum. idare etmeye çalışcaz yani.
    3.başka telefonlardan gelen videolar muhtemelen 3g videolardır. yani cep telefonu formatı. bunları full screen izleyemiyoruz. ama mpegler divx ler full screen izlenebiliyor.
    4.saat alarmı mp3 olayını denemedim hiç, yardıımcı olamicam.
    5.mesaj olayı 'türkçe t9' yaması üretilene kdr malesef kalemle olcak..
    6.bu sorun için ''ppc oyun-tema yükleme'' şeklinde aratırsan uzun uzun anlatımlarını bulabilirsin.
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak..
    i120 ve avea hat kullanıyorum..
    contact listesinde simkart numaralarımı gizleyemiyorum.
    telsim hatlarda gizlenebildiğini öğrendim fakat.
    var mıdır avea hat kullanıp sim numaralarını gizlemeyi başarabilen bi arkadaşımız ??
    teşekkürler..
  • Arkadaşlar i120 almayı düşünüyorum. Tv den kayıt ne kadar yer kaplıyor? Tavsiye edeceğiniz bir cihaz mıdır? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.