Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wm05 de bende bulamadım şu tel listesinde sadece sim veya cihaz hafızasını gösterme olayını. Wm06 da vardı.
  • teşekkür ederim velocan85

evet otomatik yüklemiş avea ama silemedim nerden silindiğinide bulamadım sizin telefonlarda ayarlar ne şekildeyse yani neyin ne olması gerekiyorsa bi yazıverirseniz çok sevineceğim wifi yi kullanamayınca çok sıkıcı gelmeye başladı
  • bir sorunum daha var bende iki pc var birisine cd sini kurdum telefona attıklarımı çevirip atıyor ama diğerine cd yi kuramadım flash diskler gibi otomatik olarak tanımlatabiliyormuyuz çünkü diğerinde internet yok cdsini kuramadığımda var
  • Bu sitede bayağı bir program var.

http://g-smart-i120.handster.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Bu sitede bayağı bir program var.

http://g-smart-i120.handster.com/

ama bu site paralı yaw free bi site yokmu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabbe_ua -- 9 Nisan 2008; 10:45:07 >
  • Piyasada yok bu cihaz. Genccell getirtmiyomus maalesef. bende aradim ancak bulamadim.

quote:

Arkadaşlar i120 almayı düşünüyorum. Tv den kayıt ne kadar yer kaplıyor? Tavsiye edeceğiniz bir cihaz mıdır? Teşekkürler
  • Hocam cok istiyorsun.2.el icin fazla

quote:

Orjinalden alıntı: zideg

ARKADAŞLAR BEN 550.00 (KARGO ÜCRETİDE BANA AİT VE KUTU İÇREĞİNİN TAMIMI MEVCUT) VERİYORUM İLGİLENEN VARSA.

ÇOK KARMAŞIK MIŞ BEĞENDİM AMA DAHA ÖNCE HİÇ PDA KULLANMADIĞIMDAN ZOR GELİYOR BUNU SATIP ARAMA YAPAN Bİ TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• Arkadaşlar i120 arayanlara iyi bir haber. Bugün darty i aradım. 2 tane Mecidiyeköy'de 2 tane de Beyoğlu mağasında var dediler. Akşam gidip Mecidiyeköy'dekinin birini aldım. Diğeri teşhirde bekliyordu. 589 ytl. 30 ytlye de kasko yaptırdım. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 10 Nisan 2008; 0:30:46 >
  • arkadaşlar şu i120 nin wifi ayarlarını bi yazarmısınız benim avea otomatik yüklemiş olduğundan birtürlü ayarlarını yapamıyorum sıkıcı gelmeye başladı

birde telefona oyunları atıyorum ama güzel oyunların hepsi ya demo yada paralı varmı bildiğiniz başka site adresi falan

• kadirt hayırlı olsun i120
  • quote:

Orjinalden alıntı: zideg

kadirt hayırlı olsun i120

Eyvallah dostum. Teşekkürler. İnşallah memnun kalırım.
  • arkadaşlar yaw şu wifiye yardımcı olun lütfen kullanamıyorum
  • arkadaşım çok kolay
    önce çevrende wifi olması olması lazım yani kablosuz ağ.
    ppcnin todays ekranında wifi:off ibaresini görmüşsündür oradan önce aktif yap wifiyi...
    sonra kendisi bulacaktır bağlanmak istediğin ağa bağlanabilirsin olay bukadar basit... şifreiz ağ ise zaten birkere next diyorsun bağlanıyor...
    eğer şifre var ise soruyor zaten biliyorsan ağın şifresini girip devam ediyorsun ağa bağlanmış oluyorsun...
    ondan sonra ister msn- ister exploerer özgürsün kontor gitme durumuda yoktur...

wifi ayarı diye birşey yoktur arkadaşım bu sistem yaklaşık olarak bluetooth gibi çalışısan daha özelleşmiş bir bağlantı şeklidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 11 Nisan 2008; 15:23:53 >
  • Bende buldum. Istanbuldan bir arkadasa aldirdim. Kargoyla gonderiyor. 589 YTL

quote:

Arkadaşlar i120 arayanlara iyi bir haber. Bugün darty i aradım. 2 tane Mecidiyeköy'de 2 tane de Beyoğlu mağasında var dediler. Akşam gidip Mecidiyeköy'dekinin birini aldım. Diğeri teşhirde bekliyordu. 589 ytl. 30 ytlye de kasko yaptırdım. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • i300'ün beyaz dışında renkleri var mı Türkiye'de? Ankara'da??
  • bimekslerde en ucuzu arkadaşlar %10 indirimle 508 ytlye aldım bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

bimekslerde en ucuzu arkadaşlar %10 indirimle 508 ytlye aldım bende...

Hiçbir bimekste yok şu anda.
  • Dostum,

CD den ActiveSync kurdum ancak cihazi bir turlu gormedi ne yapabilirim? Daha once mpx200 kullanmistim onda problem olmamisti.

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Bende i20'u yeni almış bulunmaktayım ve cihazı kurcalamaktayım. Gayet güzel bir PPC

İçinden Türkçe CD çıktı, ActiveSync ile cihazı nasıl göstereceğimi bulmaya çalışıyorum şu anda.

Edit: En sonunda USB'den otomatik görebildi ActiveSync.

WM6'ya da yükseltebilirim ama ayrıca satılan ya da yüklenebilen Türkçe kelime tamamlama programı gibi bişey bileniniz var mı :) Çünkü WM dili benim için önemli değil ingilizce bile daha iyi, sadece otomatik tamamlama istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Dostum,

CD den ActiveSync kurdum ancak cihazi bir turlu gormedi ne yapabilirim? Daha once mpx200 kullanmistim onda problem olmamisti.

eğer wm06 yüklediysen aşağıdaki linkten ActiveSync 4.5 indirip kur. cd deki 4.2 wm06 da problem çıkarıyor.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141

• WM 5 yuklu. 4,5 yinede kurdum ama maalesef cihazi goremiyor. Cihazda problem olabilirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Dostum,

eğer wm06 yüklediysen aşağıdaki linkten ActiveSync 4.5 indirip kur. cd deki 4.2 wm06 da problem çıkarıyor.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=9e641c34-6f7f-404d-a04b-dc09f8141141

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.