Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar ben makineye format attım navturk yazılımı silindi tekrar nasıl yükleyebilrim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca bana navturk cd si felan vermediler aldığımda makineye yüklüydü yoksa silindiği için bu hakkım kayıpmı oldu birde telin 2. pili devamlı şarzı yüzde 50 gösteriyo böle sorıun yaşayan oldumu.....:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukyuce

merhabalar arkadaşlar ben makineye format attım navturk yazılımı silindi tekrar nasıl yükleyebilrim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca bana navturk cd si felan vermediler aldığımda makineye yüklüydü yoksa silindiği için bu hakkım kayıpmı oldu birde telin 2. pili devamlı şarzı yüzde 50 gösteriyo böle sorıun yaşayan oldumu.....:(

evet arkadaşım bende dun aldım navturk bendede gitti navturku aradım zaten içindeki yazılım demo imiş navturk merkez ofisine gidip yükletebilirsin ben i-go yükledim bi sorun yok daha cihacı keşfetmeye çalışıyorum.
  • navturk sorununu çözdüm manyak çalışıyo fakat pil serviste bakıyolar bakalım
  • Slm arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum veya başkada önerebiliceginiz varmı fiyatı 1400 ytl flan degermi ?
  • Arakadaşlar selam bende g-smart i120 aldım.telefon kullanıcıları bayagı az sanırım,msj yazarkey tus takımında gecıkme yasıomusunuz?
  • Her zaman söylüyorum bende alıcam ama gerçekten o fiyatı haketmiyor bana göre biraz daha inmesini bekliyorum
  • evet fiyat çok yüksek o fiyatlara edecek bi cihaz değil
  • Selam bende aldım, alet tam bir gazalot, internete bağlanması yavaş, kamera desen sıfır, kütük gibi yapmışlar. Ben aldım çünkü firmamın talimatı böyleydi. Şimdi bana sat diyorlar, alalı 3 gün oldu teknosa fiyatının altında satarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: albu

Selam bende aldım, alet tam bir gazalot, internete bağlanması yavaş, kamera desen sıfır, kütük gibi yapmışlar. Ben aldım çünkü firmamın talimatı böyleydi. Şimdi bana sat diyorlar, alalı 3 gün oldu teknosa fiyatının altında satarım.

Sen o " gazalot'u " satacağın zaman bana haber ver. Güsel fiyat verirsen alabilirim. yıpranmamış olması kaydıyla tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TC_Vatandaşı -- 29 Mayıs 2007; 0:03:14 >

• Hort
  • +1
  • şu an ciddi olarak bu pda yı almayı düşünüyorum (wm 6.0 güncellemesi de varken)
    i300 daha ucuz ama nümerik tuş takımı ve tv-radyo benim için daha cezbedici geldi. GPS şu aşamada benim için önemli değil.
    Sizce bu pda 550 ytl fiyata değer mi?
    Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coppermine

şu an ciddi olarak bu pda yı almayı düşünüyorum (wm 6.0 güncellemesi de varken)
    i300 daha ucuz ama nümerik tuş takımı ve tv-radyo benim için daha cezbedici geldi. GPS şu aşamada benim için önemli değil.
    Sizce bu pda 550 ytl fiyata değer mi?
    Saygılarımla...

Evet arkadaşlar bende telefonum bozulduktan sonra bu cihazı ciddi ciddi düşünmeye başladım.Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.
  • orta derecede 2 mp kamera fena değil denecek video çekimi wm6 işletim sistemi 256 rom tv radyo
    çok iyi alet
    ben çok memnunum 1 yıl olacak nerdeyse elime başka alet bile almak istemiyorum. yanında udak bi gps imde var
    deymeyin keyfime.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgayaslan

orta derecede 2 mp kamera fena değil denecek video çekimi wm6 işletim sistemi 256 rom tv radyo
    çok iyi alet
    ben çok memnunum 1 yıl olacak nerdeyse elime başka alet bile almak istemiyorum. yanında udak bi gps imde var
    deymeyin keyfime.

Hımm valla bende alacağım PDA ya kararımı verdim.Gigabyte GSmart i300 alacağım.
  • Tuş takımsız pdaları kesinlikle tavsiye etmem.(Kullanırım diyorsanız o başka.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: husnuweb

Tuş takımsız pdaları kesinlikle tavsiye etmem.(Kullanırım diyorsanız o başka.)

Değişik bir deneyim olacak.İlk PDA ve ilk deneyim.Televizyon sandığım gibi değilmiş.Sabit durman gerekiyormuş.Kullanan bir kişi söyledi.Tuş takımı çok minikmiş mesja yazamıyormuşsun.Onun için Televizyonuda otobüste kullanamayacak isem bence pek mantıklı gelmedi.İlginiz için teşekkür ederim yinede.
  • Arkadaşlar, sizden bi konuda yardım isteyecektim. 3 gün önce ben de bir G-Smart i120 satın aldım. Çok güzel bir cihaz gerçekten. Neredeyse tüm özelliklerini keşfettim. Fakat telefonun kendi tuş takımını kullanarak harf yazamıyorum. Yani mesaj, taslak.. vs. yazarken sadece sanal klavyeyi kullanarak kalemle yazı yazabiliyorum. Tuş takımını kullınırken sadece ve sadece rakam yazıyor başka birşey yazmıyor. Bunun ayarını nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim.. Teşekkürler şimdiden..
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu cihazı aldım. Gerçi daha alalı 4 gün oldu ancak bir konuda sıkıntım var. Cihazın radyosu ne şehir içinde nede şehir dışında doğru düzgün kanal çekmiyor. Sürekli cızırtı ve çekse çekse 1 - 2 kanal çekiyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Sizinkilerde sorun yok ise cihazı hemen yenisi ile değiştireceğim. Teknosadan aldım ve 15 gün içinde koşulsuz iadesi var.
  • İade koşullarını biliyor musun, teknosadan bana iletilen böyle bir durumda faturanın yüzde 85'ini ödedikleri idi...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.