Şimdi Ara

GIGA-BYTE G-Smart i 120 alan varmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: goofyitu

http://www.gsmarena.com/toshiba_g500-1904.php

laptopda toshiba kalitesi ve servisleri cok kotu degildir
    ayrıca t serilerini yurtdisinda ciktiginda hemen getirdiler
    multimedya getiriyor sanırım
    ben bu aleti begendim

bide imate 8150 gercekten hos

güzel telefon
  • valla ben de aynı durumdan muzdaripim. izmirde genccellin distiribütörlüğü yapan yerin merkezini aradım. telefonu söylince hiç birşey bilmiyorlar öyle model yok diyorlar.
  • quote:

carsambadan bu yana telefonu almaya calisiyorum ama alamadim
    weblebiye siparis verdim hala ulastiramadilar
    dun genccell i aradim dedim boyle boyle ,onlarda bize bugun haber verdiler simdi cikiyoruz dediler
    genccell den hasan bey weblebiyi aramis
    onlarda beni aradı birbirlerine de kargo yapıyorlarmis
    en erken salı elinde olur diyorlar
    sonra direk kargo yapmayı onerdiler tamam dedim
    gelen giden yok
    ayrıca anadolu yakasındaki satis noktaları tek tek aradım
    telefonu bilen yok o ne diyorlar
    dolayısı ile bugun gelmez ise ben vacgectim bu sevdadan
    istanbulda bile hicbiryere ulastiramamis urununu
    daha satisi yapamiyo adam bi de servise dusersek vay halimize

goofyitu naptın? aldın mı yoksa iptal mi ettin siparişi?

• Cuma gunu kargoya vermisler.
    İsin ustasi!! Mng kargo urunu karsi yakaya pazartesi ulastirabildi.Kendilerini kutluyorum burdan

Aldım cihazi.

Kısa bi ozet yapıyorum.

Cihazın kutusundan baslarsak GB isi guzel yapmis.
    Farklı ve kaliteli bir kutu yapmislar.Orjinal

kutu haricinde sanırım arac tutacagi olan bi alet cikti.Boyle seyleri kullanmadigim icin incelemedim.

Kutu icerigi ise gercekten hos.50 ye yakın tel kullandım en iyisi diyebilirim.

2 stylus
    1 kulaklık
    1 kulaklık donusturucu 3.5mm
    1 usb kablo
    1 sarj aleti (1mt yok,daha uzun niye yapmazlar ki)
    1 anten
    2 tane anten cevirici uc
    tutma ipi
    sert kılıf (kullanmadigim icin poseti acmadim)
    2 adet cd turkce ve ingilizce
    2 adet manuel turkce ve ingilizce turkce olan kıytırık degil ozenilerek hazırlanmis kuse kagida
    baska unuttugum olabilir aksam guncellerim

cihaza gelince
    boyut olarak ideale yakın fakat halen biraz kalın
    ekran canlı
    disariya verdigi ses tatmin edici
    tv umdugundan iyi ama normal tv kalitesinde degil.
    radyo kalitesi biraz zayif gibi
    kasa genel olarak saglam hissi veriyor.tıkırdayan yeri yok
    tus takımı sertligi orta ve guzel
    wm5 ler icin 2 secme tusunu koymamislar onun yerine c ve kısayol tusu var.kısayol tusunu sag yada sol secme tusu yapabiliyorsunuz.

c,kısayol,ok,windows,end tusları hem tek basim hem de bazıları basılı tutma durumu icin kıasyol atabiliniyor.kısayolları sevdigim icin bu kadar cok kısayolu takdir ediyorum

cihazda 256mb hazifaz olmasi hos kartla ugrasmiyorsunuz

hız olarak ise diger 416mhz ile aynı.bence bu hız suanki ppcler icin orta duzeyde kaliyor.
    512 veya 624 daha iyi olurdu.

kamerayı fazla inceleyemedim ama ic cekimlerde renklerde biraz sorun var gibi,bu da isikdan kaynaklanıyor sanırım.kamera cok da onemli degil benim icin.

Icindeki telesekreter,akıllı konusma,blok list ozellikleri kullanıslı.detay bilgi sonra yazacagim.Bunlar ppc yi digerlerinden ayırıyor ve deger katıyor.

genel olarak 7.5/10 veriyorum.

• h
    quote:

Cuma gunu kargoya vermisler.
    İsin ustasi!! Mng kargo urunu karsi yakaya pazartesi ulastirabildi.Kendilerini kutluyorum burdan

Aldım cihazi.

Kısa bi ozet yapıyorum.

Cihazın kutusundan baslarsak GB isi guzel yapmis.
    Farklı ve kaliteli bir kutu yapmislar.Orjinal

kutu haricinde sanırım arac tutacagi olan bi alet cikti.Boyle seyleri kullanmadigim icin incelemedim.

Kutu icerigi ise gercekten hos.50 ye yakın tel kullandım en iyisi diyebilirim.

2 stylus
    1 kulaklık
    1 kulaklık donusturucu 3.5mm
    1 usb kablo
    1 sarj aleti (1mt yok,daha uzun niye yapmazlar ki)
    1 anten
    2 tane anten cevirici uc
    tutma ipi
    sert kılıf (kullanmadigim icin poseti acmadim)
    2 adet cd turkce ve ingilizce
    2 adet manuel turkce ve ingilizce turkce olan kıytırık degil ozenilerek hazırlanmis kuse kagida
    baska unuttugum olabilir aksam guncellerim

cihaza gelince
    boyut olarak ideale yakın fakat halen biraz kalın
    ekran canlı
    disariya verdigi ses tatmin edici
    tv umdugundan iyi ama normal tv kalitesinde degil.
    radyo kalitesi biraz zayif gibi
    kasa genel olarak saglam hissi veriyor.tıkırdayan yeri yok
    tus takımı sertligi orta ve guzel
    wm5 ler icin 2 secme tusunu koymamislar onun yerine c ve kısayol tusu var.kısayol tusunu sag yada sol secme tusu yapabiliyorsunuz.

c,kısayol,ok,windows,end tusları hem tek basim hem de bazıları basılı tutma durumu icin kıasyol atabiliniyor.kısayolları sevdigim icin bu kadar cok kısayolu takdir ediyorum

cihazda 256mb hazifaz olmasi hos kartla ugrasmiyorsunuz

hız olarak ise diger 416mhz ile aynı.bence bu hız suanki ppcler icin orta duzeyde kaliyor.
    512 veya 624 daha iyi olurdu.

kamerayı fazla inceleyemedim ama ic cekimlerde renklerde biraz sorun var gibi,bu da isikdan kaynaklanıyor sanırım.kamera cok da onemli degil benim icin.

Icindeki telesekreter,akıllı konusma,blok list ozellikleri kullanıslı.detay bilgi sonra yazacagim.Bunlar ppc yi digerlerinden ayırıyor ve deger katıyor.

genel olarak 7.5/10 veriyorum.

hayırlı olsun :)

• goofyitu
    hayırlı olsun sende katıldın :)
  • kamerası çok çok kötü,bu devirde bu kadar kötü kamera gerçekten hayret,düşünün aleti almışsınız okadar para verip,merakla soran arkdaşlarınıza aletin özelliklerini anlatıyorsunuz,iş fotoğraf çekmeye gelince kem küm....sonra da milletin dalga konusu oluyorsunuz =)

bu kadar basit işte,bence almayın arkadaşlar sonra pişman olabilirsiniz,okadar para veriyorsam tabikide iyi olacak kamerası,tabikide n73 gibi cekecek,bazı arklar okadar cekmeside beklenmez demişler niye beklenmez arkadaşım neden?? bana bunu söyle,yapılamazmı,imkansızmı,sadece n73 e mi özel neden yani okadar özellik bir araya getirilemez diye bir kural mı var..

daha iyileri var arkadaşlar zaten gelecek olanlarda var acele edip kanmayın derim.....
  • İyi de daha iyiler nerde var ornek varmı?
    Acele etmek ne demek ki, elbette yarın daha guzel seyler gelecek . Teknolojiyi her zaman beklerseniz 10 sene sonrayı bekleyin super aletler cikacak
    Su an piyasa olan urunlerden bunun yerine onu al diyebilecegin birsey varmı?

İstegim

radyosu olsun
    130gr i gecmesin
    wm5 olsun
    numerik tus takımı olsun

ayrıca olabiliyorsa dahili telesekreter,tv,256mb rom isterim

quote:

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

daha iyileri var arkadaşlar zaten gelecek olanlarda var acele edip kanmayın derim.....
  • tesekkurler bakalım ne zaman sıkılıcam
    en fazla 1 ay veriyom

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcee

goofyitu
    hayırlı olsun sende katıldın :)
  • quote:

İyi de daha iyiler nerde var ornek varmı?
    Acele etmek ne demek ki, elbette yarın daha guzel seyler gelecek . Teknolojiyi her zaman beklerseniz 10 sene sonrayı bekleyin super aletler cikacak
    Su an piyasa olan urunlerden bunun yerine onu al diyebilecegin birsey varmı?

İstegim

radyosu olsun
    130gr i gecmesin
    wm5 olsun
    numerik tus takımı olsun

ayrıca olabiliyorsa dahili telesekreter,tv,256mb rom isterim

quote:

arkadaşım bekleyinle kastım şuan için alıcabilecek bir durumda olmamasıdır cihazın,müşteri üreticinin efendisidir,bazı arkadaşlar işte camerası iyi değilde e okadarda olur gibi laflar yapıyorlar neyi olur ya bu kadarmı olur bu nasıl mühendisliktir,inanın bana oraya daha iyi bir kamera koymanın maliyetini ekleyin fiyata ve gene aynı fiyattan satsınlar inanın hiç kayıpları olmaz,biz almazsak kim alacak bu ürünleri marstakileremi satacaklar,mecburlar adam gibi ürün çıkarmaya

alın l*n kullanın işte okadar özellik var kamerasıda bole..der gibi.hiç koymasın ozaman daha iyi..siz ne derseniz deyin bu kadar dengesizlik olamaz.

• siz musteri olark haklısınız mukemmeli istiyorsunuz ama piyasa boyle degil
    adam 8 cekirdekli islmeciyi yaptıgında henuz 2 cekirdeklileri piyasaya suruyor
    adam 1.4lt motordan 150bg cikardiginda piyasaya henuz 100bg leri suruyor
    bu cogu noktada boyle buna yapacak birsey yok
    piyasa rekabet kosulları cercevesinde max kar ele etmek istiyor

ona bakarsanız hala aletlerde 64 ram koyularlar yetmiyor 128 ram yapmanın maliyeti nedir ki?
    kamera keza 3-5mp koyulabilir gps koymuyorlar ama dedigim gibi piyasa ve kar da onemli
    cihazı sadece maliyet olarak da degerlendirmemek lazım bu isin argesi var calisan yuzlerce insan ,yazılım donanım gelistirme vs

ama olanlar bunlar onun icin almayın bekleyin demek bence yanlis.
    insanlar iphone bekliyor ama sene sonunda geldiginde belkie iphone2 cıkacak , insanlar dudak bukecek onda sunlar var buna o kadar para veriyoruz bunda niye yok diye.
    Bu bir surec sonucta
  •  GIGA-BYTE G-Smart i 120   alan varmı?

GIGA-BYTE G-Smart i 120   alan varmı?

GIGA-BYTE G-Smart i 120   alan varmı?

anteni dahili yapmışlar artık

Gerçi fazla bir detay yazmıyor ama ekran kare formatında ise bence geriye doğru atılmış bir adım.Öyle olmadığını umarım.

GSmart q60

tri-band GSM / EDGE plus HSDPA 2100, GPS, WiFi, a DAB receiver, and 520MHz XScale core running Windows Mobile. Also, a 2.1 megapixel camera on the back and a VGA camera on the front. No word on availability, probably Taiwan first, then Europe

Bu sefer gps de eklemişler.

• quote:

siz musteri olark haklısınız mukemmeli istiyorsunuz ama piyasa boyle degil
    adam 8 cekirdekli islmeciyi yaptıgında henuz 2 cekirdeklileri piyasaya suruyor
    adam 1.4lt motordan 150bg cikardiginda piyasaya henuz 100bg leri suruyor
    bu cogu noktada boyle buna yapacak birsey yok
    piyasa rekabet kosulları cercevesinde max kar ele etmek istiyor

arkadaşım bunları biliyorum ancak demek istediğimi sanırım anlatamadım veya sen anlamadın,bak şimdi 8 çekirdekli işlemci demişsin,suan piyasa da mı??hayır.onuda gectim işlemci sadece bir parçadır,paranın yettiği kadarını alırsın,mesela bugun ben e6300 alabiliyorum ancak e6700 almayı isterdim ancak alamıyorum,

ancak laptop veya pda bunlar bütünleşik cihazlardır,atıyorum bi pda nın kamerası upgrade edilemez degilmi??eger oyle olsaydı tamam ozaman param yetmedi kamerasını vga alabildim derdim,şuan tüm laptop üreticileri neden C2Duo işlemci kullanıyorlar??cunku talep o yonde

aynı mantıkla kameraların cep telefonlarıyla buluşmasının uzerinden bu kadar zaman gecmistir ancak hala bunun gibi ust seviye telefonlara(suan TR de 1500 ytl 'yi sadece telefona verebilecek kişi sayısı malumunuz) bunun gibi kamera koymak bir ayıptır demek istedigim o.kendin de soyledigin gibi bir apple bu gibi konularda daha hassas davranır,iphone aynı fiyata daha tatmin edici bir pda olacak.

daha fazlada bu konuda yorum yapmak istemiyorum,rekabetin bu kadar kıyasıya olduğu bir piyasada bu fiyata bunun gibi eksik ürünlere

• tum laptop ureticileri c2duo kullanıyor evet ama farklı islemci kullananlar da var
    laptop var laptop var
    qosmio gibi ust seri laptoplarda var ama sony nin ufaklıkları da var ve onlar hala core solo kullanıyor misal hem de ates pahası neden? onlar kucuk ,farklı sınıftalar

ayrıca suan 2mp ustunde kamerası olan bir ppc-telefon gosterebilirmisiniz?yok ve olanlarda orta sınıf kalitedeler
    siz n73 n93 kalitesinde kamera istemissiniz ama onlar ppc degil
    dolayısı ile farklı sınıfdan bahsediyoruz
    n93 icinde 1500 liralık telefon ama ne gps var ne ekranına dokunabiliyoruz demem lazım benimde

apple da aynı nerdeyse 2008 de gelecek bi telefon eminim 1500 ytlden az olmayacak ama hala 2mp olacak

quote:

şuan tüm laptop üreticileri neden C2Duo işlemci kullanıyorlar??cunku talep o yonde

aynı mantıkla kameraların cep telefonlarıyla buluşmasının uzerinden bu kadar zaman gecmistir ancak hala bunun gibi ust seviye telefonlara(suan TR de 1500 ytl 'yi sadece telefona verebilecek kişi sayısı malumunuz) bunun gibi kamera koymak bir ayıptır demek istedigim o.kendin de soyledigin gibi bir apple bu gibi konularda daha hassas davranır,iphone aynı fiyata daha tatmin edici bir pda olacak.

daha fazlada bu konuda yorum yapmak istemiyorum,rekabetin bu kadar kıyasıya olduğu bir piyasada bu fiyata bunun gibi eksik ürünlere

• Nokia N95 henuz piyasaya çıkmadı ama mosmor foto çekmesine ve bu cihazdan daha az ozellikleri olmasına rağmen bir çok kişi o cihazı bekliyor. evet çok kaliteli fotograf çekemiyor cihaz ama alan da buna gore alıyor.bu eksikliğini kabul ederek alıyor. keşke daha iyi yapsalarmış ama yapamamışlar veya yapmak istememişler.. ürünümüz bu diyolar.. isteyen alır isteyen almaz.. herkesin kullanım amacı ve ihtiyacı farklıdır.
  • slm arkadaşlar ben g-smart i120 para ihtiyacıdan satıyorum ilgilenenler özel msj atabilir.
  • Merhaba arkadaşlar. ben de bu üründen almak istiyorum. Mecidiyeköy profilo girişindeki darty mağazasında ürünü açık olarak görüp deneme fırsatım oldu. Darty bu konuda gerçekten başarılı. Piyasadaki tüm telefon modellerini elleyebilirsiniz. tümü kurcalamaya açık bilginize.. Ürün gayet sağlam ve kaliteli duruyor. Ekranı harika. Diğer arkadaşların bahsettiği gibi tuş takımı çok güzel fakat windows seçme tuşları yok.Dokunmatik ekranı kullanmak durumunda kalıyorsunuz. En kısa zamanda almaya karar verdim. Alınca daha fazla bilgi vermeye çalışırım.
  • Merhaba,
    Beklentilerimin üzerinde bir cihaz çıktı açıkçası.
    Yanında bundle olarak verilen royaltech gps navigasyon bluetooth aparatı ve araç çakmak şarj kiti,navturk ün 1 sene boyunca ücretsiz haritası ve 512 mb mini sd hafıza kartı , pda yı araç camında sabitleyip gps navigasyonu daha kolay kullanmaya yarayan cam tutucusu cihazı daha dabir cazip hale getiriyor.
    256 ram olması büyük bir avantaj.128-64 lübirçok cihaza göre kesinlikle faydalı bir durum.
    TV izleme konusunda da beklentilerimin üzerinde çıktı cihaz.Kendi özelanteni ile fazlası ile statik yüklü bir oda da en az 2-3kanalı gayet net bir şekilde çekti ki bunlar ulusal en çok izlenen kanallardandı.
    Yedek pili,yedek kalemi,kılıfı,harici anten ara kablosu,harici müzik bağlantı kablosu,türkçeleştirme cd si artıları arasında.
    Dr Genç isimli online çözüm merkezi yada email ile sorununuzu ilettiğiniz de size cevaplayan sistem ise yaklaşık 1 haftadır soruma cevap verebilmiş değil ki bu konuda zayıflar demek durumunda bıraktı beni.
    Türkçeleştirme cd sini kurarsanız unutmayınız ki şayet turkcell in konturlu hattini kullanıyorsanız asla *123# ile kalan kontörünüzü öğrenemiyorsunuz.Yada *131# yaptığınız zaman konbaranızdaki miktarı yine göremiyorsunuz. Ne idiğü belirsiz harf ve sayılar çıkıyor.Türkçeleştirme cd sini kurduktan sonra oluştuğuna kesinlikle inandığım bu sorun yazılımsal ve bu konuda ben henüz bir bilgi alamadım genccell den.Cihazı ingilizce kullanırsanız böyle bir sorun söz konusu değil bu arada.
    Belki küçük bir ayrıntı fakat bilmenizde fayda var diye yazmak istedim.
    Yine de bazı arkadaşların yazdıklarının aksine genccell cihazı hakkında fazlası ile ilgili ve müşteriyi memnun etmeyi arzu ediyor en azından art niyetli değiller.
    Cihazı satın alacaksanız mutlaka gps navigasyon aletinin araç cam tutucusunun olduğu kutuyu ısrarla sorunuz.Birçok bayi bu konuda haberdar değil.
    Gördüğüm kadarı ile cihazın kutusunun yanında verilen bu ikinci kutu beyaz renk ve üzerinde hiç bir ibare bulunmuyor.Bu nedenle bayideki kişi yada kişiler eğer daha önceden bilgilendirilmemişse asla o ikinci kutuyu göremiyor yada cihaz ile ilişkilendiremiyor.
    Ve size bizde öyle bir ikinci kutu yok diyorlar.Bu konuda geçen hafta PC GOLD Altunizade ve BİMEKS MALTEPE bizzat aranıp test edilmiş sonrasında BİMEKS MALTEPE de o kutunun da olduğu tespit edilmiştir.Şahsen kendim cihazı oradan satın aldım tüm aparatları ile ve gerçekten ilgilendiler saolsunlar.

Genel olarak cihaz benim için gaayet başarılı, tek eksik 3G oda şu anda Türkiye de henüz faal değil.

Aklıma gelen ilk izlenimlerim bunlar.

Sormak istediğiniz herhangi birşey var ise yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılarımla.

• Merhaba arkadaşlar topici yeni gördüm.Okudum ama kimse yazmamış sanırım.Cihazı Bimeks den bluetooth GPS ve navturk hediyesiyle KDV dahil 1060$'a alabilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomehmet -- 14 Nisan 2007; 10:53:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.