Şimdi Ara

GICIKLIK HOBİLERİNİZ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-)Ben mesela teknoloji marketlerine girdiğimde gördüğüm fiyatlardan olsa gerek çaktırmadan elimden gelen bütün teşhir olan laptopların bios şifrelerini değiştiriyom . Setup , user ve supervisor şifrelerini değiştirip(veya yoksa oluşturuyorum) onları başlangıçta zorunlu hale getiriyom . Yani laptopu her açışınızda şifre yoksa Windows devreye girmiyor . Market çaresiz kalıyor . Çünkü o şifreyi değiştirmek için gereken şifreyi de değiştirdiğimden sıfır laptop mecbur servise gidiyor .
    2-)Überden taksi çağırmıştım bi kere ve çok kötü biçimde kazık yemiştim bi sene önce . O yüzden arada bir Über den taksi çağırıp adam kapının önüne geldiğinde iptal ediyom ve intikam alıyom .
    Güncel : 3-) Çocukken 5. kattan gömük balkondan aşşağıya hedef seçerek tükrük bırakıyordum(serbest düşüş hedefi buluyor). Aşşağıda kıraathane vardı . Önünde sürekli konuşan adamlar olurdu . Özellikle kelleri seçerdim . Çünkü onlar anlarlardı şapırtıyı . Kafaya şap diye düşerdi . Adam noluyo diye yukarı bakmadan ben hemen geri kaçardım .Sonra bişey olmamış gibi hemen yandaki salonun en uzaktaki penceresinden camı açıp sıkılmış bi çocuk gibi davranıp aşşağıya bakardım bön bön . Adam sinirli sinirli bakardı balkona sonra beni de görürdü ama bi türlü ayamazdı . Ben gülmemek için ama bayağı zorlanırdım . Sıkılmış bi çocuk gibi bön bön bakardım adamlara .

Evet sizin gıcıklık hobileriniz nedir yazın biz de okuyalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 25 Ekim 2019; 21:48:6 >

• Bekliyoruz
  • Hadi amaç muhabbet yazın küçük şeytanlıklarınızı .
  • Psikolog adayları görür umarım tez konusu gibisin.
  • Tşk ama herkesin vardır hayatta böyle şeyleri . Hayat bu . Tanıdığım herkeste var bu tarz şeyler . Ben dürüstçe anlattım .
  • Yemek yerken bok bocek kusma vs gibi her turlu igrenclilkleri yeri gelirse hatirlatiyorum en basitinden spagetti yerken ohhh mis taze taze solucan gibi diyorum.

Eger firsatim varsa insanlari denemeyi cok seviyorum. Mesela caktirmadan hesabi odedigim yerde hadi cilginlik yapalim hesabi odemeden kacalim vs yapiyorum. Adam kabul etmiyor kasaya gidiyor mal mal hesap odemeye calisiyor.
  • uber iptal için para kesiyordu diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 25 Ekim 2019; 6:41:16 >
  • Media Markt a gidince Bluetoothlu hoparlör sistemleribe bağlanıp müptezel samet şarkısı açıyorum yada başka komik şarkılar açıyorum Media Markt benim şarkılarımla coşuyor
  • 1. şıktaki eylemin için ‘ağır mallık belgesi’ versinler sana
  • Yani amaç gıcıklık . Niye hakaret ediyonuzki . Bu arada Üner iptalden para kesiyo demiş birisi , o parayı iptal 5 dakkayı geçtikten sonra olursa kesiyorlar .
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayız . Psikologlar bu kafa yapısına sahip insanlarda "Bugs Bunny" sendromu olduğunu söylüyorlar .
    Hani bugs bunny de çizgi filmlerde milleti çıldırtır ya , o yüzden böyle diyorlar .

Rolex Gamer 42youtube
    Looney Tunes-Bugsy and Mugsy (1957) Opening and Closing Titles
    https://www.youtube.com/watch?v=KHnkcvJC_48&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Televole -- 25 Ekim 2019; 21:59:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.