Şimdi Ara

GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
3
Favori
27.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam kendi agziyla diyor vdsl baglanti saglamis yeni iss ve ona ragmen 18 tanimlanan vdsl hat 16 mbit hiz veriyomus. Bunu zorlamanin bir anlami yokki arada uçurumda yok. Hadi 100 dediler 80 aliyosun tamam sonuna kadar hakkini ara. Fakat adsl baglanti 16 mbit tanimlansa bile 12 alirsin hiz olarak ben onu anlatmaya calisiyorum iss farketmeksizin hepsinde ayni. Modem arayuzunde 13 14 12 tanimlasinlar ne farkediyor diyorum. Vdsl de 18 tanimlamasi yapilmis 16 goruyormus yine kayip var yine hakkini arasin o zaman 18 tanimlandi ama 16 aliyorum diye , çok saçma bence.

  • Ben Kasım ayından beri gıbırnet kullanıyorum firma kimin vs bilmem mesele savunmak da değil ama bende şöyle oldu bütün firmalar ile görüştüm gıbır dahil hepsi max 11mbit alabilirsiniz dedi sonra başvurdum 24 saat olmadan hattım açıldı ve teknik destek ile kurulım yaparken hattınız normalde 11 mbit maksimum ama siz 18 alabilir görünüyorsunuz o yüzden o hızda verebilirim hızı isterseniz dedi bende tabiki kabul ettim bu kadar aydır şu bir siber saldırı muhabbeti dışında bir problem olmadı enpara ile de anlaşmalı talimat verildi şimdilik hizmetten memnunum en azından taahütsüz

  • Abi ben bayağı başka bi iss zannettim ismi dalga amaçlı söylüyor zannettim bayağı gerçekmiş ahahahah

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Merhaba. İlçenizde Telekom santrali var ise, arıza ekipleriyle yüz yüze görüşerek de yol katedilebilir. İlgili yerlerle temas kurmak kolaylaşır diye düşünüyorum.

  • matgab kullanıcısına yanıt

    Sorun yok hocam.

  • Gıbırnet diye ISS mi varmış GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum!  Vallahi başka bir firma için sansür sanmıştım GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum! 

  • astanca111 A kullanıcısına yanıt

    Hocam siz bir hususu, daha doğrusu yazdıklarımda bir kaç husus atlamışsınız...


    Ben ne kadar indirme hızı aldığımı hiç belirtmedim, sadece modem arayüzünde aldığım yani bana verilen ve modeme ulaşan hızı belirttim.


    Bu durumda şuan geçtiğim şirket bana iyilik yapıyor. Ancak gıbır bana tam alırsın dediği hızı tanımlamadı ve düzeltme talep ettiğim de ise olmaz kaldırmaz abi, zaten bize gelişi şu, kurtarmaz hacım.. denmesi işi uçuruma sürükleyen durumdu.


    Öte yandan, eski şirket almam gereken hızı tanımlamıştı, ortada kayıpları bende kabullenmiştim. Fakat gıbır tanımlama noktasında hep bahane ürettiği için almam gereken hızın yakından uzaktan alakası olmuyor idi.


    16 adsl paketinde alacağım hız ortalama 13 ila 15 arası değişti, yeni şirkette.. Amma gıbır da hiç 10 u geçmedi.. Bende de akıl yok işte ekran görüntüsü almadım ki.. ah ulan kafam..

    Fakat şu an vdsl paketi 18 tanımladıkları için kayıpsız 16 alabiliyorum, hatta yoğunluk durumuna göre 18 e kadar da çıkıyor hız. Bunu da kablosuz testte bile alabiliyorum.


    Gıbır ise kablolu test sonucunda bile 10 u geçemedi..


    Buda vdsl ile kablosuz ve test kriterlerine uymadan yaptığım ayak üstü test: (gıbırın siteden yaptım manidar olsun diye)

    GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum!


    Selamlar efem, hayırlı geceler...





  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Arıza ekipleri ne kadar mesafeye kablo çekebilir? Direk koyma imkanları var mı? Saha elemanı arkadaş ama ağırdan alıyor.
  • Gibirnet in Müşteri hizmetleri kendini aşmış gerçekten, bir önceki sikayet başlığı çingene kavgasi gibiydi... 😁

    Neyse ben yine de ümidimi kaybetmedim, çekirdeğimi aldim geldim.
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Yok o tarz büyük işleri arıza ekipleri yapamaz. Merkezden bilgilendirme gelirse yapılabilir o dedikleriniz ancak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Şubat 2021; 21:12:29 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Proje ekibindeki arkadaşta biz projeyi bitirdik gelemeyiz dedi. Ana hatta kol kadar kablodan 8 hat sağlammış idare edin diyorlar. Daha önce 52 abone taşıyor diye hatırlıyorum.
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Çözülür hocam o mesele, siz iletin taleplerinizi belirli aralıklarla.

  • Atatürk'e düşmanlık edenlerin yönettiği bu platformun değeri fazlası etmiyor. @smart0201 gibi hiç yazmamak lazım aslında, ama @powerstorm cuğumun ekibi amacına ulaşamasın diye zaplıyorum.
  • bikere gıbır net ney yav , adında hayır yok ki
  • Superonline 100mb fiber alıyorum. Hız gündüz düşüyor enteresandır gece daha yüksek. Bundan önce 50, 25 vs... de kullandım. İster fiber, ister adsl, vdsl alın tr de her zaman %20-25 lik bir hız sapması ortalaması mevcut. 100 mb Superonline iyi ama modem kaynaklı sıkıntılar yaşıyorum. Tr de internet işi kendimi bildim bileli sıkıntı. Tek bildiğim değiştirdiğin iss ve modeminde sıkıntı yok ise başla yere 3 kuruş için hiç bulaşma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçanZebra

    bikere gıbır net ney yav , adında hayır yok ki

    Aynısını yazmak için girmiştim.

  • NT2L kullanıcısına yanıt
    Siz daha W ile başlayan turkey le devam eden formu görün. Yine bura ii.
  • Herşeyi geçtim insan isminden dolayı almaz.Gıbır nedir ya GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum! 

  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Yazık kafalarına.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.