GIBIRNET REFERANS
-
-
Arkadaşlar, GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.
GA2GJPAKUN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3
Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.
ABONELİK BAŞLATIRKEN BU KODU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE İLETMENİZ YETERLİDİR.
GIZGKOD9S9
-
2 yılllık peşin ödedim, kod kullanırken peşin ödeme yapanların kodunu kullanmanız indiriminizi garanti altına alıyor.
Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. - Referans Kodu: GAKGJSUW0V
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GIOGJVZFA3
2 yılllık peşin ödemeli üyeyim, kod kullanırken peşin ödeme yapanların kodunu kullanmanız indiriminizi garanti altına alıyor.
Kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. - Referans Kodu: GAKGJSUW0V
İnternette Kalite Hareketi'nin kodunu kullanmak isterseniz
1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kodu:
GNET-INTER
Dilerseniz direkt aşağıdaki referanslı linke tıklayarak abone olabilirsiniz:
gibir.net.trGIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternethttps://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi/GNET-INTERhttps://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi/GNET-INTER
-
Gıbırnet evde internet
GCPGKKKV4P ''arkadaşını getir 20 TL indirim kazan'' kampanya kodudur
12 ay boyunca 20 TL indirim imkanı sunar
100 Mbps Sınırsız, Taahhütsüz, 240 TL yerine 220 TL
Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim.
Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf.
NOT: Bana o firmanın elemanısınız diye iftira atanları kendi hallerine bırakıyorum, ben 20 TL indirim alabilmek için bunu paylaşıyorum, anlayana..
-
Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.
GCPGKKKV4P
Sizin kodunuzla üye olan her bir kişi için size 20 TL indirim uygulanıyor
-
GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu:
GAAGKYE56F
https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi/GAAGKYE56F
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreemre8 -- 6 Haziran 2024; 21:34:44 > -
GIBIRNet'e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodunu paylaşıyorum.
- Referans Kodu: GCKLFK2SW
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kod ile 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.
Referans Kodu: GIZGJFNOSA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Temmuz 2024; 7:16:43 > -
GIBIRNet'e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodunu paylaşıyorum.
- Referans Kodu: GCKLFK2SW
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
Kayserideyim.GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kod ile 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.
Referans Kodu: GIZGJFNOSA
Benzer içerikler
- netgsm ev interneti
- türk telekom altyapı dilekçesi
- rüzgarnet yorumları
- comnet şikayet
- comnet kimin
- vodafone ev interneti tarifeleri
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X