Arkadaşını Getir Kazan Kampanyası
Referans Kodu : 5xpn5dx5t |
Netinternet referans paylasımları

-
-
Benim de referans kodu budur.
vfrfims4g
-
Referans paylaşımı ile ilgili kuralları tek konuda toparladık. (en alt kısımda yer almaktadır)
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922
-
Geçiş işlemleri çok kısa sürede tamamlanıyor.
İlk faturada ödemenizde fiyatınız 1 senelik sabitleniyor ve daha sonrada aylık ödeme olarak devam ediyorsunuz.
TAVSİYE EDİLİR.
100₺ indirim bir sonraki faturanızda yansıtacaktır.
Referans kodu: 5d46ew3zl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicfire -- 7 Nisan 2025; 10:29:58 > -
Merhaba! Bu referans kodu ile kayıt olursan hem sen hem de ben ₺100 indirim kazanacağız! İndirim 2. ödemende otomatik olarak kullanılabilir olacak. Her iki taraf için de kazançlı bir fırsat. Şimdiden teşekkürler! �Referans Kodu: uwb7v2r06
-
Comnet firmasından geçişimi yaptım. Kısa sürede işlemim tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ederim. İPV6 desteği olması ve panelden bu kısma ulaşım sağlamak da çok güzel.
Referans arayan arkadaşlar :
2 tane aboneliğim var hangisini kullanmak isterseniz 100₺ indirim bir sonraki faturanızda yansıtacaktır.
Referans Numarası :
1dclr4vbc
al5ba91u4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandım hocam, inşallah bu da comnet gibi mağdur etmez
-
o fiyatlarla zor abone toplar
-
334 TL fiber pakete ek modem ücreti falan var mı ?
-
+50.
Benzer içerikler
- yazlık internet
- göknet altyapı sorgulama
- cayma bedeli hesaplama
- yazlık için internet tavsiye
- wifi şifre kırılır mı
- türk telekom zam
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom superbox
- türk telekom internet çekmiyor
- ping düşürme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X