GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GCFGLR394L |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (15. sayfa)
-
-
Bir kaç gün önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8
-
GIBIRNet'e yeni geçtim çok hızlı onayladılar. Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.
Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Referans Kodu: GE9GM668IH
-
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
.......GÜNCEL......
Referans Kodu: GIOGJVZFA3
-
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GF4GMCH4Y3
-
GIBIRNET’e geçiş yaparken aşağıdaki kodu müşteri temsilcisine iletirseniz, 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans Kodu : GCPGJHRLSS
Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 18 Aralık 2024; 12:25:44 > -
-
GIBIRNET’e geçiş yaparken aşağıdaki kodu müşteri temsilcisine iletirseniz, 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans Kodu : GIQGMY14A0
Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz.
-
GE4GJQ49GG -
Referans Kodu : GIBGMYCKSI
Whatsapp üzerinden de müşteri temsilcisine verebilirsiniz. -
Bir kaç gün önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8 -
GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -
.......GÜNCEL......
Referans Kodu:
GIOGJVZFA3
-
Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için
GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU
GAFGLDV68W
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X