Şimdi Ara

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.862
Cevap
23
Favori
37.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

• Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GIBIRNet'e yeni geçtim çok hızlı onayladılar. Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı veriyorlar ve ping 4ms.

Bu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl geçerli her ay 20TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.

Referans Kodu: GE9GM668IH

• GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. - Referans Kodu: GBYGLLK56N 

• Bende hizlica gıbırnet abone oldum.abone olucaksaniz paylastiğim kodu kullanarak bir yil boyunca 20 tl indirim
    Kazanabilirsiniz.. Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı

• 5.Aydayım GIBIRNET HAKKINDA DENEYİMLERİMİ YAZAYIM

-IP TV ENGELİ YOK,Sansür yok,DNS engellemesi yok,akşamları donma yok,pingde yükselme veya hızda düşüş yok.

-Daha önce superonline kullandım ve gıbırnet daha iyi ping değerleri veriyor şaka gibi yerel bir firma koskoca superonline dan daha iyi.

-Turktelekom kullanan komşum ile AYNI ping değerleri alıyorum.

-Türkiyedeki yerel firmalar arasında en kalitelisi ve bilgili çalışanların olduğu firma diyebilirim
    -Enn yoğun saatlerde akşam saat 6-10 arasında bile hızımda hiçbir şekilde düşme olmuyor 100 mbit vdsl kullanıyorum kabloluda gördüğüm hız 96-97-98 mbit ...
    -Kendine ait uygulaması ,çok profesyonel bir arayüzleri var,ayrıca uygulama üzerinden geçiş işlem kaydı bile 5 dk da bitti.
    -Piyasanın ennn iyi yerel firmasıdır bu gidişle birkaç seneye türknete sağlam rakip olurlar.
    -Arkadaşını getir kodu ile +20 TL İNDİRİM den faydalanabiliriz -
    KOD: GIJGJJ41A9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GC9GLTJD41 

Selamlar,

Bende vodafone kullanıyordum. Fiyat yüksek geldiği için dün başvuru yaptım ve bugün hattım açıldı. Hiç bir sorun yaşamadım. aynı hızı alıyorum. Çok rahat oldu :)

Referans kodum: GC9GLTJD41

üye olursanız her ay 20 TL indirim sağlıyor.

• GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GI5GL78ZSU

• Bir süre önce comnetten geçiş sağladım. Gıbırnet, daha önce sorunsuz kullandığım bir servis sağlayıcı idi. 12 ay boyunca karşılıklı 20TL indirim kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz: GG7GMJLOW8

• Davet kodu 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirim sağlıyor.
    Referans: GDMGM12RB2
    Adanadan selamlar👋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malum internet fiyatlari uçtu gitti. Gıbırnet referansla abone olanlara 20 TL aylık indirim yapıyor. Toplamda yıllık 240 TL İndirim almak isteyen olursa referans kodum: GI6GMR63AR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar GIBIR NET üzerinden başvuru yapanlara 12 ay boyunca toplam 240 TL yani her ay 20 TL indirim kazanmak için

GÜNCEL REFERANS İNDİRİM KODU

GF4GMCH4Y3

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.