< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı (102. sayfa)

-
-
GJMGN5PNYY
📢 12 ay / 1 yıl süresince hem davet eden , hem de davet edilen icin aylık 40 TL / toplamda 480TL indirim arkadaş referans kodu
https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi
✍ Kampanyadan ✅ 1-31 Ağustos 2025 ✅ tarihleri arasında⚡️başvuru yapan⚡️bireysel aboneler yararlanabilir.
GIBIRNET arkadaş REFERANS kodum : GJMGN5PNYY
Davet ettiğin arkadaşınla birlikte 12 ay boyunca aylık 40 TL indirimli internet kullanmanın keyfini çıkar.
Bu kodu arkadaşlarınızla paylaşın. GIBIRNet'e abone olan arkadaşınız ile birlikte 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanın!
✅ Neden GIBIRNet'e Abone Olmalısınız? : GIBIRNet, Türkiye'de hızlı ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan bir internet hizmeti sağlayıcısıdır.
✅ Hızlı İnternet : Hızlı internet ile videoları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.
✅ Taahhüt Yok : Taahhüt olmadan internet hizmeti alabilirsiniz.
✅ Uygun Fiyat : İhtiyaçlarınıza göre çeşitli planlardan birini seçin.
✅ Müşteri Desteği : Müşteri destek ekibimiz 7/24 mevcuttur.
GIBIRNET: Eylül 2019'dan beri GIBIRNET İletişim Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir.
Alt Yapı İşletmeciliği ve İnternet Servis Sağlayıcılığı ile Yetkilendirilmiş Lisanslı firmadır.
Yerleşik operatör ile yapmış olduğumuz ortak alt yapı kullanım sözleşmesi ile yurt çapında internet Servis Sağlayıcı ve Alt yapı hizmeti vermekteyiz.
0 850 550 0332
0 549 427 20 10 (WhatsApp)
0 332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)
0 332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı)
✅⭐️Oyuncu Dostu GIBIRNet
Abonelerine, ücretli bir çok oyunu discord üzerinden ücretsiz olarak sunan Gıbırnet, bir yeniliğe daha adım atarak oyuncuların en büyük sorunu olan ping sürelerini düşürmek ve oyun zevkini üst seviyelere taşımak amacıyla bir çok oyun sunucusu ile peering anlaşması yapmıştır.
✅⭐️GIBIRNet Fiber Altyapı Çalışmalarına Başladı
Güvenilir Özgür İnternet sloganıyla yola çıkarak Türkiye genelinde güvenilir internet servis sağlayıcılar arasına girmeyi başaran GIBIRnet, şimdi de kendi fiber altyapısını kurarak abonelerine 100 Mbps’e kadar sunmuş oldukları hizmeti 1000 Mbps’e çıkaracağını ve fiber kalitesinde hizmet vereceğini açıkladı.
✅⭐️Özel Kampanya Bilgilendirmesi:
- Sabit fiyat kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.
- Peşin ödeme kampanyasından faydalanan aboneler, kampanya süresi boyunca mevcut tarife fiyatlarından kullanmaya devam edecektir.
✍ Yeni Abonelik Başvurusu
- 1Online başvuru formunu doldurun.
- 2Başvurunuz hızlıca değerlendirilip onaylanacak.
- 3Aktivasyon tamamlandığında internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz
✍ Mevcut internet hizmetimi GIBIRNet'e nasıl geçirebilirim?
- 1Güncel hizmet numaranızı online abonelik formuna giriniz.
- 2Başvurunuz en kısa sürede işleme alınacak ve onaylanacaktır.
- 3Mevcut aboneliğinizi iptal etmenize gerek kalmadan 2 gün içerisinde hizmetinizi taşıyabilirsiniz.
- 🍅️️ İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır. Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır.
- 🎯️️ Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır.
- ⚡️️️ Fiber, ADSL veya VDSL internet abonelikleri Türk Telekom A.Ş. altyapısından Müşteriye sunulan paket hızı; altyapının desteklediği en yüksek limite kadardır. (download / upload)
- 🐧️ GIBIRNET arkadaş REFERANS kodum : ⚡️ GJMGN5PNYY ⚡️
- ⚡️️ Ben aylardır aboneyim, taşınma olasılığım az, iptal olasılığım az, düzenli ödeme yapıyorum otomatik. Karşılıklı olarak İNDİRİM kazanacağız.
- ✪️ Emekliyim internet başında çok zaman geçiriyorum, akşam , gece uzun zamandır , aylardır kullanıyorum, denedim genelde f/p olarak mantıklı seçimlerden biri.
- ✅️ Artık tüm faturalarım düzenli otomatik olarak ödenecek , kısaca referans kodumu kullanan da bende karşılıklı kazançlı oluruz. Ödememe iptal vs sorunu olmaz. Düzenli ödeme yapanları tercih ederseniz sıkıntı sorun terslik olmaz. Her faturadan karşılıklı indirim kazanırız.
✍ GIBIRNet Abonelik Başlatma Formu
✅Yüksek hızlı ve kesintisiz internet deneyimini yaşamak için hemen başvurun. Size en uygun paketi seçin, online başvurunuzu yapın.
✅Hemen Başvur ✅5 dakikada tamamlanır ✅Güvenli Ödeme ✅Taahhütsüz ✅Geçişlerde Kurulum Ücreti Yok
✍Nasıl Abone Olabilirim?
✅Sadece 5 basit adımda internet aboneliğinizi tamamlayın
✅01 - Adres Sorgulama - Adresinizi girin ve altyapı uygunluğunu kontrol edin
✅02 - Paket Seçimi - Size en uygun internet paketini seçin
✅03 - Bilgi Girişi - Kişisel bilgilerinizi güvenle girin
✅04 - Belge Yükleme -Gerekli belgeleri kolayca yükleyin
✅05 - Ödeme - Güvenli ödeme ile aboneliğinizi tamamlayın
✍ Arkadaşını getir hem sen hem arkadaşın kazansın! 🎯Arkadaşlar, kenara GIBIRNet'e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 40 TL indirim kazanabilirler.
📢 12 ay / 1 yıl süresince hem davet eden , hem de davet edilen icin aylık 40 TL / toplamda 480TL indirim arkadaş referans ⭐️ GJMGN5PNYY ⭐️ kodu
https://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi
GJMGN5PNYY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Ağustos 2025; 16:49:25 >
-
GıbırNet Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere 12 ay boyunca Ayda 40 TL Fatura İndirimi
Bu kodu kullanarak GıbırNet abonesi olduğunda, her iki taraf da 12 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Referans Kodu: GJNGNO0D0B
Kodlama ( Giresun - Japonya - Niğde - Giresun - Niğde - Ordu - 0 [sıfır] - Denizli - 0 [sıfır] - Bursa )
Not: Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde veya web sitesindeki başvuru formunda kampanya kodu yazan bölüme girerek başvuru yaptığınızda, kampanya ya dahil oluyorsunuz.
Ayrıca Ağustos Ayına özel aboneliklerde 3 Ay sabit fiyat !
gibir.net.tr
GIBIRNet Abonelik Başlatma ve Geçiş Formu - GIBIRNet | İnternethttps://gibir.net.tr/gibirnete-gecis-internet-aboneligi
-
Uzun bir süredir sorunsuz olarak gıbırnet kullanıyorum. Sizde geçiş yapmayı düşünürseniz, karşılıklı olarak 12 ay boyunca, her ay 40TL indirim kazanabiliriz. Sözleşmesiz olduğu için istediğiniz zaman çıkış yapabilirsiniz. Referans kodum (kampanya kodu): GG7GMJLOW8
GG7GMJLOW8
*100mbit ve alt paketlerde ilk 3 ay sabit fiyat garantisi bulunuyor.
*200-500 ve 1000mbit paketlerde Temmuz 2026 ya kadar sabit fiyat garantisi bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun uzun yazamadım ancak yaklaşık 2 yıldır Gıbırnet kullanıyoruz ve faturalarımızı düzenli ödüyoruz. Denizliliyiz, hiç bir sorunumuz olmadı, gayet memnunuz.
Referans kodumuzu kullanırsanız minnettar oluruz. 12 ay boyunca her ay 40 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: GFFGJH1SJV
-
-
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirimden faydalanmak için aşağıda paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Bu kodu kimler kullanmadıki;
İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, Taçsız kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil, Hepsi şöhretlerini bu Gıbırnet referans koduna borçlular
- Referans Kodu: GH7GN4MDI3
Kodlama ( Giresun - Hatay - 7 - Giresun - Niğde - 4 - Mersin - Denizli - Iğdır - 3 )
-
Güncel Referans Kodu: GE9GM668IH
GIBIRNette Türk Telekom vdsl altyapısında alabileceğim en yüksek hızı alıyorum. Zamanımın büyük bir kısmını internet başında geçiriyorum ve genel olarak memnunum.
E-Devlet' ten kolayca geçiş sağlanıyor ve burada adım adım anlatılıyor.
GIBIRNetyoutube
Başvurunuzu yaptıktan sonra e-Devlet üzerinden başvurunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde onaylayabileceğinizi biliyor muydunuz? Sözleşme için yazıcıdan kağıt çıkarmaya, kağıtları imzaladıktan sonra kargo ile göndermeye, abonelik işlemlerinin tamamlanmasını günlerce beklemeye son! İnternet başvuruzu onaylanmak için e-Devlet kapısını (https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi?hizmet=Ekrani) kullanarak dakikalar içinde doğrulamanızı yapın ve ışık hızında internetin keyfini çıkarmaya başlayın. Altyapının ne kadar hız desteği sağladığını bilmiyor musun? Hemen https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yap... sayfasından altyapını sorgulayarak kullanabileceğin internetin maksimum hızını öğren! 00:00 Dakikalar içinde abonelik sürecini tamamla! 00:08 Başvuru ekranındaki e-Devlet butonuna tıklayın 00:16 İnternet bankacılığı yöntemiyle kimliğinizi doğrulayın 00:32 "Haberleşme" ve "GIBIRNet" seçimlerini yapın 00:45 Yeni abonelik başvurunuz için "Onayla" tuşuna basın 00:52 Belgeleri ve bilgileri doğrulayın 01:02 GIBIRNetli olmanın keyfini çıkarın İnternetinle ilgili eğlenceli içerikleri bulabileceğin ve bizimle iletişime geçebileceğin sosyal medya hesaplarımıza aşağıdan ulaşabilirsin. Instagram: https://www.instagram.com/gibirnet Facebook: https://www.facebook.com/gibirnet Twitter: https://twitter.com/gibirnet Mobil Uygulama: https://gibir.net.tr/mobil-app Daha fazla bilgi istersen internet sitemizi ziyaret edebilir, anlık olarak sana özel temsilcinle görüşebilirsin https://gibir.net.trhttps://www.youtube.com/watch?v=qSU1XuGjhF8&feature=youtu.beBu kod ile kayıt olursan hem sen hem ben 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirim kazanmış olacağız. Şimdiden teşekkürler.
Güncel Referans Kodu: GE9GM668IH
-
[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/3093302/6eccac22-24bd-4070-8122-f0af6ee9f450.png[/simage
GI5GL78ZSU]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynkdgn -- 5 Ağustos 2025; 21:5:34 >
Ağustos 2025 Aktif
Gıbırnet aylık 40tl indirim kodu: GBOGKZIDMS
1 yıl boyunca geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
GC6GM5IHG7
Gıbırnete geçiş aşamasında referans kodumu kullanarak geçiş yaparsanız 12 ay boyunca ayda 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
Referans kodu:GCLGM43X4P
HERKESE MERHABA
[KODUMLA BAŞVURARAK 12 AY BOYUNCA 40₺ İNDİRİM KULLANIMINA HAK KAZANIRSINIZ]
Kodum: GDOGJVR1XG
KODUMLA BAŞVURU YAPAN DOSTLARIMA ABİLERİME ÇOK TEŞEKKÜRLER :)
Tarifem: 100mbps fiber
İsim: İsmail Samet Yiğit
GIBIRNET Referans Kodu:
GAVGLIQOAI
GÜNCELDİR!!! Düzenli fatura ödemem mevcut, bu sayede referans indiriminden yararlanabilirsiniz. GIBIRNET düzenli fatura ödemesi olmayan referanslar için indirim sağlamıyor.
-
Uzun bir süredir sorunsuz olarak gıbırnet kullanıyorum. Sizde geçiş yapmayı düşünürseniz, karşılıklı olarak 12 ay boyunca, her ay 40TL indirim kazanabiliriz. Sözleşmesiz olduğu için istediğiniz zaman çıkış yapabilirsiniz. Referans kodum (kampanya kodu): GG7GMJLOW8
GG7GMJLOW8
*100mbit ve alt paketlerde ilk 3 ay sabit fiyat garantisi bulunuyor.
*200-500 ve 1000mbit paketlerde Temmuz 2026 ya kadar sabit fiyat garantisi bulunuyor.
Gıbıra yeni geçtim..iki tarafada ayda 40 lira indirim için referans kodu
GF9GMSZ3GW
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 40 TL indirimden faydalanmak için aşağıda paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
Bu kodu kimler kullanmadıki;
İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, Taçsız kral Pele, Beckenbauer, Kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil, Hepsi şöhretlerini bu Gıbırnet referans koduna borçlular
- Referans Kodu: GH7GN4MDI3
Kodlama ( Giresun - Hatay - 7 - Giresun - Niğde - 4 - Mersin - Denizli - Iğdır - 3 )
-
GÜNCELDİR!!!
40 TL İNDİRİMDEN YARARLANMAK İÇİN KULLANABİLECEĞİNİZ REFERANS KODU : GG4GLNZ68V
-
Arkadaşını getir 40 TL indirim kazan!
Hem sen kazan hem arkadaşın kazansın! Referans kodunu kullanarak davet ettiğin arkadaşınla birlikte 12 ay boyunca aylk 40 TL indirimli internet kullanmanın keyfini çikar!
GI5GL78ZSU
YAKLAŞIK 1 YILDIR GIBIRNET KULLANIYORUM PERFORMASINDAN GAYET MEMNUNUM .
BU ÖĞREENCİ KARDEŞİNİZE DESTEKTE BULUNMAK İSTİYORSANIZ VE
12AY BOYUNCA 40 TL İNDİRİMDEN YARARLANMAK İÇİN KULLANABİLCEĞİNİZ REFERANS KODUM : GH4GK117GZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X