Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Şebekeler arası geçiş işlemi yapabiliyor muyuz 10 Temmuz'dan itibaren ?
    FTTH altyapısında tt kullanıyorum ve geçen sene 40 takla atarak tt den 5ghz modem aldım. (Kısacası tt nin zte modemini kullanıyorum ve memnunum.)
    Şimdi yeni bir abonelik yaparsam iptal, modem teslim gibi gereksiz işlerle uğraşmam gerekecek. Yeni abonelik yaptığımda getirecekleri yeni modemin dandik tilgin modem olma ihtimali de cabası...

    Sanırım geçiş işlemi yapıldığında bir daha kurulum gerekmediğinden modemim değişmeyecek bu nedenle geçiş işlemi yapabiliyor muyuz diye sordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serji kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Modem konusunda size destek oluruz kendi modeminizi kullanabilecek şekilde güncellemeler almanızı engellemeye çalışırız/ yardımcı oluruz, TT destek konusundada ekteki resmi paylaşmak isteriz, TT kaynaklı sorun çözülmesi konusunda, sorunları yakında takip ederek hızlı çözülmesini talep ediyoruz.

    iyi günler dileriz.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet




  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Türktelekom alt yapısında iseniz evet bağlantınız kesilmeden geçiş yapabilirsiniz, herhangi bir şekilde kurulum yapılmasına gerek yok modeminizide hizmeti kapattırmadığınız sürece kendinizde tutabilirsiniz, evet bahsetmiş olduğunuz şekilde modeminiz değişmeden geçiş yapmış olacaksınız :)

    iyi günler dileriz.
  • toplamda yaklaşık kaç aboneniz var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 21 Haziran 2020; 23:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer servis sağlayıcılardan abone alımına başladığınızda beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Alt yapım 100mbps için müsait.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhabalar VALORANT'a girdiğimde şu ip'leri alabildim.

    172.65.192.156
    104.18.25.250
    162.247.243.239


    Hepsi 6-8ms arası veriyor. Normalde de CS ve Valorant'da en düşük ping bende oluyor.
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Konya da dahil olmak üzere omurga olarak Türk Telekom mu kullanacaksınız, Superonline mı? Yoksa şehirden şehire farklı mı olacak?
  • Merhaba,

    Ağustos ayında Superonline ile olan taahhütüm bitecek. Apartmanımızda hem Superonline hem de Turk Telekom fiber alt yapısı var (100mbps görünüyor). Superonline altyapısı üzerinden hizmet vermeye başlayacak mısınız 10 temmuzdan itibaren? Veya Superonline müşterisi olup size geçiş yapabilecek miyiz Turk Telekom alt yapısı da bulunduğu için?

    Bir de Superonline taahhütümden önce Turk Telekom'dan alıyordum fiber hizmeti. Ev taşımasında nakil işlemini çok uzattıkları için 3 ay erkenden iptal edip, Superonline'a geçmiştim. Sonra çıkardıkları haksız faturadan dolayı tartıştık olay uzadı, avukatlara gitti. Gelen faturanın iki katını ödemek zorunda kaldım ancak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum, orada ilerleyen bir süreç var. İşin kısası bu problemden dolayı bana verilen modemi iade etmedim, ve cayma bedelini cezasıyla beraber ödediğim için modem de benim olmuş oldu doğal olarak. Sizden Turk Telekom fiber alt yapısı üzerinden 100mbps internet alsam, Turk Telekom'un modem ücretini vermeden, kendilerinden zaten satın almış olduğum(!) modemi kullanabiliyor muyum?

    Cevap için şimdiden teşekkürler, firmada verilen hizmet ile ilgili bilgisi olan bir arkadaşın buradaki soruları akılda soru işareti kalmayacak şekilde cevaplaması güven veriyor. İnşallah çağrı merkezinde de aynı performans olur :) ya da en azından çağrı merkezinden performans alamayan teknik detay bilgisi kuvvetli müşteriler için, farklı kanallardan donanımlı kişilerle iletişim kurulup sorunlara çözüm bulunabilir.




  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cile_Mix,

    Diğer servis sağlayıcılardan abone alımı yapıyoruz, 10 Temmuz tarihinden itibaren sadece iç anadoluda değil Türkiye geneli alımlarımız başlayacak.

    iyi günler dileriz.
  • bitik. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Vermiş olduğunuz IP adleri valorant aitse POP noktamızdan (22.06.2020) tarihi ilen 1ms altında gözüküyor, İstanbul için bir abonemize bu aralıkta sağlayabileceğimizi düşünüyoruz, tekrar belirtmem gerek ki bu ölçümleri 10 Temmuz da tekrar yapsak iki taraf içinde gerçekçi sonuçlar verecektir.

    iyi günler dileriz.
  • Merhaba HHsungur,

    Türkiye geneli TT omurga üzerinden hizmet sağlayacağız, SüperOnline ile alt yapılarında hizmet sağlamak için görüşmelerimiz çok önceye dayanıyor umarız çok kısa bir süre içerisinde hizmet ağımızı bu yönder genişleteceğiz.


    iyi günler dileriz.
  • kaganus K kullanıcısına yanıt
    Merhaba kaganus,

    Süperonline Müşterisi olup bize geçiş yapabilirsiniz, sadece SOL yapısından TT alt yapısına geçiş yapmış olacaksınız.

    Bildiğiniz üzere alt yapı TT ait olduğu için son müşteriden - sağlayıcıya kadar olan bağlantıdan sorumlu ve bu sorumluluk fiber hatlarda routerdan başlıyor, kendinize ait router kullanabilirsiniz fakat telekom kendi alt yapısını korumak / güncel tutmak adına, kurulumda yeni router size teslim edecektir ve buda size aylık 10 TL olarak yansıyacaktır. Bu konuyu tam olarak araştırıp bahsetmiş olduğunuz şekilde bir kurulum olup olmayacağını araştırıp size dönüş yapacağım :)

    Merhaba ne yazık ki, Telekom bunu kabul etmiyor, ağ güveniliği açısından GPON sistemlerde cihazın MAC adresi kayıt altına alınması gerekiyor ve TT bunu yeni getirdiği router üzerinden yapıyor.


    Abonelerimizden veya abone adaylarımızdan bir kaçı ile görüşürseniz muhtemelen ilk bahsedecekleri şey size destek olacaktır :), Teknik konularda istediğiniz zaman MH üzerinden teknik ekibe wp üzerinden yazabilir / telefonla görüşebilirsiniz, ÖM olarak DH den, sitemiz üzerinden mesaj bölümünden yazabilirsiniz yazmış olduğunuz konulara göre direk teknik ekibimiz cevaplandıracaktır.


    iyi günler dileriz.

    Edit: cevap geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 22 Haziran 2020; 8:28:1 >




  • Bugün itibariyle Netspeed'den Gıbırnet'e geçiş yaptım. İşlemler kısa sürdü. Burada olan Ahmet Bey ve müşteri hizmetlerinden Burak bey baya ilgili. Her sorunuza cevap veriyorlar. Şuan için müşteri destekleri gayet iyi.

    Bunlarda hız testi sonuçları, yurt içi yurt dışı. Netspeed'e göre ping değerleri biraz daha düşük.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet




  • Gıbırnet beyciğim.,
    Engellilere özel paketiniz veya indiriminiz varmı?
    Olacak mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QUINRY kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajda cevaplamışlardı, şuan için bütün paketlerde 10TL gibi bir indirim uyguluyorlarmış, ileride indirim oranı artabilirmiş.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Saol dostum, kaçırmışım o mesajları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,

    Dilekleriniz için teşekkür ederiz, 10 temmuz tarihinden itibaren ping sürelerini daha da düşeceğini belirtmek isteriz :)

    iyi günler dileriz.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    QUINRY kullanıcısına yanıt
    Merhaba Joster35, QUINRY,

    Forum geneli ilginiz için teşekkür ederiz :),

    Evet, engel tanımayarak yüksek hızlara çıkmak isteyen üyelerimize özel 10 ₺ tutarında indirim uyguluyoruz, sonraki dönemlerde bu değer artadabilir.

    iyi günler dileriz.
    @QUINRY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 22 Haziran 2020; 15:43:57 >
  • İstanbul için gelişme var mı ?
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Forumun dışına da taştık ekşi sözlükte de başlık açtık
    https://eksisozluk.com/gibir-net-tr--6569674

    Müşteri odaklı çalıştığınız müddetçe reklamınızı zaten memnun müşteriler yapacaktır, ilginizin devam etmesi dileğiyle.

    İyi çalışmalar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.