Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
10.741
Cevap
152
Favori
708.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Temmuz Temmuz arasi değil canli destek ile bizzat görüştüm abonelik tarihi baz aliniyor kendin de sorabilirsin sitedeki canlı desteğe

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163399098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 3 Mayıs 2026; 20:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

evet hatta sizin eski yazılarınızıda bu vesile ile okudum. Çok çok işyi tespitlerinize denk geldim. Hem gıbırnet hemde diğer ISS ler ile alakalı konu ve yazılarınınızda.

ben sizin kadar diğer ISS lere hakim olmadığımdan , sizin kadar genel işleyişlere hakim olmadığımdan bakalım göreceğiz diye yazıyorum. Ortalığı karıştırmak değil maksadım forumdaşların lehine ellerinde kanıt olması yada sonradan mağduriyet olmaması için temkinli ve tedbirli abonelik yapmaları. UMARIM HERŞEY LEHİMİZE OLUR , elalem 1000mphs yi komik rakamlara kullanıyor bazısı Türktelekom omurkası sebebli aynı aparaya yakın 35 lik yada ben mesela yıllarca mahalledeki sınır 75 iken dahi 50 yi aşamadım, sonra 100 lük alıp fazla para ödedim, şimdi FIBER 100 deyim yan mahalledekiler 103 den aşağı düşmüyor stabil sabit , ben ise 93-96 mphs ile cebelleşiyorum . Omurga coğrafyası kaderimizdir :P Fiber 100 idi şimdi fiber 200 oldu sanırım bu yaz fiber1000 e maksumum çıkacakmış bölgemiz.

12 ay sabit demesine okeyim ama , yazılı olduğu halde paylaştığım mağduriyetlere dikkat çektim.

Temmuzda 1 kez zam ( onlara göre fiyat ayarlaması) ile GÜNCEL FİYATI yükseltip bazı üyelere katakulli faturalar yollanmış. Ki onlarda 3 ay şu fiyat sonra şu fiyat 12 ay sabit yazmışlar.

SON OLARAKTA TELEKOM YILDA 2 defa TOPTAN FİYAT AYARLAMASINA ONAY ALDI HABERLERİ DOLAŞIYOR. Yani bu HAZİRAN Bitiminde TEMMUZ faturasında ve sonra MUHTEMELEN aralıkbitiminde OCAK2027 de fiyat ayarlamasına yol açacak bu onay alması deniliyor. GIBIRNET için resmi bir duyum yok. Sadece son havadisler TürkTelekom omurgasından alıp taşeronluk yapan ISS ler genelinde . Sadece internet kullanım ücreti değil AYLIK router/ONT cihaz kirası, ilk tesis ücreti, abonelikle alakalı bazı fiyatlandırmalarda nasiplenlenebilir deniliyor.

yazdıkça dahada kafa karışıyor o sebeble ben temmuz faturaları gelen yeni abonelerin bakalım paylaşımlartı ne olacak diye beklemeye geçtim.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• C4L0X kullanıcısına yanıt

Gıbırnet (Ana Konu) 

Aynen, Temmuz'u bekleyip görelim.

12 ay ön ödemelide fiber modem ücreti de dahilmiş.

Bu ön ödemeyi yaparsam zamlardan etkilenmem galiba.
    Zira bu şekilde fiyat uygun gibi.

• Gıbırnet Konya genelinde kendi fiber altyapısını tesis edecekmiş galiba. Hayırlı olsun. Gıbırnet (Ana Konu) 

resmi sitesi:

Gıbırnet (Ana Konu)gibir.net.tr
    GIBIRNet | İnternet - GIBIRNet | İnternet
    https://gibir.net.tr

📞 0850 550 03 32

📞 0549 427 20 10 (WhatsApp)

📞 0332 606 0 332 (Ücretsiz İletişim Hattı)

📞 0332 606 0 333 (Ücretsiz Callback Hattı) 

Gıbırnet (Ana Konu)

Gıbırnet (Ana Konu)

Gıbırnet (Ana Konu)

elinizde kanıt olsun. görselde 12 ay sabit fiyat garantisi diyor. ilk 3 ay sabit fiyat garantisi diyor. TEMMUZ 2026 da ise muhtemelen GÜNCEL FİYAT'A ayar çekecekler. Hatta modem kirası ilk abonelik tesis vs ücretleride zamlanabilir.

G-Net Fiber 100

480 TL / ay

100 Mbps'e kadar indirme

20 Mbps'e kadar yükleme

Uygunluk

Kampanyadan 1-30 Haziran 2026 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.

Kampanyadan faydalanan müşterilere

ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır.

Müşteri 4. ay itibarı ile 580,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

Kurulum Ücretleri

Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

Fiber, ADSL ve VDSL altyapılı yeni aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 1300 TL peşin olarak alınmaktadır.

Modem

Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapısındaki müşteriler için aylık 70 TL modem kira bedeli alınmaktadır.

ADSL ve VDSL altyapıdaki müşteriler için kiralama yoluyla modem hizmeti bulunmamakta olup, modem satışı opsiyoneldir.

İnternet Hizmeti

İnternet paketlerimiz taahhütsüz olarak sunulmaktadır.

Fiyatlarımıza %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir.

Fiber, ADSL veya VDSL internet abonelikleri Türk Telekom altyapısından sunulmakta olup, paket hızları altyapının desteklediği en yüksek limite kadardır.

Abonelik İptali

Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapısındaki aboneliğin sonlandırılması durumunda HGW (modem)/ONT cihazı, 7 gün içinde kargo ile gönderici ödemeli olarak Gıbırnet’in

Şeker Mah. Kerbela Sok. No:2/803 Selçuklu/Konya

adresine gönderilmelidir.

Farklı cihaz, eksik parçalı veya arızalı cihaz iade edilmesi durumunda cihaz bedeli müşterinin son faturasına yansıtılacaktır.

Aboneliğin sonlanması durumunda iade edilmeyen HGW/EAG (modem) cihazı için

2250

TL ve ONT cihazı için

1750

TL cihaz bedeli ayrı ayrı fatura edilecektir.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

• merhabalar hali hazırda netspeed kullanıcısıyım fakat temmuz itibariyle 900 tl fiyat güncellemesi yapılacağı için değişim arayışına geçtim. Hali hazırda internet hızımda bir sorun yok ve oynamış olduğum world of tanks oyununda da sorun yaşamıyorum eğer gıbırnet e geçsem bir sorun yaşar mıyım ve iptv kullanıyorum herhangi bir iptv engellemesi var mı sorum uzun olduysa affola cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 2 Haziran 2026; 21:44:24 >

bu ay içinde kampanya var.

3 ay sabit indirimli

taahtütsüz olduğundan bence bu ay alıp kullanın 3 ay sonra memnuniyete göre hareket edersiniz

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam

Bazı bankalarda oluyor

• Bende yeni geçiş yaptım netspeedten, malum fena zam yapmışlar vdsl için asla değmeyecek fiyat. Şimdi temmuzda burayada zam gelecek malum, 3 aylık indirim var ondan sonra sabitlerim diye düşünüyorum yukarıda arkadaşlarda yazmış acaba yeni gelecek zamlar bizide etkileyecekmi yoksa temmuzdan sonra müşteri olanlaramı? Mh hayır siz etkilenmeyeceksiniz dedi ama muallaktayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İnşallah etkilenmezsiniz 3 ay indirimse doğrudur. 12 aylık taksitli peşin ödeyerek fiyatını sabitleyebilenler ve taahhüt verebilenlerin tüm firmalar dahil yapması mantıklı olur. Haziran temmuz ayında zamlı fiyatlarını açıklayan firmalara baktığımızda 900 1000 TL fiyatlar görünmekte.

• Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 4. ay itibarı ile 580,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

4.aydaki güncel fiyat, 3.ay bitiminden sonraki güncel fiyat mı?

3.ay bittiğinden zam gelirse, 4. aydaki fiyatta zamlı güncel fiyat mı?

🤔

Güncel fiyat demiş adı üstünde. Sırtında yumurta küfesi yok ya. Otomatik değişir o zaman öyleydi şimdi böyle hesabı. Hepsi değişecek el mecbur telekom zammı sonrası 900 1000 aralığına.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.