Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.737
Cevap
152
Favori
706.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Sayfa: önceki 1...268...534535536537
Sayfaya Git
Git
Giriş

Routerin portları gigabit mi?

Sarı kablo 100 üstü veriyor, kabloda sorun olmaz. Cat5e hatta porta çuk diye oturuyor. Cat6 kabloya jak takıyorsun, çuk diye değil tuk diye oturuyor.

Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarılabilir bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam 

Mtu ayarlarını değiştirerek 1452-1500 farklı değerlerde

Routerde wan lan ayarları kısmında hız seçeneği var mı veya menüler içinde ? Şunun gibi.

Kablolu hız testi yaparken, wifileri kapatmanız lazım routerden; doğru sonuç vermesi için.

Gıbırnet (Ana Konu)

• arkadaşlar speedtestte 80 mbit alıyorum fast.com'da 10 mbit zor alıyorum. microsofttan iso indiriyorum yine yavaş. office güncelliyorum 1 2 mbit.

Oracle ve Keyubu'dan vpn sunucularım var, v2ray openvpn wireguard türlü türlü protokoller deniyorum yine speedtest hızlı başka yerler yavaş. sadece protonvpn ile düzgün hız alıyorum.

1300 TL vermemiş olsam çıkacağım böyle saçmalık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her yerde aynı hız bende sorun yok

Gıbırnet (Ana Konu)

Gıbırnet (Ana Konu)

şimdi düzgün bakalım akşam yine bozacak mı

Kargoyla gönderdiyseniz onun parası.

Evet anlaşmazlığın konusu da o olacak zaten.

ben 200 mbps kullanıyorum memnunum ping konusu da şu ana kadar sorun yaşatmadı

• Merhaba. 35mbps VDSL'i aylık 530TL ye kullanıyordum. Bu ay gördüm ki faturam 730TL'ye çıkmış. Bunun yerine 800TL/12 ay verip 1000mbps'ye Turkcell fibere geçmeyi düşünüyorum. 6 yıllık gıbır serüveni son bulacak gibi. Bu 6 yıl içinde 3-4 defa sorun yaşadım, teknik destek konusunda çok kötü firma. Kimseye ulaşılmıyor, dönüşler çok geç. Onun dışında memnundum esasında ancak bu fiyat politikasıyla devam edilmez. Siz ne dersiniz, kalmalı mı gitmeli mi?

35 lik VDSL/ADFSL 730TL yerine ,

800TL 12aylık 1000mphs Fiber benim açöımdan çok daha mantıklı. Düşünmeden geçiş yaparım ( heleki kredi kartına bonus, indirim olursa ne ala. Ben Enpara ile ödeyip sonradan 6 taksit yapardım bazı ISS ödemelerini onlarıda araştırıp düşünmek lazım. Yani peşine 6 ya bölününce hemde 30 kat neredeyse daha hızlıve göreceli stabil indirme ve download internet

(AMA TÜRKCELL FIBER EĞER BÖLGENDE SORUNLUYSA BİŞEY DİYEMEM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 6 Ağustos 2026; 13:42:20 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
  • ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt

Modem dahil fiyat altyapı varsa düşünmeden geçin bence. Dpi sansürlü bir firma superonline ama alınan hız ve fiyata göre uygun görünüyor.

Degerli Abonemiz; Destek kaydinizin kontrolleri saglanmistir. WiFi kaynakli kopma&donma sorunlarina dair WiFi ayirma islemi saglayabilirsiniz. Tarayicinizdan 192.168.1.1 web adresine eriserek kullanici adi ve sifre ile giris yapiniz (admin-admin/admin-turktelekom). Ardindan sol taraftaki menüden Ayarlar>WiFi>5G Gelismis>acilan ekranda ''Bant Yönlendirme'' tikini kaldiriniz. Eger pasif durumda ise ve kaldiramiyorsaniz; sol menüden WiFi>Mesh ekranina gelerek Mesh'i kapatip yeniden bant yönlendirmeyi devre disi birakabilir hale getirebilirsiniz. WiFi ayarlarindan 2.4 ve 5Ghz agini ayri ayri tercihinize göre isimlendirebilir, 5Ghz üzerinden hiz testlerinizi kontrol edebilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi kullanimlar dileriz. GIBIRNet Teknik?Destek?Merkezi B021

Free Teknolojiyoutube
    En İyi WiFi Performansını Nasıl Alırsın? Huawei LG8245X6-50 Modem 2.4GHz ve 5GHz WiFi Ayırma Adımlar
    https://www.youtube.com/watch?v=SWxmLeTPnwI
    B021

BELKİ BİRİLERİNİN İŞİNE YARAYABİLİR.
    BEN DİREKT ETHERNET KABLOSU İLE BAĞLI OLSAMDA BU İŞLEMİ TAVSİYE/ÖNERDİ

GIBIRNET MH HER TEMSİLCİ VE ARDINDAN WHATSAPP DAN ULAŞTILAR. AYRICA ARAYARAK UZAKTAN BAĞLANTI İZNİM İLE AYARLARI TEK TEK KONTROL ETTİLER. HERŞEYİ DÜŞÜNDÜLER ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNDULAR. YILLAR SONRA BU KADAR İŞİNİ CİDDİYE ALAN BİR FİRMA ÇALIŞANLARUNA DENK GELDİM. İLK BAŞTA BASMAKALIP CEVAPLAR ATIYORLARDI AMA TEKRAR SORUNUM DÜZELMEDİ DİYE YAZDIM CİDDİYE ALDILAR.

SORUN BEN VE GIBIRNET DEĞİLDE HİZMET ALDIĞIM SİTEDEN KAYNAKLI İMİŞ ARTIK KESİNLİKLE ANLADIM. ÇOK UĞRAŞTIRDIM GIBIRNETİ ;)

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 19 Ağustos 2026; 14:11:6 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• 
Sayfa: önceki 1...268...534535536537
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.