Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.741
Cevap
152
Favori
708.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Ref indirim tutarı aynı kalmış?

Fiyatlar iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gıbırnet (Ana Konu)

Kaynak

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)toplama pc forum
    Haber - GIBIRNet Zam Yaptı: 2026 Güncel İnternet Fiyatları Açıklandı! İşte Yeni Tarifeler ve Zam Oranları
    https://tpc.net.tr/forum/konu/gibirnet-zam-yapti-2026-guncel-internet-fiyatlari-aciklandi-iste-yeni-tarifeler-ve-zam-oranlari.1424

• +1

yeni gelenler bu ay hallederse 480 TL / ilk 3 ay 580 TL / sonraki 9 ay

bence rakiplerine göre iyi sayılır. Bakalım Ağustosta ses çıkar milletin dipğer ISS faturalarına göre.

iç ses : biz eskilere 100 Mbps 780 TL benim gibi emekli maaşı düşük olan için hayli yüksek aslında

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
  • curky C kullanıcısına yanıt

çok çok eskiyi bilmiyorum ComNet zedeyim ben hatta bir kısım paramda iç edildi , o zaman 20TL idi referans indirimi. ilk ay kıstel fatura gelmişti. Sonra bir müddet az geldi sonra birden yeni tarifeye zıpladım. Gene 20TL idi ref indirimi. Sonrasında 40TL yaptılar ( sanırım rakipler daha iyiydi diye) belki hemen ayar çekmezler de birkaç ay sonra onuda yükseltirler.

sanki gıbırnet 12 ay diyor ama ilk ay ve son ay gün kaybı ile o ayları kullandırmıyor gibi. Malum peşin ön ödemeli olduğundan kullanmadan ayın 1inde fatura çıkıyor ve 10u gibi ödüyoruz. Bazı reflerden 20TL bazılarından 40TL düşüyordu REF tutarı değiştirği zaman.

bakalım GIBIRNET şimdilerde ne yapacak göreceğiz.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Sen firma değiştirmede bana yeter Gıbırnet (Ana Konu) 

• VDSL/ADSL olarak bir kaç firma , kablo,uydu vs sonrası TürkNet e geçmiştim 35mphs iken sıkıntı yok idi ama 100lüğe çıkarttılar sonra TürkNet sapıttı. Birde ben 35mphs için xxxTL öderken , başkası gigafiber e 1000mphs yede XXX TL ödemesini hakkaniyetli bulmamıştım. Onlarda mahallede altyapım 75e kadar TürkTelekom omurgası olduğu halde 35mphs yi çok cuzi farkla 100mphs ye tarife değiştirttiler. Sopnrası felaket. 35mphs iken en azından stabil idi. Per peşiran ettiler. ComNet i bu foruymdan biri önerdi geçtim hem 5lik te hem 100lükte Türknetten daha stabil idi. ( bende şaşırdım ama ) neyse Comnet batıp alalacele gene bu forumdan biri bana GIBIRNET dedi. Adı garip geldi hiç duymamıştım ama hem VDSL hemde zorunlu aba altından teht5itle hattınız 3 ay içinde kesilecek FİBER e geçmek zorundasınız diye geçtiğim FIBER de tek sıkıntım TürkTelekom saha ekiplerinin rezalet kablo işçiliği, yanlış bağlantılara GIBIRNET MH nin hattınız bize bildirildi açık demesi ve benim cebelleşmem ile saha ekibini getirtip meğerse bağlantıyı yapamamışlarmış. 2 tane kalifiyesiz stajyer bile bunlardan iyidir dediğim aynı ekip geldi bu sefer daire içine girmeyen bodrumda uğraşan daire içini kontrol etti. beraber geldiği elemana saydı sövdü. Taşeron bunlar sanırım günde kaç yere giderlerse sanki ekstraları var o sebeble itinasız alalacele yapıp geçiştiriyorlar ( BUNLAR TÜRKTELEKOM un hataları ama GIBIRNET de kayıt açmalarıma umursamamıştı. Yani TT ye bildirmiyor BİNANINZA HAT geliyor diye geçiştiriyor. Halbuki bodrumda konulan APARAT bağlanmamış başka taşeron bırakıp gitmişMİŞ, daire önüne çekilen kabloyu daire içine diğer taşeron kalifiyesiz ekip iğrenç bir işçilik yani matkap bile delmesini beceremeyen kabloyu salak sulak geçiren bir ekip işte.

ama fiyat performans olarak ben GIBIR dan memnunum. Heleki mahallede 75mphs idi TT omurgası sınırı, fiberden sonra elalem gibi 103leri göremesemde en kaliteli ethenet vs de olsa ONT cihaz vs de uzaktan ayar çekselerde 96-98 civarı stabil. TT altyaısında sorun olursa elbette etikileniyoruz ama artık sanırım verimliği artırdılar. Hatta mahallede önce fiber 100 idi , sonra 200 gözüktü, sanırım şimdilerde 1000 olması gerekene çekilmiş. Ama bana sabit 100 yetiyor. GIBIRNET ile şimdilik devam.

• 530 tl ödüyordum 780 tl olarak " güncellenmiş "

başka iss için araştırmaya gerek var mı sizce ne dersiniz

bu şekilde bakınca oran haberde yazdığından farklı oluyor.

%47,17 oranda gibi

https://tpc.net.tr/forum/konu/gibirnet-zam-yapti-2026-guncel-internet-fiyatlari-aciklandi-iste-yeni-tarifeler-ve-zam-oranlari.1424

Bugün 14:19 - GIBIRNet, 1 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni internet tarifelerini duyurdu. Yapılan fiyat güncellemesi, 30 Haziran 2026 tarihinden önce abone olmuş ve sabit fiyat kampanya süresi sona eren taahhütsüz internet abonelerini kapsıyor.

Yeni tarifelerle birlikte GIBIRNet'in internet paketlerinde %13 ile %38 arasında değişen oranlarda zam yapıldığı görülüyor. En yüksek artış oranı 35 Mbps, Esnaf ve Engelsiz paketlerinde gerçekleşirken, 1000 Mbps paketi daha sınırlı bir fiyat artışı aldı.

Kaynak: https://tpc.net.tr/forum/konu/gibirnet-zam-yapti-2026-guncel-internet-fiyatlari-aciklandi-iste-yeni-tarifeler-ve-zam-oranlari.1424/#post-5070

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

GIBIRNet'in sitede şu an hem eski hem de yeni fiyatlar mevcut. 530 olan paket 35 Mbps. 780 liraya çıkan paket ise 100 Mbps. Umarım yazan arkadaş dikkatsizliğinden dolayı böyle bir şey yazmıştır.

ben yeni geçeceğim. ilk üç ay 480 TL tamam ama sonraki 9 ay 580 TL yazmasına rağmen bu kesin mi emin olamadım. çünkü detaylarda 580 TL güncel fiyattan devam eder yazıyor ama 580 TL artık güncel olmayacak.

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 4. ay itibarı ile 580,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

Ben de MH sordum sabit dedi. Whatsapp konuşması kayıt altında.

Gıbırnet (Ana Konu)

Sokakta elektrik kesintisi var fiber ONTmodemRouter vs kesik. Arıza bakım vs bitince unutmaz ise deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Haziran 2026; 12:52:33 >

• curky C kullanıcısına yanıt

Bende açtı

Gıbırnet (Ana Konu)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.