Arkadaşlar gıbır geçtim geçeli ts giriş yapamıyorum. WOT oynuyorum klanlara giriş yapamıyorum. TS sunucularından ip engelinin kaldırılması gerekirmiş. Bunu başka çözüm yolu yok mu. |
Gıbırnet (Ana Konu) (273. sayfa)

-
-
Altyapım 66 mbps destekliyor 100 mbps paket alsam kaç mbps gelir evime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ts ne hatası veriyor ss ekleyebilirmisin ?
-
-
Merhabalar:
100 mbit paket seçmeniz durumunda. Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktığından dolayı. Bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bağlı bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu sebebiyle alabileceğiniz hız durumu değişkenlik gösterebilir. Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız.
İyi günler dileriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatihmhizliİstanbulu bilemiyorum ama Manisada gıbırdayken benimde başıma geliyordu..
Gıbırdayken demişken geçiş onayımı bugün saat 18:03 te yapıp hattımı 18:03 te kapatan gıbıra teşekkür ediyorum haftasonu dolayısı ile diğer firmaya geçişim pazartesiye sarksada mühim değil aboneniz değilim artık :)
100 mbit FTTH aboneligimi Türk.Net'e taşıma talebinde bulundum, önce Türk.Net'e evrakları goruntuleyemiyoruz diyerek geçiş sürecimi onaylamayan Gıbırnet aynı günün akşamında henüz geçiş süreci tamamlanmadan aboneliğimi iptal etti. Kafalarınca 1-2 gün beni internetsiz bırakacaklar. Bu kadar küçük hesaplarla uğraşmaları beni üzdü açıkçası, tam bir şark kurnazlığı. Yazık..
İnternetsiz kaldım mı? Tabiiki hayır. Ama onlar bu sayede 3 tane daha 100 mbit fiber müşteriyi kaybedecekler.
Bu yaptıkları yasal hakları mıdır bilmiyorum ama ben yine de BTK'ya ileteceğim, cevap yazmak için adam/saat harcasınlar. Al sana küçük hesap Gıbır 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar:
Değerli müşterimiz. Türknet tarafına bırakmış olduğunuz geçiş formunuz firmamız tarafından 48 saat içerisinde onaylanmış olup şu anda firmamız ile bir ilişkiniz olmadığınızı belirtmek isteriz. Yaşamış olduğunuz internet probleminiz için firmanızın destek hattına başvurmanız gerekmektedir.
İyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 22 Mart 2021; 22:59:56 > -
Merhabalar,
Ok.
İyi günler dilerim 😁
-
Dün sabah abonelik iptali için modem ve ont cihazını kargoya verdim 1 günde size ulaşması gereken kargo üstün mng kargo kalitesi sayesinde hala transfer merkezinde dün akşam 7 den beri hareket yok. Olduda modemimi mng kargo kaybetse ve size ulaşmasa modem ücreti faturama kaç TL olarak yansıtılır.
quote:
Orijinalden alıntı: fışfış
Yaklasik iki hafta once turknete gecis yapmak icin basvuruda bulundum telefon numarami tasimadigim icin turknete red verildi kendilerine sordugumda bize turknetten herhangi bir basvuru yapilmadigini soylediler birde telefon hizmetimiz yok dediler turknetteki yetkili gibirnet uzerinden arka planda sanal bir telefon numarasi olusturup hizmet verildigini soylediler gibirnet tarafindan kendilerine neyse evraklari turknet tekrar gonderdi tarafima telefon geciside dahil olmak uzere az once gibirnet tekrar red verdi red sebebide telefonun bireysel degil kurumsal olmasiymis gulermisin aglarmisin isi gucu biraktim bunla ugrasiyorum 90 gun dediler onu bekledi simdi telefon hizmetimiz yok dediler az once temsilciyle gorustum karistiriyorsunuz beyefendi dediler birde turknetten tarafimiza herhangi bir basvuru yapilmadi dediler yani kisa ve oz baska bir servis saglayiciya gecmemem icin ellerinden geleni yapiyorlar gibirnete gecmek isteyenler bir daha dusunsun ben 1 aydan beri ugrasiyorum asagida turknetten tarafima gelen smside atiyorum musteri numarasinida atiyorum belki vicdan yaparda yardimci olmak istersiniz
Merhabalar:
Değerli müşterimiz geçiş yapacağınız sağlayıcı tarafına bırakmış olduğunuz geçiş evraklarınız sistemimizde görünmediğinden dolayı geçişinize onay verilememiştir. geçiş yapacağınız sağlayıcı tarafından evraklarınız Onay Sistemimizde geçiş talebiniz görünmesi durumunda anlık olarak geçişinize onay verilecektir. Alt kısıma iletmiş olduğum ekran görüntüsü üzerinden onay ekranımız üzerinden talebinizin ulaşmadığını teyit edebilirsiniz. Bu konu hakkında geçiş yapacağınız sağlayıcı müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
İyi günler dileriz.
-
Merhabalar:
Değerli müşterimiz iletmiş olduğunuz iptal dilekçesine istinaden Fiber hizmeti aldığınızdan dolayı ont ve modeminizin firmamıza iade edilmesi gerekmektedir. Modeminizin iadesi sağlandığında aboneliğinizin iptali sağlanacak olup. tarafınıza modem cihaz bedeli tarafınıza yansıtılmayacaktır. Bölgenizdeki uzaklığa ve kargo sürecinin teslimat süresine göre 1 veya 2 iş günü içerisinde iade sürecinizdeki olan modeminiz tarafımıza ulaşacaktır. Detaylı takip süreci için kargo firmanızın vermiş olduğu takip kodu ile ont ve modeminizin teslimat sürecinizi takip edebilirsiniz.
İyi günler dileriz.
-
İyi akşamlar öncelikle ben en kötü ihtimali düşündüğüm için sordum bu dönemde bol bol kargo kaybolma olayları yaşanıyor ondan merak ettim böyle bir durumda ödemem gereken ücreti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın gibirnet yetkilisi Nisan Mayıs haziran bu aylandan sonra veya birinden sonra zam yapmaya niyetiniz var mı varsa ne kadar fiyat olacak bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz
Ona göre de başka firma arama faslına geçelim sizden yanıt bekliyorum
-
Merhaba, 16 mbps pakete -fiber değil- başvurmayı düşünüyoruz,
-antalyadayız, ev santrale 230 metre uzakta, kaç gün içinde bağlantı sağlanabilir? ona göre kendi internetimizi ayarlayacağız
-ilk kez abone olacağız, tarife ücreti dışında herhangi bir ücret ödeyecek miyiz?
-kendi modemim var, modem kiralamak istemiyorum mümkün müdür?
-konu içinde 90 kalmakla ile ilgili bir şeyler gördüm, 90 gün dolmadan abonelik iptal edebiliyor muyuz, edersek ödememiz gereken herhangi bir şey karşımıza çıkıyor mu?
-mayıstan sonra tarife ücretleri ne kadar olacak?
Teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 25 Mart 2021; 0:44:53 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TnTTuRKSayın gibirnet yetkilisi Nisan Mayıs haziran bu aylandan sonra veya birinden sonra zam yapmaya niyetiniz var mı varsa ne kadar fiyat olacak bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz
Ona göre de başka firma arama faslına geçelim sizden yanıt bekliyorum
Merhabalar:
Değerli müşterimiz Mayıs veya Haziran ayı içerisinde zam konusu hakkında gerekli bilgilendirme sms üzerinden sağlanılacaktır.
İyi günler dileriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ERIKCIMerhaba, 16 mbps pakete -fiber değil- başvurmayı düşünüyoruz,
-antalyadayız, ev santrale 230 metre uzakta, kaç gün içinde bağlantı sağlanabilir? ona göre kendi internetimizi ayarlayacağız
-ilk kez abone olacağız, tarife ücreti dışında herhangi bir ücret ödeyecek miyiz?
-kendi modemim var, modem kiralamak istemiyorum mümkün müdür?
-konu içinde 90 kalmakla ile ilgili bir şeyler gördüm, 90 gün dolmadan abonelik iptal edebiliyor muyuz, edersek ödememiz gereken herhangi bir şey karşımıza çıkıyor mu?
-mayıstan sonra tarife ücretleri ne kadar olacak?
Teşekkürler..
Merhabalar:
Değerli müşterimiz taahütnamesiz kurulum aktivasyon ücreti olmadan hizmet vermekteyiz. Yerleşik operatörün aldığı karar sebebiyle İlk abonelikten 90 gün dolmadan başka firmaya geçiş işlemi sağlayamazsınız. Bu durum yerleşik operatör alt yapısını kullanan firmalar için geçerli olan bir kuraldır. Ancak istediğiniz zaman hizmet iptalinizi sağlayabilirsiniz. Sizlerden iptal sırasında herhangi bir ek ücretlendirme yansımayacaktır. Sadece kullandığınız gün kadar tarife ücretlendirmesi tarafınıza yansıyacaktır. Yerleşik operatör anlaşmamıza göre Fiber Alt yapısı (FTTB/ FTTH) sahibi olanlar için Fiber modem kira ücretini Aylık + 10 TL olarak faturanıza yansıtmak durumundayız. Bu modemlerin mülkiyet hakkı yerleşik operatöre ait olup cihazların satışı bulunmamaktadır. Ve Seri numaraları ve Mac adresleri sisteme kayıtlı olduğundan dolayı. Farklı modem kullanmanız durumunda çalışmayacaktır. Abonelik iptali durumunda yerleşik operatör tarafından sizlere verilen modemin ve cihazların iade edilmesi gerekmektedir.. Adsl ve Vdsl bakır alt yapılarda bu ücret alınmamaktadır. ve Müşterilerimiz istediği modemi kullanabilirler. Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktadır. bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu hız düşümüne etken olabilir. ve Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız. Abonelik işlemleriniz adımları için ve alt yapınızın durumu ve alabileceğiniz hızı sorgulayabilmeniz için alt kısımda paylaşmış olduğum bağlantı adresleri üzerinden yardım alabilirsiniz.
https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama
Bu site üzerinden alt yapı sorgulamalarını sağlayabilirsiniz
https://gibir.net.tr/blog/nasil-gibirnet-li-olunur
Makalemiz üzerindeki adımları takip ederek sizde GIBIRNetli olabilirsiniz
İyi günler dileriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ParTaa
Bugün tbtnet'e evraklarim ulaştı ve geçiş işlemi yapilmadan aboneliğimi iptal edip internetsiz bıraktınız herkes kedine yakışanı yapar nihayetin de değil mi @GIBIRNET
Merhabalar:
Değerli müşterimiz karşı firmanız aracılığı ile iletmiş olduğunuz geçiş talebiniz 25/03/2021 / 17:04 saatinde onay verilmiş olup firmamız ile bir alakanız olmadığınızı belirtmek isteriz. GIBIRNet ailesi olarak firmamıza yakışan en kaliteli hizmet anlayışı ile anında onay verilmiş olup ancak siz kalitenize göre tercihte bulunarak firmamızın kalitesini bir kat daha artırarak bizi mutlu ettiniz Alt kısımda paylaşmış olduğum resim ile ilgili geçişinize onay verilmiş olduğuna dair teyit edebilirsiniz.
İyi günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 25 Mart 2021; 18:29:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X