Şimdi Ara

Ghost Warior Nerede ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Herkez farklı şeyler söylüyor Tam olarak nerede?

• Abyss
  • abyysde solucandan cıkan anahtarları kullanarak yukarı cık abyss of helle gıtme sakın normal anahtarla cıkcan
  • abyss fakat onlar cok damage vuruo die biliorum dogru mu ?
  • Cok aydınlatınız eyvallah :D
  • Abyss Dungeon,16. ve 17. katlarda.Her katı çıkmak için her katta dungeon key bulmak lazım.Basit yolu ise,solucanlarda 1 arkadaşınla beraber her dungeon key çıktığunda tek tek letterle atılması ve her katın letterden alıncak anahtar ile 16. veya 17. kata gelinmesi.
  • SERVER 1 E girecen Gateden DELOS u tıklıcan sonra delos kalesine gitçen abyy s e gircen ordan kat kat çıkcan çıkamadğın kattaki yartığı kesip dungeon key alcan çıkcan ghost wrrioru çıka çıka bulcan

UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Thief vs Hunter hangisi !!!!!!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak 1. servera girceksin moradona gidip delosa ışınlancaksın kapıdan çık dümdüz git bi kapı awr ordan gir içeri merdivenleri cık sağa dön ordaki kapıya sağ tıkla abyss dungeona ışınlan orda worm gibi yaratıklar var onların içinnden 15 tane falan anahtar düşür ondan sonra orda bi aslan kafası awr ona tıklayıp go downstairs demeye başla farklı katlarda farklı yaratıklar war orda bul işte
  • 1 . server a gir abbys in tam kasıncı katta olduğunu bilmiyorum burninglerin üstünde
  • 1.server a gir,moradondan delos u seç,daha sonra karşına çıkan kapılardan ortadakinden çık ve dümdüz devam et,daha sonra karşına çıkna kalenin kapısından içeriye gir ve sola doğru yürü orda sol köşede bir merdiven göreceksin o merdivenden yukarı çık ve o yoldan devam et yol bitiminde karşına çıkan kapıdan abyss'e gir ve eğer anahtarın varsa(dungeon key)birkaç kat yukarı çık o katların birinde ghost warriorlar

not:umarım bu sana yardımcı olur
  • abbys te gateden delosa ısınlancan katları cıkıcan cıkamadıgın zaman ı kattaki canavarları kesicen anahtar vericek onla cıkıcan
  • 1 SERVER DELOŞ A GİDECEN
    22 KATA CIKACAN FAKAT BELLİ KATTAN SONRA CIK MAK İÇİN ANAKTAR LAZIM
    BEN O GÖREVİ ŞÖYLE YAPTIM BWARİOR ARKADAŞ VARDI BEN ALANLA 1 KATTA ANAKTAR TOPLAYIP L ONANA GÖNDERİYORDUM O CIKINCANCA BENİ CEKİŞYORDU
  • Abes
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

Abes

Eybis demek istedin galiba :P

Abbys te (Hell değil normal abbys)
  • delos yani 1.server yane pre
  • İnn hostess,sundriesin bulunduğu kattan yukarı çıkacaksın, orada burning skeleton kesip anahtar çıkaracaksın.Daha sonra blood don, ondan sonra phantom geliyor phantomun bir üst katında ghost warriorlar var.
  • AYbesttt 14 katta kardes
  • abbys de yanlız yanına cekip dal yoksa hepsi birden gelir aralarına girme
  • sadece 1. serverlarda oluo sanırım (hiç 2 veya 3 de denk gelmedi) Gate de delos'a tıklıcan sonra abyys'e girip Ghost Warrior'un katına çıkıncaya kadar çıkıcan anahtar isteyen Gate de ise anahtar çıkartıp devam edicen. Dikkat et ne kadar vurucağı belli olmaz Kolay gelsin
  • benim yöntemim hepsinden daha iyi oku ve gör

bak önce abyse gidiceksin ( artık sormazsın abyse nereden gidiliyor die _? :D ) orada kat kat canavarlar var belli bir kata kadar anahtarsız çıkabiliyorsun ama hell hound lardan sonra anahtar istiyor bu sorunu halletmen için canavarlardan anahtar çıkarmana gerek yok sadece baska oynayan bi arkadasın sana mektupla tek tek anahtar göndersin ( bu anahtar dungeon key yani solucandan bile çıkıyor) arkadasın sana bunları tek tek gönderdiğinde sende katı çıkınca 1 tane alcaksın ( anahtarların hepsini alırsan tek kat çıkmada tüm anahtarlar gidiyor ) kat çıkınca mektuptan gene anahtar al ghost warior katına çıkarsın

( Human isen aman dikkat et o eziq orc lara yatma:)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.