Şimdi Ara

83 Magede Flame mi ? Light mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avantajlarını dezavantajlarını birde sizden duymak isterim :)

• Uskoda benim düşüncem 80+ karektersen kesinlikle flame oynaman olur . Nedenini uzun uzun yazmak isterdim ama acayip uykum var pc başında sızacam nerdeyse kısaca şöyle belirteyim uskoda lr mage az kilitliyor ve fire'daki vampiric fire skilli vs kazandırır .
  • Teşekkürler tavsiyelerin için uykun olmadığı bigün yine uzun uzun konusmak isterim :)
  • Selamlar, öteki konudan anladığım kadarı ile mage tayfasınız.Mage partyde amaç rakibi hızlı bir şekilde egale etmektir.eğer iş uzarsa o combattan sağ sağlim çıkma ihtimaliniz de azalır.Bu da anca yüksek damageli stafflar, flame classı ve en azından +1 frler ile mümkün.Ancak her partye bir tane lightning mage gerekir ki bu partinin komutçusu olmalıdır.Eğer parti lideri değilsen -bence- sana düşen partiyi iyi takip edip aoe skillerini doğru zamanlama ile düşürmektir.

Lightning olup istersen 5 sn kitle adamı eğer ölmüyorsa (ki şu krowaz itemlerin verdiği can-resistanslar ile warriorların hpsinin 12kdan aşağı düşmediği göz önüne alınırsa) bir anlamı yoktur.Tabi parti içi anlaşmalar ve topluca zamanlama da çok önemli.
  • hayır mage party değiliz, ben clan ve party lideriyim, yani evet benm komutlarım doğrultusunda işlicek diğer arkadasın dediği gibi eskisi gibi değil light skilleri eskisi gibi kitleyemiyor charları o düşündürüyor beni.benmle beraber 2 mage 2 rogue 2 warrior 2 priest var pk'da bu şekilde devam edicek büyük ihtimal
  • O durumu pek bilemiyeceğim.Ama 70(+8 paper set) int 91 str kalan statları full hp yapıp DS +7 ile dolaşan melee parti mageleri mevcuttu kronosta.Hangi build daha iyi olur bilemem.
  • evet ben o görüşü pek benimsemiyorum, tank ya da tp mage olmayı. Sonuçta mage vurduğu damage ya da diğer özellikleriyle en iyi joblardan bütün bu özellikleri kullanılmaz kılmak mantıklı değil bence. int 160 mp 255 str 51 geri kalanı hp'ye vericem statlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Light bilindiği üzere fazla damage atmıyo ama oynamak zevkli baya özellikle skilleri çıkardığı ses çızzzt cozzt
    Flame ise iyi vuruyor partyde tek mage isen light olmak daha mantıklı. Tek gezersen flame ol, birazda kendi isteklerine göre hareket et bence hangisini oynamayı tercih ediyosan onu ol.
  • Bir Mage olarak en zevkli cesidin Glacier oldugunu dusunuyorum. Flame Mage olarak gecen gun yine bastigim bir staffdan gaza gelip deneme yaptim ama Glacier gibi zevkli degil kesinlikle. Light da flamee nazaran daha zevklidir tahminim. Hem zaten 83 oldukdan sonra rakibi kilitlemek yada bir sekilde skillerini kullanmasini engellemek ona damage vermekden daha onemli. Maddi acidanda daha uygundur.
  • light mage cz'de mele ptdede mage ptdede her zaman kendine yer bulur
    fr mageler gibi indirici degildir ama indittirici bir cok ozelligi vardir
    kitleme ozelligi, ustundeki itemle ve rakibin itemiyle orantilidir
    glacier mageyle bu orantiyi kiyaslarsak,glacier daha ustundur.
  • Bu senin seçimine göre değişir. HF tarzı programların olmadığı düzgün bir ortamda glacier 80 skili karşı partinin 2 priestini 15 saniyelik bertaraf edebilir. Bu partyi dağıtmak için yeterli bir süre. Ve yavaşlamak kitlenmekten daha sinir bozucu birşey. Vurduğu damage de shio +3lerle +8 molokla czde 1200 1400 arası...
  • tek başına melee pt de mage olcaksan ancak battle mage olursun.oda pek sarmaz.zaten acık hedefsin o pt de sürekli yatıp durursun itemin yoksa.bence mage clan gecip flame ol.6 mage 2 priest pt akar
  • +3 2x imir +8-+9 elsym gibi uçuk itemler alıcaksan tabiki lr. Ama o kadar abartı değil diyorsan fr ol derim. Clan başkanıysan ve tp mage oynuyorsan gr süper.
  • soyle bi gostereyim BLooD'umu belki istahin acilir lr oynarsin
     83 Magede Flame mi ? Light mı ?
  • 80 lr mage uzağa teleport olma skilini es geçmemek gerek clan vs lerde çok işe yarıyor. Üstelik 72 stafında lr olarak elysium cinsi staffla daha iyi combo yapılıyor. Kitlemede cabası 45 alanı bile kilit atıo uskoda kitlenmez diye birşey yok.. flame boş iş..
  • eğer +80 ortamda ve melee partydeysen sana ice mage öneririm. yukarıda arkadaşında deidği gibi 80ice skill i ile prileri kitleyip önünüze gelenelri dağıtabilirsiniz. ayrıca s+r 72combo ile karşındakini deli edebilirsin
  • 80 üstü İce'kadar çile çektiren eleman yoktur. LR'de çektirir ama ice bambaşka,

Eğer pt'de pri var ise 80 ile kilitlersin. Sonra 45'i çakarsın oradan illaki yavaşlayan çıkıyor. Sonra AEO'lar. Ve tabiki staff... İşte Glacier'de en sevdiğim şey. Adam kaçamıyor ya, orası bile insan deli zevk verir.

Ama tabi, artık krowas denen illet çıkmış. Tam bilmiyorum özelliklerini ama sanırım res'ler baya çoğalmış. Eskiden farkettiğim Gr'nin diğer Element Res'lerine nazaran daha az olduğu idi. Tabi bu takısına göre değişir ama, eğer bir insanın üstünde iron set ve Roc gibi takıları var ise GR en düşük idi, tabi bunun içinde çok aşırı bir glacier damage'e gerek yok idi. Pat diye giden insan çok olmuştur.

Ayrıca şunu diyeyim, dizmesi en ekonomik kombinasyon glacier. Fiyatları inanılmaz cazip. Ortalama bir Flame magesi dizeceğin paraya üstün bir glacier magesi rahatlıkla dizersin.

• pt yöneten olcaksan kesinlikle tp oynıcaksın bunun icinde ya lr ya ice olman gerekli db fln yedinde blink ile zıplayıp kacabilirsin ice olursada master skili basıp ice 80 skili ile karsıdaki 2 priyi dondurarak partiyi pertletebilirsin kesinlikle fr olma fr mageler nt atar genelde pk pt olcaksada 2 mage deil tek mage olsun 2 mage cok kill verirsiniz
  • hercesit glacier diyorum ve gidiyorum
  • Gırakonda 80 level bi glacier tp mage olarak glacier i öneririm. Verceğin hasar pek fazla olmayacak fakat partiyi yöneten vazgeçilmez biri olabilirsin. Ben +7krowaz set/ 2x+3 shio / dual+2 lkp ve gabs 7 kullanıyorum ve bütün akşam pk atarsak 1-2 kezden fazla çok nadir yatıyorum. 80skilli de ayrıca kesinlikle paha biçilmez 2 priyi kitledikten sonra karşı partinin uzerınden geçmek için hiç bir engel kalmıyor. Ve arkadaşların da söylediği gibi glacier mage kesinlikle masraf olarak da diğerleriyle karşılaştırılamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.