Şimdi Ara

Ghost Rider (2007) | Nicolas Cage (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mmmhhh ghostrider bunu bi kere fantastic four un çizgi filminde görmüştüm çok karizmadır yaw
  • var mı izleyen?

Orjinalden alıntı: PHI

var mı izleyen?

Dedim ya arkadaşım gitmenize gerek yok. Spawn bile daha iyi bundan

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

var mı izleyen?

Dedim ya arkadaşım gitmenize gerek yok. Spawn bile daha iyi bundan

zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Marvel Ultimate alliance ı oynayan var mı bilmiyorum ama oyunun içindeki ara videolar süperdir. Captain america nın forması Spider-man in forması. Herşey mükemmel hazırlanmıştı o ara videolar dehşetti. Aynı tekniği kullanarak Marvel Ultimate Alliance ın animasyon filminin yapılmasından yanayım ghostrider hikaye

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • dvd'i bekleyeyim demiştim ama dayanamayıp gitim filimin kitabını bilmiyorsanız Ghost Rider'a yabancıysanız efektler sizi tatmin edecektir, okadarda kötü değil en azından benim açımdan ,memnunum dağa iyi olabilirmiydi ..elbete ama bu kadarıda insanı sıkmadan en azından 2 saat sinamada insanı tutuyor.. nicolas cage okadarda sırıtmıyor vede ( eva mendes)in güzeliğide cabasıı..herkese göre değişir filimin kalitesi fantastik uyarlama seven birisi için kötü sayılmaz görselik iyii idii...
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )
  • Daha 1 saat önce bu filmi sinemada izledim. Film genel itibariyle güzel, konu güzel, efektler güzel... Ama dövüş sahneleri çok dandik olmuş, hiçbir heyecan yok. Adam geliyor 2 saldırı yapıyor karşıdaki nakavt Dövüş sahnelerinin bu kadar berbat olması filmin tüm güzelliğini alıp götürmüş desem yeridir. Bence bu film için sinemaya gidilmez, ama dvdsi alınıp izlenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

dvd'i bekleyeyim demiştim ama dayanamayıp gitim filimin kitabını bilmiyorsanız Ghost Rider'a yabancıysanız efektler sizi tatmin edecektir, okadarda kötü değil en azından benim açımdan ,memnunum dağa iyi olabilirmiydi ..elbete ama bu kadarıda insanı sıkmadan en azından 2 saat sinamada insanı tutuyor.. nicolas cage okadarda sırıtmıyor vede ( eva mendes)in güzeliğide cabasıı..herkese göre değişir filimin kalitesi fantastik uyarlama seven birisi için kötü sayılmaz görselik iyii idii...

+1907 Bence de güzel filmdi ama aksiyon kısmı zayıf kalmış gibi

• vasat bi filmdi bence ama yinede izlenebilir
  • filme gitme fırsatı bulamadım daha. ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla efektler süpper görsel show olarak tatmin edecek sanırım.

Rab'le arana giren şifreyi ÇÖZ...
  • marvel hikayelerini nerden bulup okuya bilirim

ben bu hikayeyi okumadan direk filme gittim filmde savaş sahneleri 1dk. bile sürmüyo rüzgar adam varya onla bi zincir sallıyo hop ölüyo falan
    ama adamın you demesi çok güzel(alt yazılı izledim) seside güzel ama nicolas cage bu role yakışmamış başka biri olabilirdi ama eski ghost riderin at üstünde tavsiye verdiği sahnede karizma duruyo herif bide hikayeyi anlamadım fazla parşomende ne oluyo çözemedim

daha da düşer bence...
  • eski konuları hortlatma artık ya post kasacaksan git başka yerde kas
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.