Şimdi Ara

Ghost Rider (2007) | Nicolas Cage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• konusu itibariyle sıradışı bir filme benziyor. sürekli olumlu eleştirler alan bir film. izleyip görelim
  • Güzele benziyor...Ama tabi abartı dizboyu ama..İzlenelmesi gerek bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Keşke Keanu Reaves ya da Vin Diesel oynasaydı.

Katılıyorum...

EDİT: YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeStyle -- 2 Ocak 2007; 13:26:55 >
  • Film vizyona girdi.Mutlaka izleyin.

• Keşke Vin Diesel olsaydı.

Nicolas böyle rollere yakışmıyor bence, son kararı izledikten sonra vereceğim.
  • Fragman güzel. Pazartesi günü izleyeceğim bir film çıktı.
  • Geririlim, fantastik...

Gerileceğimi sanmıyorum seyrederken. En azından fragmanı germedi beni :)
  • Arkadaşlar ben filmi indirdim fakat türkçe alt yazısını arıyorum. Çıkmış diye bi söylenti duydum acaba rastlayan varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sideLord -- 16 Şubat 2007; 16:25:26 >
  • bugün gidiyoruz 15-16 kişiyiz nerdeyse(şirket olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Fragman güzel. Pazartesi günü izleyeceğim bir film çıktı.

Gnctrkcll ayağı...

Bu arada Eva Mendes çok tatlı ya.
  • Nicholas Cage'in son zamanlarda oynadıgı filmler hep en kötü film ödüllerine katılıyor insallah bu filmdede aynısı olmaz.

Ghost Rider sevdigim bir kahraman insallah beyazperdeye güzel uyarlamıslardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

nicholas cage en beğendiğim aktörlerden biridir ama bu rol ona yakışmamış bence, fragmanda izlediğimde gördüm ki cage de yarışcı tipi yok boyu uzun böyle sarık gibi duruyo yani bence o rolde başkası oynamalıydı

bencede bu tarz filmler ona yakışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerzoone -- 16 Şubat 2007; 18:41:12 >
  • bi kere bence karakter yapılandırması olarak çok kotu marvel okuyucuları iyibilirlerki, ghost rider sarışın uzun saçlıdır, filmdeki ile alakası yok ayrıca nicolas cage hiç gitmemiş role, bu arada nicolas cage in baya yaşlandıgını fark ettim bu film ile :) şahsen bir marvel okuyucusu olarak hiç begenmedim hulk da oldugu gibi tutmucak bu filmde. Spawncı arklara katılıorum, spawn bundan seneler once yapılmasına ragmen bu filmden kat kat daha iyi. Gelelim kotu adam Blackheart'a bi kere blackheartın gorunuşu devasadır, uzun bir kuyrugu kocaman penceli elleri up uzun dikenimsi saçları olan bir karakterdir. Filmde nerde bu :/ ufacık çelimsiz bir adam koymuslar hafif rengi karartmışlar. X-Men deki nightcrawler'ı koysalardı daha anlamlı olurdu :/ bekledimi bulamadım filmde, sadece görsellikle göz boyama :) tabi bu benim görusum . Zevkler ve renkler tartışılmaz

• hııım ..uzun süredir bekliyordum ama herkes birazcık olumsuz yaklaşmış ,anlaşılan dvd çıkınca seyretmek sinamaya zaman harcamamak ..
  • ben de izledim filmi.çizgi romanı bilmediğim için karakterler için bişey diyemem.nicolas cage yerine daha karizma biri olabilirdi.sonuç olarak eğlenceli bi fantastik aksiyondu
  • Bugün arkadaşla gittim. Film istediğim gibi değildi. Aksiyonlar ve dövüşler çok kısa. Filmden tad alamadım desem yeridir. Gitti 8 ytl
  • Iste korkdugum GOW ozentiligi hisstemistim ayrica nicholas hic yakismamis o filme cok basit bi karakter imaji yaratmis biraz daha sert suratli biri olabilirdi bas rol oyuncusu yanlis bikere
  • Gitmeyin cd yada dvd yi alın izleyin daha ii.
    o kadar beklediğim kadar güzel çıkmadı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Bugün arkadaşla gittim. Film istediğim gibi değildi. Aksiyonlar ve dövüşler çok kısa. Filmden tad alamadım desem yeridir. Gitti 8 ytl

Senin 8 benim 9 + 4 ytl mısır, kolayı dışardan soktum

4 Mayıs Zpiderman 3 acayip şekilde bekliyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.