Şimdi Ara

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
0
Favori
41.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Orijinalden alıntı: Xerias

quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Oyunu oynayan arkadaşlar nasıl Adwanced Warfighter 1 ile kıyaslarsak.

Ghost Recon oyunları ile pek alakası yok Future Soldier'ın. Taktiksel oynanış diye geçinmesine rağmen önüne geleni vur tarzında geçiyor daha çok. Ghost Recon serisi denildiğinde akla ilk gelen şey taktiktir ama oyun CoD'cuları da kendine çekmek için oldukça basitleştirilmiş.

Advanced Warfighter'ında eski Ghost Recon'lar ile pek alakası yok zaten. Eski Ghost Recon'lar ile R6'leri bilenler bilir Desert Siege, Rogue Spear güzel günlerdi. Bu seri hemen hemen ölme durumuna gelmiş bulunmakta. Hoş Future Soldier'ıda CoOp'u için aldık yeterli taktik olmasada CoOp'u zevkli olacaktır.

Ayrıca eski taktiksel oynanış türünü canlandırmak adına şöyle bir kickstater projesi var ''Ground Branch''http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch destek verebilirseniz çok güzel olur. 15 dolara oyunun Steam sürümünü + DRM free sürümünü verecekler. Firmayı kuran kişi eski R6 ve GR oyunlarında çalışmış. Umarım aradıkları ilgiyi bulabilirler.

valla ben nerdeyse sadece campaigni coop oynanıyor diye alıyorum, campaigni coop olan oyunları mumla arıyoruz. benim bildiğim AAA oyunlardan bi geow,cod waw birde bu var yanılmıyorsam

• patch ilede düzelme yok.. Max Payne 3 kadar grafikleri olmayan oyun 24 FPS 30 FPS işliyor iyi mi ? mübarek crysis 4 sanki. bir oyun yapmayı beceremediler resmen.. sildim gitti
  • Ara sahnelerde konuşma sesleri ve altyazılar yok, müzik ve efekt sesleri biraz derinden de olsa geliyor. Oyuna geçince seslendirme ve altyazılarda sorun olmuyor.
    Mouse ve klavye işlemiyor, gamepad ile deneyeceğim.
    Ambient occlusion ayarını kapatınca FPS 45-55 arası.

Edit: Gamepad'te işe yaramadı.(Ki x360 gamepadi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselc12 -- 28 Haziran 2012; 0:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Dostlar gtx 560 la deneyen var mı ?

Ben denedim kardeşim çok kasıyor.

Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, oyunu kurudum sonra 25-30 fps vermeye başladı full ayarlarda(dx11 evre dışı ve aa kapalı) sonra ambient occlusion ı kapattım birde 55-60 oldu oyun ama grafikler iyi görünmüyordu hele ki ayarlarda görünen global illimunate ayarı yok gibi değil yoktu sonra yamayı kurdum neden grafiklerin kötü ve fps nin iyi olduğunu anladım çünkü grafikler tam ayarını bulmuş ve kasmaya başlamıştı. yine ayarları kurcaladım ama kar etmedi çok kötü bir optimizasyonu var oyunu resmen yarıda bıraktım. Yeni yama gelmesini bekleyeceğim.
  • Beyler oyun Splinter Cell'deki Sam Fisher'ın ekibi olan versiyonu gibi mi? Öyleyse denicem de.
  • Güncellemeden önce gayet iyi bir akıcılık vardı. Patchledikten sonra ayarları düşürmek zorunda kaldım kasıyor oyun fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

Dostlar gtx 560 la deneyen var mı ?

Ben denedim kardeşim çok kasıyor.

Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, oyunu kurudum sonra 25-30 fps vermeye başladı full ayarlarda(dx11 evre dışı ve aa kapalı) sonra ambient occlusion ı kapattım birde 55-60 oldu oyun ama grafikler iyi görünmüyordu hele ki ayarlarda görünen global illimunate ayarı yok gibi değil yoktu sonra yamayı kurdum neden grafiklerin kötü ve fps nin iyi olduğunu anladım çünkü grafikler tam ayarını bulmuş ve kasmaya başlamıştı. yine ayarları kurcaladım ama kar etmedi çok kötü bir optimizasyonu var oyunu resmen yarıda bıraktım. Yeni yama gelmesini bekleyeceğim.

Oha diyorum artık. Bu oyunu bu kartla oynayamazsak ubi utansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben daha oyunu oynayamadım bile. Mouse ve klavyenin wasd tuşları çalışmıyor arkadaş var mı böyle bişey ya. Diğer tuşlarda sorun yok ama. Saçmalığa bak. İyice merdiven altı firma oldu ubisoft. Bi aralar gözümde en kaliteli oyun firması olan ubisoft yıllar geçtikçe gözümde bir böcek değerine geldi.

3 tane patch geldi daha oyun çıkalı 3 gün olmuş. Bir allahın kulu da şu hareket problemini düzeltmedi iyi mi? Forumlarda millet kafayı gözü kırmış sinirden. Çoğu kişi de var bu sorun. Olmaz olsun böyle oyun firması defolsun gitsin ya EA'e döndüler iyice.

1 ayı geçkin süredir bütün boş zamanımı Diablo 3'e ayırmıştım, biraz değişiklik olsun diye buna başlayayım dedim, işten geldim akşam 6 dan beri uğraşıyorum ya oynayamadım. İki saatlik keyfimiz var içine etti Ubisoft. Boşu boşuna saatlerimi harcadım çözümü yok. Bütün serisini hayranlıkla oynadığım Ghost Recon'dan şu an nefret ediyorum, net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Haziran 2012; 1:09:52 >

• gamepad takılı olunca mouse işlemiyor. o yüzden gamepadleri çıkartın pc den. güneş ışıkları ile tozları acayip yapmışlar.
  • ben gtx 260 ile çok rahat oyniyorum
  • Valla oyun 40 FPS'nin altina dusunce gozle gorulur bir hantallik hissediliyor mouse u oynatirken. AO kapatmistim ama oylede grafikler cok bos gorundu, simdi tum ayarlar full, cozunurlugu biraz dusurdum 40-50 FPS arasi oynuyorum gayet iyi. Ekran karti hd5850. Oyunun grafikleri guzel olmasina ragmen kasacak birsey yok, gercekten berbat bir optimizasyon cikarmis Ubisoft o kadar Assassin's Creed oynadik birde bu oyuna bak bastan PC'ye iptal edip sonradan cikarma karari alirsan boyle olur iste. Daha 1000 tane yama gelir anca adam ederler oyunu.
  • Bu lanet ubisoft pc için erteliyoruz diyor daha iyi çıksın diye pert bir optimazyon yapıyor beyinsizler ulan önerilende gtx460 yazmışlardı yamadan sonra 1600x900 çözünürlükte son ayarlar her şey açık gtx480 ile 25-35 fps gördüğüm tek oyun böylesine dandik bir optimazyon görmedim arkadaş
  • ben v.1.1 patch'i ile 25-30 fps rahat oynuyorum az kasılma oluyor
  • hay lanet arkadas o kadar ertelediler dünyanın zamanında yaptılar bu oyunu hala hata arkadas korsan gırdık bırsey yok orjde hata verıyor nedir bu generate minidump? bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek varmı ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI)
     Ghost Recon: Future Soldier™ (ÇIKTI)

herşey full bikaç resim koyalım

ek:fxaa açık vede bulanıklık efekti kapalı

Grafikler pek iyi değil yaa...Ben beğenmedim...

• Oynarken birden dondu brrrr diye bir ses çıkmaya başladı BF3'te de aynı hatayı alıyorum, ilginç valla oyunun hataları durmuyor hiç. Bu kadar fazlasınıda düzeltemeyecekler gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

gamepad takılı olunca mouse işlemiyor. o yüzden gamepadleri çıkartın pc den. güneş ışıkları ile tozları acayip yapmışlar.

Saatlerce uğraştım diyorum sence gamepadi çıkarmamış olmam mümkün mü? Anakartı kasadan sökecektim gamepadi çıkarmakla kalsam yine iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

gamepad takılı olunca mouse işlemiyor. o yüzden gamepadleri çıkartın pc den. güneş ışıkları ile tozları acayip yapmışlar.

Saatlerce uğraştım diyorum sence gamepadi çıkarmamış olmam mümkün mü? Anakartı kasadan sökecektim gamepadi çıkarmakla kalsam yine iyi.

valla ilk bende deli oldum sonradan joystiki çıkardım sorun kalmadı
  • Vay arkadaş ya, daha oyunu edinmedim de yorumlara baktım.

PC ye bu kadar üvey evlat muamelesi yapılır ya.

Xbox ı satmadan evvel oyunu biraz oynamıştım.
    http://img213.imageshack.us/img213/4118/futuresoldier2012062523.jpg

Bundan daha iyi görsel vardı Xbox'da. Bu ne ya buz gibi soluk teAllam ne desek ki

O ekran kartları hiç çıkmasın bir moka yaradıkları yok çünkü. PC de adam gibi görsellik sunamayacaksanız ne oyun ne de ekran kartı yapın.

Sırf milleti soymak için.

Yine de oyunu yükleyip bakacağım tabi duruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Haziran 2012; 14:50:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Vay arkadaş ya, daha oyunu edinmedim de yorumlara baktım.

PC ye bu kadar üvey evlat muamelesi yapılır ya.

Xbox ı satmadan evvel oyunu biraz oynamıştım.
    http://img213.imageshack.us/img213/4118/futuresoldier2012062523.jpg

Bundan daha iyi görsel vardı Xbox'da. Bu ne ya buz gibi soluk teAllam ne desek ki

O ekran kartları hiç çıkmasın bir moka yaradıkları yok çünkü. PC de adam gibi görsellik sunamayacaksanız ne oyun ne de ekran kartı yapın.

Sırf milleti soymak için.

Yine de oyunu yükleyip bakacağım tabi duruma

Görüntü böyle değil oyunda merak etmeyin sağlam ışıklandırma ve efektler var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.