Şimdi Ara

Ghost of Yotei [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun Ekimde çıkması Gta'nın ben bu sene yokum agalar demesi. Gta çıkışına 40 yılda bir exc getiren Sony oyun koymaz.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Death stranding bile cesaret edemedi yazın çıkıyor bu oyunun çapı ne de Ekim'de çıkacak ilginç 😀 Ya Sony Rockstar dan bilgi aldı gta 6 nın çıkmayacağına dair. Ya da gta Ekim sonu Kasım başı çıkacak biz de o araya sıkışmaya çalışırız dediler. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam Sonyden bahsediyoruz adamların son getirdiği exc Spiderman 2 Ekim 2023 :)

Kesinlikle önüne arkasına koyup yem etmez bu oyunu.

Sony %99 garanti aldı Rocktardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 23 Nisan 2025; 19:58:44 >
    Hocam arkasına koyarsa oyun yok olur gider de önüne koyarsa fanlar alır diye düşünüyorum 😀 Yani hiç kimse bu oyunu aldım gta 6 ya param kalmadı demez. Bunu alsa da almasa da gta 6 yı her türlü alır oyuncular 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam çoğu kişi Gta için Ekim diyordu, bu adamlarda pat Ekime koydu oyunu, şahsen Gta'ya üç beş gün kala böyle uzun open world oyuna dikkatimi vermem fazla, satışları da etkileyecek. Bakalım Take Two yatırımcılar toplantısından önce Sony önden spoiler verdi gibiGhost of Yotei [PC ANA KONU] 

Aynen hocam bakalım. 15 Mayıs'ta kesin bildirmesi lazım eğer ertelenecekse. Hukuki olarak bağlayıcılığı var çünkü artık. Bu sefer kaçamazlar. Bekleyip göreceğiz 😀

• Sony nin malesef çıkan devam oyunları last of us 2 hariç hep dlc gibi duruyor.Hem spiderman 2 hemde ragnarok ilk oyunlarından çok bi farkı yoktu

Yotei thusimadan pek farkı göremedim grafiklerinin.Galiba bu nesli elde ki oyunların motorunu cilalayıp geçircek sony

• Yeni silahlar ōdachi, kusarigama ve çift katana tanıtıldı. Atsu ayrıca yolculuğunu karşılamak için bounty tamamlamak zorunda olacak.

Ghost of Yotei [PC ANA KONU]
  • Ghost of Yotei - State of Play Announcement Trailer | PS5 Games

Ghost of Yotei'nin oynanışına derinlemesine bakış Temmuz ayında yayınlanacak.

Ghost of Yotei [PC ANA KONU]PlayStationyoutube
    Ghost of Yōtei State of Play coming July 2025 Get ready for Sucker Punch to guide you through an extended look at the new open-world adventure. The show will be focused entirely on Ghost of Yōtei, coming to PS5 on October 2. You’ll get an extended look at new and evolved gameplay mechanics, including exploration, combat, and much more. #ps5 #ps5games #ghostofyotei
    https://www.youtube.com/watch?si=9cQ6BwNlqe68cIU2&v=qRiTEkU3Utg&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Sunumun belki de en kötü tanıtımıydı. Bu yıl çıkacak ve ellerindeki tek AAA Exclusive Oyun için tanıtımın tanıtım videosu yapmışlar.Ghost of Yotei [PC ANA KONU] 

• Ghost of Yōtei - State of Play Gameplay Deep Dive | PS5 Games

Ghost of Yotei [PC ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-PPSA26344_00-GHOST2DDEBUNDLE0 Available on PS5® October 2, 2025. Pre-order Now or Learn More: https://www.playstation.com/games/ghost-of-yotei/   Our State of Play features nearly 20 minutes of Ghost of Yōtei gameplay hosted by Sucker Punch’s Creative Directors, Jason Connell and Nate Fox. Beyond sharing more about Atsu’s quest for vengeance, we’re excited to show off her new weapons, new ways to personalize your journey at the edge of Japan, new special modes, and much more. #ps5 #ps5games #ghostofyotei #stateofplay Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=thue01FdN9o7Z9ta&v=cgM6poO2JmY&feature=youtu.be
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Oyun çok iyi görünüyor. PC'ye ne zaman gelir bilmiyorum ama çok pahalı maalesef. Çıksa da bu rakamlara almazdım. 3.500 TL bir oyun için bana çok abartılı geliyor. Bugün denk geldi izledim tanıtımını. Pinti Panda paylaşmıştı. Artık yayıncılardan izleriz.

• Yakın zamanda Ghost of tsushima'yı bitridirdim, ama yotei oynanış ve combat animasyonu anlamında inanılmaz aynı duruyor, sadece yeni silahlar ve onlara özel yenilikçi bir kaç tane combat animasyonları var gibi o kadar.

Artık Sony'nin First Party stüdyoları bile para cukkalamak için DLC kalitesinde standalone oyun çıkartarak malum bazı şirketler gibi tembelleşmeye başladı. Grafikler önceki oyuna nazaran inanılmaz derecede gelişmiş gibi görülmüyor.

Beş sene önceki Ghost of tsushima bir Remastered güncellemesi almış olsa o kaliteye çok rahat yakalar, sadece minimal ufak tefek upscale yapmışlar o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 11 Temmuz 2025; 19:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki seneye gelir

• Bu ilk oyunun aynısı olan çöp için bile Playstation forumunda toplu bir histeri krizi ve akıl tutulması yaşanıyor şuan.Ghost of Yotei [PC ANA KONU] Halen daha siz Sony ve Sucker Punch'ı Ubisoft ile bir mi tutuyorsunuz diyen var. Lan aynısı işte aynısı. Benim oynadığım bütün Sony açık dünyaları aynı haltın farklı renkleri. Aynı bomboş açık dünya, aynı grind, aynı checklist mekaniği. Hayır madem öyle Ubisoft'u neden lanetliyorsunuz arkadaşım azıcık tutarlı olun ya. Adamlar god tier bir oyun olan Valhalla'yı yaptı ona bile burun kıvırdınız, geldiniz şimdi şu birebir aynı oyunu savunuyorsunuz vallahi pes.

Aklı olan Playstation forumuna burnunu bile uzatmasın.Ghost of Yotei [PC ANA KONU] 

• Hocam PS konusundakiler hakkında aklımdakileri birebir yazmışsınız vallaGhost of Yotei [PC ANA KONU] Cidden akıl tutulması yaşıyorlar. Dediğiniz gibi başka firmalar önceki oyunu biraz geliştirip sununca sövüp sayıp aynısını Sony yapınca ‘niye iyi şeyi bozsunlar’ diyip göklere çıkartıyorlar, şaka gibi :) Geçen Stellar Blade konusunda ‘biz tüketip unuttuk bile oyunu, PC’ciler daha yeni başlayacak’ diyip PS’ye diğer platformlardan aynı süre sonra gelen STALKER konusunda ‘beta tester’lara teşekkürler’ yazan ikiyüzlü ordusu var resmen Ghost of Yotei [PC ANA KONU]  Mesela KCD2 ve Expedition33 Sony oyunları olsaydı baş tacı edip başlıkları 200 sayfa doldururlardı ama şimdi öncekinin bi tık geliştirilmiş halleri olan Yötei ve DS2’ye GOTY diyorlar :)

• psycho90 kullanıcısına yanıt

Valla geçen Death Stranding 2 konusunda "Yahu bizim Türk yayıncıların hepsi de birbiriyle tutarlı biçimde, ortak noktalara değinen ve de akla uygun eleştiriler yapıyorlar. Bu tesadüften öte bir şey olmalı. Acaba Meta puanında bir alengir olabilir mi?" gibisinden yazdığım yorumun üzerine organize biçimde linçleyip 8 gün çizdirdiler beni. Adminler falan da hep aynı kafadan. O yüzden oraya uğramamaya çalışıyorum sinirlerimi yıpratmamak adına. Konuşarak bir şeyler anlatmak mümkün değil çünkü adamlara. Hayır ben de 2 yıldır Ps5 kullanıyorum, konsola özel çıkan bütün oyunları birer ikişer kez oynayıp hatmettim, hayranı olduğum oyunlar var konsolda -gerçi artık konsol exc mantığı da kalmadı- ve hayatım boyunca da oradaki ortalama bir tipten daha fazla oyun oynamışımdır. Hani bunu bir şeyleri ispat etmek kaygısıyla da söylemiyorum ama nasıl desem pc oyuncusu olunca strateji gibi pc odaklı pek çok türde oyuna erişimin var mesela. Ya da ne bileyim emülatörler sayesinde fi tarihinde çıkmış bir oyunu bile açıp deneyimleyebiliyorsun. O adamlarsa üç beş tane oyuna tutulup kalmışlar senelerdir temcit pilavı gibi çevirip duruyorlar. Sony de adamcağızları sağıyor. Neymiş Days Gone Remastered çıktığı hafta satış rakamlarında zirveyi görmüş. Abi oyun yok oyun, mecburen bir kez daha alıyorsunuz Ps4'te oynayıp bitirdiğiniz oyunu. Sonra ben Cat Quest 3 platinleyecek kadar oyun yoksunusunuz deyince suçlu oluyorum.

Birkaç tane yıllardır çizgisini bozmamış aklı başında takibe değer üye var, gerisini at çöp kovasına gitsin gerçekten.

• Bu oyun DLC olmuş.İlk oyuna göre duruşlar kalkmış onun yerine düşmana göre silah gelmiş.Kac senedir bununla mi ugrasiyorsunuz.Bari Wolverine öncelik verin,koca nesil tek iyi oyun astrobot.Utanmadan birde PC de tam fiyattan satarlar.İlk oyunu almadım iyi indirime girmedende almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 11 Temmuz 2025; 16:54:45 >
  • bir oyun anca bu kadar DLC lakabını hak edebilirmiş. üzüldüm ben. satın almayacağım oyunu.

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Gidip şimdi desen ki sen de gta 6 için ya da tüm ps exc ler için beta tester mısın? Sonuçta en geç 1 sene sonra ya director s cut ya da daha toparlanmış complete edition vs paketleri pc ye geliyor. Ama kafa o kadar basıyor ya da ikiyüzlü 😀

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.