Bu oyunun Ekimde çıkması Gta'nın ben bu sene yokum agalar demesi. Gta çıkışına 40 yılda bir exc getiren Sony oyun koymaz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam Sonyden bahsediyoruz adamların son getirdiği exc Spiderman 2 Ekim 2023 :) Kesinlikle önüne arkasına koyup yem etmez bu oyunu. Sony %99 garanti aldı Rocktardan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 23 Nisan 2025; 19:58:44 > |
|
Hocam çoğu kişi Gta için Ekim diyordu, bu adamlarda pat Ekime koydu oyunu, şahsen Gta'ya üç beş gün kala böyle uzun open world oyuna dikkatimi vermem fazla, satışları da etkileyecek. Bakalım Take Two yatırımcılar toplantısından önce Sony önden spoiler verdi gibi |
|
Sony nin malesef çıkan devam oyunları last of us 2 hariç hep dlc gibi duruyor.Hem spiderman 2 hemde ragnarok ilk oyunlarından çok bi farkı yoktu Yotei thusimadan pek farkı göremedim grafiklerinin.Galiba bu nesli elde ki oyunların motorunu cilalayıp geçircek sony |
The Duayen
|
Ghost of Yotei - State of Play Announcement Trailer | PS5 Games Ghost of Yotei'nin oynanışına derinlemesine bakış Temmuz ayında yayınlanacak. ![]() Ghost of Yōtei State of Play coming July 2025
Get ready for Sucker Punch to guide you through an extended look at the new open-world adventure.
The show will be focused entirely on Ghost of Yōtei, coming to PS5 on October 2. You’ll get an extended look at new and evolved gameplay mechanics, including exploration, combat, and much more.
#ps5 #ps5games #ghostofyotei https://www.youtube.com/watch?si=9cQ6BwNlqe68cIU2&v=qRiTEkU3Utg&feature=youtu.be |
Available on PS5® October 2, 2025.
Pre-order Now or Learn More: https://www.playstation.com/games/ghost-of-yotei/
Our State of Play features nearly 20 minutes of Ghost of Yōtei gameplay hosted by Sucker Punch’s Creative Directors, Jason Connell and Nate Fox. Beyond sharing more about Atsu’s quest for vengeance, we’re excited to show off her new weapons, new ways to personalize your journey at the edge of Japan, new special modes, and much more.
#ps5 #ps5games #ghostofyotei #stateofplay
Rated Mature https://www.youtube.com/watch?si=thue01FdN9o7Z9ta&v=cgM6poO2JmY&feature=youtu.be |
Oyun çok iyi görünüyor. PC'ye ne zaman gelir bilmiyorum ama çok pahalı maalesef. Çıksa da bu rakamlara almazdım. 3.500 TL bir oyun için bana çok abartılı geliyor. Bugün denk geldi izledim tanıtımını. Pinti Panda paylaşmıştı. Artık yayıncılardan izleriz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 11 Temmuz 2025; 19:47:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu ilk oyunun aynısı olan çöp için bile Playstation forumunda toplu bir histeri krizi ve akıl tutulması yaşanıyor şuan. Aklı olan Playstation forumuna burnunu bile uzatmasın. |
Valla geçen Death Stranding 2 konusunda "Yahu bizim Türk yayıncıların hepsi de birbiriyle tutarlı biçimde, ortak noktalara değinen ve de akla uygun eleştiriler yapıyorlar. Bu tesadüften öte bir şey olmalı. Acaba Meta puanında bir alengir olabilir mi?" gibisinden yazdığım yorumun üzerine organize biçimde linçleyip 8 gün çizdirdiler beni. Adminler falan da hep aynı kafadan. O yüzden oraya uğramamaya çalışıyorum sinirlerimi yıpratmamak adına. Konuşarak bir şeyler anlatmak mümkün değil çünkü adamlara. Hayır ben de 2 yıldır Ps5 kullanıyorum, konsola özel çıkan bütün oyunları birer ikişer kez oynayıp hatmettim, hayranı olduğum oyunlar var konsolda -gerçi artık konsol exc mantığı da kalmadı- ve hayatım boyunca da oradaki ortalama bir tipten daha fazla oyun oynamışımdır. Hani bunu bir şeyleri ispat etmek kaygısıyla da söylemiyorum ama nasıl desem pc oyuncusu olunca strateji gibi pc odaklı pek çok türde oyuna erişimin var mesela. Ya da ne bileyim emülatörler sayesinde fi tarihinde çıkmış bir oyunu bile açıp deneyimleyebiliyorsun. O adamlarsa üç beş tane oyuna tutulup kalmışlar senelerdir temcit pilavı gibi çevirip duruyorlar. Sony de adamcağızları sağıyor. Neymiş Days Gone Remastered çıktığı hafta satış rakamlarında zirveyi görmüş. Abi oyun yok oyun, mecburen bir kez daha alıyorsunuz Ps4'te oynayıp bitirdiğiniz oyunu. Sonra ben Cat Quest 3 platinleyecek kadar oyun yoksunusunuz deyince suçlu oluyorum. Birkaç tane yıllardır çizgisini bozmamış aklı başında takibe değer üye var, gerisini at çöp kovasına gitsin gerçekten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 11 Temmuz 2025; 16:54:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |