Şimdi Ara

GG Easy Yazanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diyim size o easy'yi görünce sinirden duvara yumruk atıp deli gibi dans ediyorum. Nefes alış verişim hızlanıyor, kıpkırmızı kesiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman yenilme
  • GG Easy
  • Good games easy ?

• her oyun yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brotherarcher

Good games easy ?

Ne bileyim ha bide ota moka gg diyen var işesem gg diyecek adam.

• 80 dk lık bir oyuna bile yazmıştım.Karşıyı uyuz etmeye bayılıyorum.(Gerçi bi ara 30 maç konuşma cezası almıştım :D ama fark etmedi oyun sonu sohbetinden yazdım)
    Sonuç:GG EASY kullan karşıyı uyuz et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GG denilir sorun değilde 50 60 dk lık maça easy diyenler var tamamen trollemek sinir etmek amaçlı aldırma.
  • Aynen ben de her gordugumde oyun sonu reportluyorum. Bana karsidakine saygısızlık gibi geliyor.

• Good Game dersin anlarım ama easy ne sonundaki bari BG easy falan de
  • git ve soğuk bir bira al
  • Karşıda beni gerçekten oyunda sinir eden biri varsa yazarım.Madem sinirden deliye dönüyorsun o zaman doğru şeyi yapıyormuşum
    gg easy
  • Kendi takımımdaki biri dahi yazsa sinir olurum. Report etmekten başka çare yok
  • normalde yazmam ama karşıda flame ya da rage yapan biri varsa '' easy nabşit '' filan yazarım.sinirlenip ya ingilizce yad akendi dillerinde birşeyler yazıyorlar oyun sonundda hop report > flame + rage
  • gg easy
  • Şahsen hiç sallamazdım.
  • Genelde 50-60 dakika süren maçlardan sonra trollemek için beyne ihtiyaç olmadığını kanıtlamaya çalışan insanlar yazar.
  • Her türlü raport ederim. Yazan kişi bizim takımdan olsa bile bütün maç çok iyi oynayıp karşı takımı aşırı dercede ezsek bile o kişiyi rapor ederim.
  • İpimde bile olmaz, bazen ben de kullanıyorum. Arkadaşlarla girmişsek bir de her şeye yazarım İşeseler bile gg easy derim hatta

• gg iyzi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.