Şimdi Ara

GG Easy Yazanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenildiğimiz oyunu çevirince yazıyorum ben kahkaha atıyorum, sonra adam bana skor ekranındaki chatte sövüyor nesi easy lan ******** falan diye şahsen hoşuma gidiyor
  • West ve East'te gördüğüm kadarıyla GG Easy yazanların hemen hepsi report yiyor ve tribunal'de ceza alıyorlar Rakipte abuk subuk konuşan birileri varsa ben de yazıyorum kazandığımız zaman. Oyunda hep pozitif ve olumlu yaklaştığım için report etseler de bir şey olmuyor zaten
  • Geçen el istek üzerine 2 kişiyle girdim. Biri 11 biri 29. Ben de 30 levelim.

Riven geldi, top git dedigim halde bot gitti. 2 kill verip top geldi. Mecbur 2 saat toptan bota yürüdük. Neyse bot indim caiti kastırdım blitz ile. Ama anca bu kadar oluyor. Feedlemekdikleri kalmadı 3 kişi. 4 ( cait yokken ben aldım killeri)/5(abicim xin zhao 2 vurdu, 3. kez vurup havaya atmadan öldüm. zırh kastıgımı da düşünürsek :( )/7(hepsi adcye gitti) blitzcrank oynadım.

Sonra gg easy. Ulan ezseniz neyse. Haklısın insanın siniri bozuluyor. Counterımla ez, easy de bir şey demem. Ben senin counterım olayım, ez, sonra easy de helal bile derim. Böyle durumda demeyin ama, 0/8 adam var karşında bilerek turreta ölüyor sonra easy. Tövbe tövbe...
  • ben kazanmak için bi yerlerimi yırtarım, takımdan 1-2 kişi çıkar oyunu verir oyun sonu all chatten gg easy yazısını görünce duvara kafa atıyorum 5 dk boyunca koltuklara sandalyelere saldırıyorum falan. en nefret ettiğim şey bu kesinlikle... hiç üşenmeden hepsini reportlarım ve engellerim, bunu yapan kişi ne kadar şaka yapıyo olursa olsun sinirdir gereksizdir. ki bunu söylerken ciddiyim, çok yakın bi arkadaşımla girdiğim bi oyunda zar zor yendikten sonra gg easy yazdı diye 2 hafta konuşmadım
  • Daha şimdi yaşadım. Tristana oynuyorum. Topta Kennen ve Olaf, midde Orianna, botta ben ve Sup'um Rengar(smite'lı) Neyse anlayacağınız gibi jungler yok. Karşıda topta Try, midde Teemo, karşımda Vayne ve Voli(sup) vardı. Daha 3. dakikada fb verdi Rengar Vayne'e. Ardından "Ben feedliyorum eheuheueh" dedi ve oyunu 1/17 kapattı. Kennen ve Olaf'ta topta Try'ı feedledi(evet 2 kişiye karşı oynayan Try feedlendi, oyunu 27/10 kapattı). Orianna'nın ulti kullanımından haberi yoktu. O da 6/13 bitirdi. Ultiyi top kafasındayken atıyordu. 3 kere ulti durduk yere cooldown'a girdi sadece. Neyse oyun 35. dakikada bizim yenilgimizle sonuçlandı. Ardından chatte Voli'nin yazdığı şey: "GG iyzi" sinirden az kaldı ekranı kırıyordum yemin ediyorum. Bundan sonra oyuna girdiğimde direk herkesi mutelemeyi düşünüyorum. Şu iyzi yazanlar kadar nefret ettiğim başka insan türü yok.
     GG Easy Yazanlar

• gg easy l2p noobs
  • GG Easy tamamen küçümsemek amaçlı karşı tarafı sinir etmek için kullandığımız laf . İcabında bunu demek yerine yalandanda olsa karşı takımdakilere onurlu attım diyip honor alabilirsiniz
  • Bende yazarım bırak ban yemeyi uyarı bile almadım şimdiye kadar
    2 senedir oynuyorum 1 günlük ban bile yemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı takım 20'de surr verdiyse,veya klavye tutmamışlar gibi oynarlarsa GG Easy/İyzi yazarım.Hani gerçekten easy olursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG easy.
  • onu bırak takımda afk olduğu için berbat bir oyunun sonunda gg diyenlere sinir oluyorum.
  • maç 70 dk sürüyo adam easy yazıyo ona uyuz oluyom ya
  • Karsida beni sinir eden biri varsa ve kazanmissak yazarim onu sinir etmek amaciyla.Aksi olursa duvara kafa attiriyor o derece.

• Ne zaman dediyse dakikayı alıp reportlarken onu bile yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Yenildiğimiz oyunu çevirince yazıyorum ben kahkaha atıyorum, sonra adam bana skor ekranındaki chatte sövüyor nesi easy lan ******** falan diye şahsen hoşuma gidiyor

Ulennnn Mac sonu eglencem o benim

• Karşı takım muteli olduğundan problem olmuyor bende

• Mesela bot lane kaybedip oyunu kazandığımızda yazıyorum "İyi adc her zaman kazanır" diye. Çok sinir bozucu bişey
  • westte bunun ban suçu olduğunu bilmeyen varlıklar burda herşeye gg easy yazar gg wp dese nolucak sanki ama türk sunucusunda hiçbi önemi olmadığı için bu sözün önüne gelen yazar GG Easy Noobs sizi diyen gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Ne diyim size o easy'yi görünce sinirden duvara yumruk atıp deli gibi dans ediyorum. Nefes alış verişim hızlanıyor, kıpkırmızı kesiliyorum.

Bunu her oyun bilerek yazarım çünkü dediğin gibi çok sinir edici bi mesaj :)

GG EASY NOOB

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.