Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HRMNKY

quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

http://urun.gittigidiyor.com/KUTULU-CX400-SENNHEISER-KULAKLIK-SIYAH-CX-400_W0QQidZZ7990327

arkadaslar peki bunun orjinalliği hakkında ne dersiniz? Yada almaya değer derseniz alıcam.

Bu kulaklığı ben aldım.Sahte mahte ama çok iyi ses veriyor.Alırsan pişman olmazsın

quote:

Orjinalden alıntı:frux

Valla izlenimlerim sahteye de pek benzemiyor gibi!? Kulaklığın uzatma kablosu da mevcut.. ambalajı da orjinal gibi.. sesi de güzel diyorlar.. bir tane denemek lazım..

Bana da baya orjinal gibi geldi...

@HRMNKY
    Peki malzeme kalitesi nasıl?

• Yahu yeter orjinal falan değildir. Bakın fiyata, diyelim orjinalinin yarı fiyatı veya daha aşağı = sahte. Siz kalitesine bakın orjinal mi değil mi tartışması gereksiz böyle ürünlerde. Ama gitgide kalite çıtasını artırıyor adamlar ses ve malzeme kalitesi olarak da orjinal ile eşitlenecek bu gidişle, hatta geçecek mi bilmem
  • geçer
  • gunman ne diyosa doğrudur ;)

• ya arkadaşım istediğini tercih edersin, kişisel tercih işi o
    öte yandan burası orjinal satanla sahte satanları ayırma yeri değil.
    100liralık malı 30liraya veriyorlar sen neyin orjinalinden bahsediyorsun, açık saçık sahte mal işte.
    sen orjinalliğe bakıyorsan al sana hepsiburada al sana koysepete-vs
    ha sen sese bakıyorum diyorsan birçok arkadaş denedi aldı, gördü ki biraz da abartayım, sahteler neredeyse orjinalden iyi ses verecek.. ha şu da var malzeme kalitesi biraz düşük oluyor e onu da kabullenmiş olacaksın alıcaksan.
    ok..!
  • ya birader ne atar yapıyosun insan gibi soru sorduk
    ilk ikisinin sahte olduğunu bizde biliyoruz 3. için ise bu forumda dahi gerçek olduğunu iddia edenler war araştırırsan bulursun ben o kullanıcıdan alan war mı ?? gerçekten orjinal mi ? diye soruyorum
    ürün tercihine gelince burada 2 ürünü de alıp kullananlar war hatta ikisini birden alıp karşılaştıranlar olabilir ben sadece iki ürünün karşılaştırma yorumunu istedim kullananlardan. bu zor,zahmetli bi şey değil heralde ayrıca burası paylaşım forumu
  • Hepsi sahte... ok..
    malzeme kalitesi düşük-ses kalitesi iyi çin üretimi ürünler...
    sen eşşeğe altın semer vursan değişirmi? değişmez işini gören yine eşşektir.
    onlarda semer vurmuşlar cx300'e... içerisi aynı, paketini güzelleştirmişlerdir ancak o yani...
    değilse 130liralık cx400'ü kim 100lira ucuzu fiyattan verir? hadi indirim yapsa yapsa 100liraya satar.
    sormadan düşünsen bunu algılamak hiç de zor değil, kaldı ki bu topic'de bunlar hep konuşuldu.
    araştırmışsın ama sen hep senin düşüncene yatan taraflarını araştırmışsın... orjinal oldugunu iddia edenleri araştırmışsın, burada 5sayfadır herkes bi yorum yaptı, bazı arkadaşlar bizzat aldı denedi, yorumlarını koydu.
    hepsinden çıkan ortak sonuç bir kez daha söylüyorum:
    *malzeme kalite olarak vasat
    *ses kalitesi orjinalleriyle birebir aynı
    *%20 fiyata çakma almak mantıklı.
    *hepsi de çakma - kaçak - çinmalı ne dersen yani...
    ben sese bakarım gerisi sallarım dersen mutlu olan taraf olursun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 4 Şubat 2008; 20:09:49 >

• Aynı ürünü 35'e satan da var... 20'ye satan da var.. yani hemen al fiyatı!! Vereceğim linkte ki sayfa da üstte 35'e satıyor.. sayfanın altın da aynı ürün 22 lira ve 20 lira hemen al fiyatı mevcut.. Sizce bu ürünler arasın da fark var mıdır??!
  • @TIESTO_DP

Kulaklık kalitesi güzel gibi ama kulaklık kablosunun 2ye ayrıldığı yer çok uyduruk ve kulağa gelen kablolar pek iyi değil.Ancak hemen bozulacak gibide durmuyor.Güvenle alıp kullanabilirsin
  • Bende GG den Cx400 Aldım 140 ytl veripte sahte sahte diyenlere bşey demiorum onlarda haklı ama yoğun bir araştırma yaptım
    kulaklık mıknatısına kadar

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=8392 burda detaylar var bu foruma bi arkadas yazmış siteyi. verdiğim linkteki sahte bariz ortada görebilceğiniz gibi ama orjinal üründeki herşey benim 35 ytl ye aldığım kulaklıkla aynı ses kalitesi de o kadar iyi ki dinlemeniz gerekiyor.. Söyliceğim şu Malzemesini kontrol ettim sahte olma ihtimali çok çok düşük malzemesi de çok kaliteli yanında verdiği case, Klips, uzatma kablosu, SML uçları. çok çok kaliteli hep orjinalleri kontrol ettim bu ürün orjinal diğebilirim aldığım ürünün linki isehttp://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-marka-CX-400-model-CX400-100-ORJINAL_W0QQidZZ7993519#aciklama Fakat bitmiş İnş bu Satıcı 10 tane daha getirirde alır farkı görürsünüz. Bende Müzisyenim ve Elektronik okuyorum. ses sistemleriyle aram çok iyidir Kullanılan jaklar bile çok kaliteli Diyeceklerim bu kadar Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McHeyelan -- 6 Şubat 2008; 19:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: McHeyelan

Bende GG den Cx400 Aldım 140 ytl veripte sahte sahte diyenlere bşey demiorum onlarda haklı ama yoğun bir araştırma yaptım
    kulaklık mıknatısına kadar

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=8392 burda detaylar var bu foruma bi arkadas yazmış siteyi. verdiğim linkteki sahte bariz ortada görebilceğiniz gibi ama orjinal üründeki herşey benim 35 ytl ye aldığım kulaklıkla aynı ses kalitesi de o kadar iyi ki dinlemeniz gerekiyor.. Söyliceğim şu Malzemesini kontrol ettim sahte olma ihtimali çok çok düşük malzemesi de çok kaliteli yanında verdiği case, Klips, uzatma kablosu, SML uçları. çok çok kaliteli hep orjinalleri kontrol ettim bu ürün orjinal diğebilirim aldığım ürünün linki isehttp://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-marka-CX-400-model-CX400-100-ORJINAL_W0QQidZZ7993519#aciklama Fakat bitmiş İnş bu Satıcı 10 tane daha getirirde alır farkı görürsünüz. Bende Müzisyenim ve Elektronik okuyorum. ses sistemleriyle aram çok iyidir Kullanılan jaklar bile çok kaliteli Diyeceklerim bu kadar fakat aldığınızda 1 hafta kullanın sonra ses mükemmel oluyor.. Saygılar

haklısın dostum 4. yani sonuncusunu da ben aldım :) bugün elime ulaştı.ürün son derece kaliteli hem kulaklıklar hem de aksesuarları çok güzel ve ses inanılmaz bu arada bende elektronik okuyorum meslekdaş olacağız anlaşılan
    heralde 2-3 gün içerisinde daha iyi ses alablirim daha iyisi nasıl olacaksa
    bu kullanıcı başka cx400 satarsa mutlaka bundan alın.ben kendi adıma kefilim

• evet cemduy eline yeni geçtiyse biraz soğuk olabilirsin benim 3 4 gün oldu ses şu an süper gittikçe iyileşiyor ama inancım şu ses iyileşmiyor biz kulaklığa alışıyoruz şimdi ipod un orjinal kulaklığını taktım taktığım gibi fırlattım ne iğrenç o kulaklık öle ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemu

ohannes
    shure e4c oem

http://urun.gittigidiyor.com/Shure-E4C-Kulaklik_W0QQidZZ8094479

oha lan yok artık
  • o onun fiyatı değil ya hemen al fiyatı yok teklif vererek alıosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McHeyelan -- 7 Şubat 2008; 21:12:38 >
  • YA SİZ ŞİMDİ NİYE GG'Yİ KÖTÜLÜYORSUNZU Kİ.SİTENİN SUÇU EN BUNDA.BEN UZUN ZAMANDIR GG KULLANICISIYIM ORDA NEYİN NE OLDUĞUNU ANLARIM.BAZI ARKADAŞLAR 1 YTL'DEN SATIŞ YAPILDIĞINI SÖYLÜYOR.O CAHİLE SADECE GÜLÜYORUM.1 YTL BAŞLANGIÇ FİYATI O ÜRÜN ZATEN AŞAĞI YUKARI PİYASASINI BULUYOR.BAKIN BEN ORDAN ÇOK KEZ ALIŞVERİŞ YATIM YURTDIŞINDAN GELDİĞİ DOĞRU AMA ORJİNAL.SİZE ŞİMDYE KADAR ALDIĞIM ŞEYLERİ VE FİYATINIDA SÖYLEYİM.
    1.ABERCROMBİE KAZAK. FİYATI 30 YTL+KARGO. ABERCROMBİ MARKASINI BİLMEYENLER VARDIR BELKİ.ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ HOOLYWOOD ÜNLÜLERİNİ MARKASI.
    2.2 ADET LEVİS PANTOLON ORJİNAL. FİYATI NE KADAR PEKİ İKİSİ 51 YTL.NEDEN UCUZ ÇÜNKÜ YURTDIŞINDAN GELİYOR.HİÇ Bİ MAĞAZA BİZE SAPLAMADAN ALIYORUZ.
    3.HELE BUNA İNANAMAYACAKSINIZ. CREATİVE ZEN 4 GB. evet piyasası 349 ytl BEN 182 YTL'YE ALDIM.GARANTİLİ FATURALI HEPSİDE.AMA AÇIK ARTIRMA İŞTE ŞANSTAN.BİDAHA ALMAK İSTESEM BELKİ ALAMAM.
    BUNLAR DAHA Bİ KAÇI. DAHA FAZLA UZATMAYAYIM.ŞANSIN VARSA UCUZ DÜŞÜREBİLİYORSUN YANİ. BENDE CX300 ALICILARINA MESAJ ATTIM BAKALIM NE CEVAP GELECEK.BURAYA YAZARIM ONU.YANİ KİMSE BİŞEY BİLMEDEN BOŞ KONUŞMASIN.MAĞAZALARIN BİZE NE KADAR SAPLADIĞINI BİLELİM ÖYLE KONUŞALIM.ABİM B GİYİM MAĞAZASINDA ÇALIŞIYRDU ÜNLÜ Bİ MARKA.KENDİLERİNE 20 YTL'YE GELEN MALI 90-100 YTL YE SATILIYOR.YANİ BENCE ORJİNAL

SORUSU OLAN VARSA

kral_murat_1903@hotmail.com yardım edeblirim iyi günler

• bir kullanıcı acayip indirimli satıyor belli miktarda ürünü

cx400 - 16.90 (hemen al)
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=8232625

cx300 - 13.90 (hemen al)
    http://urun.gittigidiyor.com/SENHEISER-CX-300-CX300-ORJINAL-URUNDE-FIRSAT_W0QQidZZ8145024

değerlendirmek isteyenler için söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 13 Şubat 2008; 21:55:55 >

• ARKADAŞLAR BEN BU KONUYU İKİ GÜNDEN BERİ ARAŞTIRIYORUM GEREK ALICILARLA GEREK SATICILARLA BİR ÇOK KİŞİYLE İRTİBATA GİRDİM. BAZILARI ORJİNAL BAZILARI ÇAKMA.
    Bİ TANE ORJİNAL BULDUM FİYATI UYGUN 33 YTL.FULL AKSESUARLI. ÇAKMALARIN FİYATI KARIŞIK KARIŞIK. PEKİ ORJİNAL FİYATI NEDEN BU KADAR UCUZ DİYECEKSİNİZ.ÇÜNKÜ MAĞAZALAR KADAR SAPLAMIYORLAR. ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN BEN YARDIM EDEBİLİRİM BU KONU. ÇAKMALARA GELİNCE ŞUNU SÖYLEYEYİM ÇAKMA AMA %100 OLUMLU YORUM ALDIM.BAZILARI ÇAKMA OLUP OLMADIĞINI ANLAMAMIŞ BİLE.BİLENLERDE ÇOK İYİ KOPYALAMA DİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Arkadaşlar foruma ilk olarak 6-7 ay önce girdim. Ve GG de mal satanlarla kendi çapımda savaşmak amacıyla Meizu satışına başlamıştım.

Madem öyle sahte olduğunu bile bile istiyorsuz.

Düşük bütçeli arkadaşlara benimde katkım olsun. 1.5- 2 dolarlık ürünlerin Millete 20 YTL ye kakalanmasını hazmedemiyorum arkadaş!!

Satamadığımdan değil bende istesem yazar satarım. Ama prensibim değil yalan söylemek ve milleti dolandırmak.

Bir kutuya ne sığarsa getirtirim yaklaşım 10 tane sığar. tanesi 3 usd 10 usd de posta masrafı tutar.

Dileyene iadeli taahhütlü posta ile yollarım. Gıcıklıksa gıcıklık:) yazıktır yaa vermeyin 20 ytl şu ürünlere.

Sanırım 6 max 7.5 YTL ye mal olur size isteyene yollarım ama sipariş toplamam lazım önce. :)

Kredi kartını veririm ücretsiz yatırırsınız parasını.

Bu işten bir karım olmayacak size detaylı olarak yazdım. Ürün orjinal kutulu ama kargo için poşetten çıkarttırıyorum. Poşette satanlar heralde tanesini 1.5 usd ye alıyorlardır. Ambalaj masrafı da olmadığı için:)) Ayrıca yedek padlerde dahildir.

Denemek içinde olsa boşa 20 ytl vermeyin arkadaşlar.

Benim kızdığım utanmadan hala orjinal demeleri ve 2-3 dolara aldıkları ürünleri bu fiyatlara satmaları.

Yalnız arkadaşlar Çİnde yılbaşı tatili başladı ve adamlar 15 gün yatıyor:)) siparişler ancak 1 ay sonra gelir. Bizim elemanda memleketine gitti:))

ben ie4 istiyorum ben ve 2 arkadaşım 3 tane alırım...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.