Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer ki turkuaz29ist nikli arkadaş cx300'ü uygun fiyata satıyorsa ben de talibim
  • arkadaşlar daha önceki mesajlarımda da demiştim,
    "orjinal kulaklığı bu kadar düşük fiyata satamazlar diye söylenip durmayın, adamlar fiyatı yükseltir" diye.
    yaklaşık 2 ay önce demiştim bunu. o dönemde kutulu sahteleri bile 20 YTL'ye satıyorlardı. 30-40 ytl aralığında kulaklık satmıyorlardı. ama şu anda gg'de birsürü 40 YTL civarında kutulu sahte kulaklık satan adam türedi.
    Hala bu kulaklıklara orjinal diyorsunuz ve kendinizi kandırıyorsunuz ya helal olsun size.

birde bazıları orjinal-sahte ayrımına ilişkin foto falan koymuş sitelerine. sanki bunu öğrenen sahte kulaklık üretici, bir sonraki partiyi bu özelliklere dikkat ederek üretmiş olamaz mı?
    (sahtelerden bir arkadaşım da aldı. ben kulaklığın kalitesinden bahsetmiyorum. kalite cidden çok iyi. ama SAHTE )

• quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

YA SİZ ŞİMDİ NİYE GG'Yİ KÖTÜLÜYORSUNZU Kİ.SİTENİN SUÇU EN BUNDA.BEN UZUN ZAMANDIR GG KULLANICISIYIM ORDA NEYİN NE OLDUĞUNU ANLARIM.BAZI ARKADAŞLAR 1 YTL'DEN SATIŞ YAPILDIĞINI SÖYLÜYOR.O CAHİLE SADECE GÜLÜYORUM.1 YTL BAŞLANGIÇ FİYATI O ÜRÜN ZATEN AŞAĞI YUKARI PİYASASINI BULUYOR.BAKIN BEN ORDAN ÇOK KEZ ALIŞVERİŞ YATIM YURTDIŞINDAN GELDİĞİ DOĞRU AMA ORJİNAL.SİZE ŞİMDYE KADAR ALDIĞIM ŞEYLERİ VE FİYATINIDA SÖYLEYİM.
    1.ABERCROMBİE KAZAK. FİYATI 30 YTL+KARGO. ABERCROMBİ MARKASINI BİLMEYENLER VARDIR BELKİ.ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ HOOLYWOOD ÜNLÜLERİNİ MARKASI.
    2.2 ADET LEVİS PANTOLON ORJİNAL. FİYATI NE KADAR PEKİ İKİSİ 51 YTL.NEDEN UCUZ ÇÜNKÜ YURTDIŞINDAN GELİYOR.HİÇ Bİ MAĞAZA BİZE SAPLAMADAN ALIYORUZ.
    3.HELE BUNA İNANAMAYACAKSINIZ. CREATİVE ZEN 4 GB. evet piyasası 349 ytl BEN 182 YTL'YE ALDIM.GARANTİLİ FATURALI HEPSİDE.AMA AÇIK ARTIRMA İŞTE ŞANSTAN.BİDAHA ALMAK İSTESEM BELKİ ALAMAM.
    BUNLAR DAHA Bİ KAÇI. DAHA FAZLA UZATMAYAYIM.ŞANSIN VARSA UCUZ DÜŞÜREBİLİYORSUN YANİ. BENDE CX300 ALICILARINA MESAJ ATTIM BAKALIM NE CEVAP GELECEK.BURAYA YAZARIM ONU.YANİ KİMSE BİŞEY BİLMEDEN BOŞ KONUŞMASIN.MAĞAZALARIN BİZE NE KADAR SAPLADIĞINI BİLELİM ÖYLE KONUŞALIM.ABİM B GİYİM MAĞAZASINDA ÇALIŞIYRDU ÜNLÜ Bİ MARKA.KENDİLERİNE 20 YTL'YE GELEN MALI 90-100 YTL YE SATILIYOR.YANİ BENCE ORJİNAL

SORUSU OLAN VARSA

kral_murat_1903@hotmail.com yardım edeblirim iyi günler

sayın kral_murat,

GG aslında çok güzel bir site. sorun orada satış yapan bazı kişilerin sahte malları, orjinal diyerek satması. ama unutmayalım bazı satıcılar... bir kaç giysi aldığınızı söylemişsiniz, ben istanbulda oturuyorum. istanbulda herşeyin sahtesini çok uygun fiyata bulabilirsiniz. yalnız bu SAHTE kelimesi sürekli yanlış anlaşılıyor. sanki SAHTE olunca kalitesiz dediğim zannediliyor. yaklaşık 3 sene önce seyyar satıcıdan, çok iyi taklir edilmiş bir Lacoste t-shirt aldım. ürünü daha sonradan Locoste mağazasında da gördüm.birebir aynısıydı. farkı, orjinalinin fiyatı 150, benim aldığım ise 15 YTL'ydi. ama sonuçta ikiside aynı kalitedeydi.

Levis kot aldığını söylemişsin. birçoüunuz bilmiyordur ama bazı yabancı menşeeli ürünler, ülkemizde üretiliyor. bazılarına ise kumaş ülkemizden gidiyor. dışarda kesilip biçilip dikilip ülkemize geri gelerek yüksek fiyatlardan satılıyor. İstanbulda çok iyi taklik edilmiş (belki kumaşı aynı bile olabilir) 501'ler 15-20 YTL'ye satılıyor. (daha kaliteli,orjinal kotları sezon sonu indirmi ile bu fiyata aldığım için sahte Levis almadım daha)

ha birde Prada marka ayakkabıyı 25 YTL'ye almıştım. Orjinali ile birebir aynıydı. belki de orjinaldi

• 1.5 yıl kadar önce aldığım cx300hala sapasağlam durmakta(evet 80 ytlye almıştım sanalmarketten); kaldıki çok kötü kullandım hala kablolarda vs de bi sorun yok ilk günkü gibi:=)
    neyse bir adet artık fake mi neyse cx300 aldım yarın gelecek...
    amatör olarak müzikle ilgileniyorum(bar program vs.) ve senelerdir çok kulaklık denedim orta seviyelerde aynı şekildede kulağımada biraz güvenirim. En yakın zamanda ikisini karşılaştırıp sizlere söylerim...
    hatta zamanım olursa resimli karşılaştırma yapacağız demiş arkadaşlar bende yapabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyleq -- 20 Şubat 2008; 13:55:29 >
  • 1 tane Sennheiser PX 200 , 2 tane de cx400 siparişi verdim bugün...Hepsi kutulu olanlardan...Ürünler gelince yorumlarımı yazarım...
  • :D:D @mamut
    quote:

1 tane Sennheiser PX 200 , 2 tane de cx400 siparişi verdim bugün...Hepsi kutulu olanlardan...Ürünler gelince yorumlarımı yazarım...

Kim verdi lan siparişleri :) şaka maka o iki adet cx 400 bende,mamutun px-200 ü de bende ve söleyebilirim ki ses farkı olarak orjinallerinden hiç bir farkı yok( orjinallerini de kullandım)

cx -400 ler malzeme olarak da son derece kaliteli,çakma olduğu asla belli değil,saklama kılıfı bile orjinaliyle 1 e 1 aynı..Adamlar yapmış bence 140 ytl orjinaline vermektense,30 ytl civarına bunu almak son derece mantıklı...

px -200 e gelince o kulaklık mamutun :D px -200 den de inanılmaz güzellikte bir ses çıkıyor,basslar oldukça kuveetli , midler dengeli, px -200 ün kulağa çok çok ii oturduğunu da söyleyebilirim,bu tarz bir kulaklığa göre izolasyonu oldukça başarılı olmuş

Ancak px -200 ün malzeme kalitesi cx 400 ler kadar ii görünmüyor(mamut kızma),kulaklığın kemeri zorlanınca kırılcakmış gibi duruyor..ama dikkatli kullanılırsa(mamut !!! ) bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum..bir de kulaklığın yanında ki px -200 stikerları uzun süre güneşte beklemiş gibi soyulcakmış gibi duruyor..

Benim aldığım !!!
    cx -400 ler ses olarak da malzeme olarrak da mükemmel,orjinalinden ayırt etmek imkansız (hatta belki de orjinal)
    px -200 ses olarak mükemmel malzeme olarak bazı eksikleri warsa da sağladığı izolasyon oldukça başarılı...

Sonuç olarak her iki kulaklığın da orjinallerinin fiyatını düşünürsek,Bence GG den kutulu olarak almak daha mantıklı..

Birde satıcı ile bire bir diyaog kurun,tavrına göre değerlendirin..Benim aldığım satıcı oldukça kibar ve bana yardımcı olmaya çalışan bir insandı... Bu da güven veriyor açıkcası...

• hangi satıcıdan aldığınıda yazsaydın keşke
  • resimleri çektim de focus özelliği bozulduğu için makinanın makro çekimleri net değil. Ama ben sırayla anlatayım nasıl sahtemi olup olmadığını anlamak için.

Sahte Orjinal Karşılaştırması Ve yorumlar (alıntı yok) (okumakta fayda var...)
    1)Öncelikle Cx300 ün 3.5 mm jakının kaplaması farklı, orjinali yumuşak bir kaplama iken sahtelerde daha sert.(orjinaline bakmadan anlamanız zor gibi; plastik yumuşak bir malzeme olduğu için ikisindede)
    Ama bu noktada tavsiyem jakın plastik kısımını ışık altına tutun eğer yansıması çok ise yani dışında parlak bir kaplama var gibi ise sahte!
    orjinali ışığı emiyor.(genel malzemedeki ayrıt edici nokta sahtelerde)
    Hatta jakın uzunluğu biraz daha kısa sahtede .Ve sonunda jakın yuvarlak bir çıkıntı var metalden., orjinade yok.Ayrıca jakın siyah yuvarlak kısımları toprak elektrik vs gibi ayıran kaplama orjinalde daha ince bir çember halinde)

2)Kablolarına gelince orjinal cx 300 ün biraz daha sert sahtesinde daha yumuşak; ki tırnak batırmak çok çolay.Netteki sağ kulaklık kablosunun uzunluğu 50 cm civarlarında diyor sahtesinde de böyle birebir uzunluklar aynı
    bütün kabloların.

3)Kulaklıarın bağlandığı noktadaki (jaktan sonra kablonun bittiği kısımdaki koruma) 1.5 cm yakını kaplama orjinalinde parlak değil daha mat ve 3.5 mm jakın yumuşaklığıyla hemen hemen aynı , 1 deki parlaklık testi yine bu noktada sonuç veriyor. sahtesinde ise sert malzemeden yapılmış.

4)Kulaklıklardaki logo orjinalde daha belirgin sennheiser logosunun çevresindeki L ' çizgileri daha uzun. Yapılan baskı daha koyu renk. SAhtesinde ise silik gibi gözüküyor ama bir adet orjinali ile karşılaştırmanız lazım.

5)Kulaklığın ortasındaki gümüş rengi metalik ve yuvarlak halkadaki ince yuvarlak oyuk sahtesinde adptörden daha uzak sahtede ise bu plakanın tam ortasına yerleştirilmiş hemen hemen .(sahtede 2mm en yakın uca|orjinalde 1mm)

6)Kulaklık adaptörlerine(tıpa yalıtımı sağlayan) gelince plastik çok ince ve daha sert sahtesinde;orjinalde ise daha kalın ve yumuşak.Ki bu yalıtımda çok kötü sonuçlar veriyor kulağa göre sahetesinde ben orjinal tıpları takıp sesdeki yorumlarımı yaptım..

7)Bir sorunda kulaklığın tıpasını çıkarınca sesin geldiği ızgara; eğer ızgara dışındaki plastik yuvarlak çerçevenin içine gömülü ise orjinal; lakin sahtesinde bu ızgara dışa doğru çıkmış bükülerek(yani orjinalinde ızgara dümdüz diğerinde konveks bir yapı var)

8)Ayrıca adaptörleri çıkarıldığı zaman benim de önceden görmediğim bir kod numarası gibi birşey var orjinallerinde (tıpanın takıldığı yerin sonunda) bende '6' yazıyor; sahtesinde dümdüz kabartmalı bir yazı yok.

9) Kutusuna gelince ..ben kutulu aldım.. ilk geldiğinde o kadar sağlam bir kutuyla karşılaştımki sahte olanağı vermiyordum. 1-1 aynı gibiydi inceme fırsatım olmadan atmışım

hmm son olarak sese gelince başarılı bir kopya göz yumulup philips vs alınıcağına 20 ytl ye alınır bu kulaklıklar.pişman deilim orjinal cx300 mü daha az kullanmak için birebir. Orjinali ile ses karşılaştırılması yapılacak ise orjinalinde ki denge bas mid tiz vs kessinlikle daha iyi.(lakin sahtede tizler daha fazla ve distorte olmuş biraz ) Ama kulaklık dediğim gibi çöpe atılacak gibi değil iem lerdeki sennheiser seviyesine kadar çoğu kulaklıkla kapaışır:) ama unutmayın bu ürünler sahte olduğu için herkeste aynı performans olmayabilir.

ben yukardıkaki incelemeleri 3 farklı kullanıcından alınmış olanlar arkadaşlarımın kine bakarak yaptım ve hepsi aynı idi, aradaki farklarda...yani boşa kutulu almayın benim gibi hepsi aynı hemen hemen (çünkü bütün satıcılardan alınmış malları inceleyemedim) (gg deki lerin)...Cx300 üm metan hologramlılar varmıydı ozaman hatırlamıyorum ama bi hologram vardı galiba 1.5 sene belki daha önceden elmasepetinden alınmıştı.

Sonuç olarak çoğu arkadaş sahte sahte diye yorum yapıyor benim en sevmediğim şey ise ürünlerin görülmeden yapılması bu yorumların kesin sahte; sırf bu yüzden ben aldımbu ürünü :)evet ürün sahte arkadaşlar ama ses kalitesi iyi yani kendimi kandırmayacak kadar da dürüstüm (ama cx300 ün belki yüzde 60 ına yaklaşıyor kalitesi ;)

cx400 ü alan arkadaşlara cx300 le tepkileri vs aynı bakarsanız hatta diğer dblerde aynı yada 1 fazla idi.kişise düşüncemce orjinal alacak olasanız bile 400 gereksiz uzatma kablosu derseniz kulaklık kısa zaten o kablolar çabuk bozuluyor nedensizce sonra o kalitede bulamıyorsunuz uzatma.
    400 alanlar ürünün orjinalliğine bakarken bir adet orjinal ile yukardaki bezner karşılaştırmalırını yapıp yazmaları herkesin yararına olur. Malesef çevremde yok 400 alan. Ayrıca poşetli gelenler gg de uzatmalı ve klipsli değil dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyleq -- 25 Şubat 2008; 17:26:12 >

• ofisten bir arkadaşla beraber 2 kutulu cx 400 aldık. ikimizde son derece memnunuz.
    32 ytl ye kesinlikle şansınızı denemeye değer.

sahteyse bile yapana ve bu fiyata satana heal olsun :)
  • bahsettiğiniz kişiden kutulu cx400 1 adet te ben aldım bi kaç gün önce ama kulak içi kulaklarımı rahatsız ediyor
    almak isteyen olursa satablirim daha uygun fiyata
    normal bi kulaklıkla takasta yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1860_h -- 28 Şubat 2008; 11:02:31 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ORIJINAL-Sennheiser-CX-300-OZEL-FIYAT-cx300_W0QQidZZ8436697

Ben buradan aldım, ilk önce ne kadar orijinal dese de sahtedir dedim kulaklık 2 gün icinde geldi.Metal müzik dinleyen birisiyim kulaklıgı ilk taktıgımda basslara inanamadım,tam anlamıyla keyif aldım ses kalitesi cok iyiydi ben önceden she 9501 philips kullanıyordum arada baya bir fark var. Yani hicbir problem yok, sahte degil :) Öneririm
  • hala orjinal diyorlar yaw.

o kadar yorum yapıldı, hala niye bu ısrar??

sahte olanlarında ses kalitesi çok iyi. hatta birçok kulaklıktan daha iyi. orjinale yakın ses veriyor. ama SAHTE. Bence 30-40 YTL verip orjinal aldığınızı zannetmeyin. 15-20 YTL'lik ürünler ile aynı bunlarda. adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz...
  • ahaha cx400 içimizde patladı demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: guest olmakistemiyom

hala orjinal diyorlar yaw.

o kadar yorum yapıldı, hala niye bu ısrar??

sahte olanlarında ses kalitesi çok iyi. hatta birçok kulaklıktan daha iyi. orjinale yakın ses veriyor. ama SAHTE. Bence 30-40 YTL verip orjinal aldığınızı zannetmeyin. 15-20 YTL'lik ürünler ile aynı bunlarda. adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz...

Doğru şeyler yazmışsında ekmeklerine yağ sürdüğümüz konusunda yanlış düşünüyorsun bence.
    Orijinake yakın ses veren bir kulaklığı 20 ytl alabilmemi sağlayan adama şükürler olsun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

Doğru şeyler yazmışsında ekmeklerine yağ sürdüğümüz konusunda yanlış düşünüyorsun bence.
    Orijinake yakın ses veren bir kulaklığı 20 ytl alabilmemi sağlayan adama şükürler olsun:)

tamam işte bende onu diyorum. 15-20 YTL olanlardan alın.orjinal zannedip 30-40 YTL vermeyin. o yüzden ekmek ve yağdan bahsettim
    aslında konunu ilk sayfalarında bir arkadaş bahsetmişti. yukarıda da alıntı yapılmış, bu 15-20 liraya satılanların fiyatı ortada.
    artık siz düşünün kâr marjını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrentialrun -- 7 Mart 2008; 19:39:03 >
  • sennheiser cx500 ü deneyen var mı
  • GG'dan cx serisi alınmaz,hangi fiyata olursa olsun,bazı akıllı satıcılar da sırf orjinallik kanısı uyandırmak için biraz daha pahalıya satıyorlar.
    GG'dan sadece IE4 alınmalı bence,çünkü IE4 ün sahtesi gerçekten yok,ben aldım 'irresistable' adlı kullanıcıdan ve orjinalliğinden eminim.ama maalesef bu satıcı GG'dan uzaklaştırılmış..
  • galiba bu satıcı yeni bir hesap açmış GG'da;

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=irreversable

bilginize...
  • cx400 almıştım fake galiba dediklerinize göre ama kutu içeriğini iyi kopyalamış haytalar
  • arkadaşlar bu forumdaki (dk dükkandaki) dijital delisi arkadaşın ürünleri nasıl?
    cx-400 yada ie4 düşünüyorum?
    fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.