Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla kafam karıştı bisürü kulaklık almayı düşünüyorum artık yeter hepsin deneyeceğim bu gidişle. pazartesi günü elime para geçecek sipariş edeceğim.

akg ve jbl hiç güvenmesem de sipariş edeceğim gibi... Ama tereddütteyim jvc mi alsam en azından orj. old. kesin!
    biri JVC HAFX33 Soft Marshmallow 11,5 ytl. cx300 ile yarışır tam F/P ürünü deniyor:
    http://urun.gittigidiyor.com/JVC-HAFX33-Soft-Marshmallow-ORIJINAL-KULAKLIK_W0QQidZZ7572107

diğeri de JVC HAB27SL 9,5 ytl iyi yorumlar var amazonda..
    http://urun.gittigidiyor.com/JVC-HA-L50V-KULAKLIK_W0QQidZZ7842784

bide hafifliği ile öne çıkan ses kalitesi hakkında şüphelerim olan JVC HA-L50V 9.9 ytl...
    http://urun.gittigidiyor.com/JVC-HA-L50V-KULAKLIK_W0QQidZZ7842784

son kulaklık hariç hepsini almak istiyorum şahsen. özellikle JVC ler dikkatimi çekti süper fiyat.

60 lira param var. akg ve jbl 20şer liradan 40 ytl. 2 de jvc alsam 20 ytl eder toplam 60 ytl tam parama göre. 2 kullanıcıdan 4 ürün alıcam kargoyu da ödemeli yollarlar herhalde onu da karttan değil elden veririz kargocuya para bulunur 5+5 10 ytl..
    akg ve jbl hakkında şüphelerim var sahte oldukları kesin zaten. ama jvc ler inanılmaz fiyata komple bunlardan mı alsam diyorum arkadaşlara falan satarım 15 ytl ye diyorum:) ya da gidip bi sennheiser pmx 100 alıp sadece, keyfime mi baksam diyorum... Ama en azından DH ahalisi için akg, jbl ve jvc hepsini alıp denemek, burada ayrıntılarıyla sizlerle paylaşmak istiyorum. öğrenci adamız memlekete gideek yol parası bulamıyoruz çoğu zaman ama delilik işte girdik bi yola, hepimiz aydınlanacağız nşallah pazartesi siparişleri verririm çarşambaya gelir hepsi. Cumaya kalmaz elimden geldiğine ayrıntılı başlıklarla doyurucu bilgiler vereceğim inşallah iyi de çıkarlar. bu çileye de bir son veririz:) ama öncelikle hepinize önden jvc hafx33 önerebilirim şüpheniz olmasın, çok yorum okudum süper hem orjinal. arkadaş nerden bulup getiriyorsa o fiyat yurtdışından bile ucuz, fabrikadan mı çaldı ne yaptı

• jvc:
    90 dB
    14 ohms

creative ep630:
    106dB
    16ohms

sennheiser cx300:
    112 dB
    16 ohms

sennheiser cx400:
    113 dB
    16 ohms

sennheiser cx500:
    113 dB
    16 ohms

sennheiser ie4:
    106 dB
    16 ohms

AKG K324P:
    121 dB
    16 ohms

ben hala akg den yanayım..
    onun da çakmalarını iyi yaptılarsa, sesi hepsini iteler bence.
    .....

4 gözle bekliyoruz yorumlarını..

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 26 Ocak 2008; 18:57:20 >
  • 4 tane yorumum olacak inşallah onun için 4 göz olması iyi:) O teknik değerlere pek kafa yorma bana kalırsa. Sonuçta farklı ürünler. Frekans aralığı kötü gibi görünen bi ürün daha iyi olabiliyor. hele hele çakmalarda bunu hiç düşünme. o kadar ayrıntılı davrandıklarını zannetmiyorum. Hatta bana kalırsa Sennheiser cx300, cx400 çakmaları, akg ve jbl kulaklıklarının hepsinde cx300 ile aynı ses düzeneği bile kullanılıyordur. Sonuçta kaliteli çakma yapmak da zor iş, baya araştırıp uğraşıyorlar. 1 kere tutturdular mı ses kalitesini xc300 ve benzeri her modele ayarlar direk aynı kulaklıkları:D Dışı falan farklı olabilir sadece. cx300 ve cx400 pek merak etmiyorum zaten alan oldu ve olmaya devam edecek. akg ve jbl asıl merak uyandıran. cx300 sevmemiştim pek zaten istediğim gibi değil. akg ve jbl daha DENGELİ kulaklıklar ORJİNALİNE göre yorum yaparsak. Çakmaları ne alemde göreceğiz.(orjinallerini kullanmadım ama..) Orjinal cx300 kullandım ilk onunla karşılaştırabilirim. ve jvc ler asıl merak ettiğim laf aramızda abisi:=) hem orjinaller hem çoook ucuz nasıl olduysa..

• bana bass lazım valla.
    bu jvc lerden pek bass çıkacak gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 27 Ocak 2008; 11:34:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

4 tane yorumum olacak inşallah onun için 4 göz olması iyi:) O teknik değerlere pek kafa yorma bana kalırsa. Sonuçta farklı ürünler. Frekans aralığı kötü gibi görünen bi ürün daha iyi olabiliyor. hele hele çakmalarda bunu hiç düşünme. o kadar ayrıntılı davrandıklarını zannetmiyorum. Hatta bana kalırsa Sennheiser cx300, cx400 çakmaları, akg ve jbl kulaklıklarının hepsinde cx300 ile aynı ses düzeneği bile kullanılıyordur. Sonuçta kaliteli çakma yapmak da zor iş, baya araştırıp uğraşıyorlar. 1 kere tutturdular mı ses kalitesini xc300 ve benzeri her modele ayarlar direk aynı kulaklıkları:D Dışı falan farklı olabilir sadece. cx300 ve cx400 pek merak etmiyorum zaten alan oldu ve olmaya devam edecek. akg ve jbl asıl merak uyandıran. cx300 sevmemiştim pek zaten istediğim gibi değil. akg ve jbl daha DENGELİ kulaklıklar ORJİNALİNE göre yorum yaparsak. Çakmaları ne alemde göreceğiz.(orjinallerini kullanmadım ama..) Orjinal cx300 kullandım ilk onunla karşılaştırabilirim. ve jvc ler asıl merak ettiğim laf aramızda abisi:=) hem orjinaller hem çoook ucuz nasıl olduysa..

yabancı bir forumda kulaklık tavsiyesi istemiştim arkadaşın teki JVCmarshmallow lar hakkında oldukça iddalı yalnız kulaklıkları kullanmadan önce bass ın tam oturması için iyi bir burn-in den geçmesi gerekiyormuş.

Gittigidiyordaki ilanda fiyatıyla çok çekici bugün bende bir tane sipariş vericem yalnız renkler çok kötü keşke siyah olanından da getirmiş olsaydı.

• harbiden siyah harici en iyi renk mavi sanırsam. kablosu siyah en azından.
    diğerleri bebe tarzı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nacon_7

quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

4 tane yorumum olacak inşallah onun için 4 göz olması iyi:) O teknik değerlere pek kafa yorma bana kalırsa. Sonuçta farklı ürünler. Frekans aralığı kötü gibi görünen bi ürün daha iyi olabiliyor. hele hele çakmalarda bunu hiç düşünme. o kadar ayrıntılı davrandıklarını zannetmiyorum. Hatta bana kalırsa Sennheiser cx300, cx400 çakmaları, akg ve jbl kulaklıklarının hepsinde cx300 ile aynı ses düzeneği bile kullanılıyordur. Sonuçta kaliteli çakma yapmak da zor iş, baya araştırıp uğraşıyorlar. 1 kere tutturdular mı ses kalitesini xc300 ve benzeri her modele ayarlar direk aynı kulaklıkları:D Dışı falan farklı olabilir sadece. cx300 ve cx400 pek merak etmiyorum zaten alan oldu ve olmaya devam edecek. akg ve jbl asıl merak uyandıran. cx300 sevmemiştim pek zaten istediğim gibi değil. akg ve jbl daha DENGELİ kulaklıklar ORJİNALİNE göre yorum yaparsak. Çakmaları ne alemde göreceğiz.(orjinallerini kullanmadım ama..) Orjinal cx300 kullandım ilk onunla karşılaştırabilirim. ve jvc ler asıl merak ettiğim laf aramızda abisi:=) hem orjinaller hem çoook ucuz nasıl olduysa..

yabancı bir forumda kulaklık tavsiyesi istemiştim arkadaşın teki JVCmarshmallow lar hakkında oldukça iddalı yalnız kulaklıkları kullanmadan önce bass ın tam oturması için iyi bir burn-in den geçmesi gerekiyormuş.

Gittigidiyordaki ilanda fiyatıyla çok çekici bugün bende bir tane sipariş vericem yalnız renkler çok kötü keşke siyah olanından da getirmiş olsaydı.

walla ben de aldım arkadaşa..salı filan ulaşır bakalım nasıl çıkacak.. burn-in yaptıktan sonra yorumlarımı yazarım.. en iyisi mavi gibi görünüyordu..onu seçtim..

• quote:

Orjinalden alıntı: abisi1

aynı satıcı akg'yi 19.90 dan hemen al seçeneği ile koymuş.
    valla kredi kartım olsa hemen alacam.
    değerlendirmek isteyen için:

http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K324P-KULAKLIK-KACMAZ-cx300_W0QQidZZ7911498

off tam yarın sipariş edecektim biri almış kulaklığı. 20 ytl yi geçmesin diyodum, ben kapacaktım tam da. hem bu kullanıcıdan jbl de alıp ayrı ayrı kargo ödemekten kurtulacaktım. şimdi başkasından alsam 10 lira fazla ve ekkstra kargo ohoo... mesaj attım kendisine bakalım başka akg var mıymış. cx400 baya ucuz bu kişide akg yerine bunu mu alsam diyorum da çok merak ediyordum akg yi:( çıldıracam ya hiç uğraşmayıp atayım parayı bi orjinal pmx100 alayım diyorum artık.. bakacam yarın sabah bi gelsin... jbl de ak dede hiç yprum yok zaten heybeye alacaktım sanki param çokmuş gibi... akg de uçtu karamsarlığa düştüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 28 Ocak 2008; 0:19:17 >

• valla sen bilirsin..
    adam sattıysa elinde başka akg yoktur.
    ben sormuştum.
  • eryilmazk1219 adlı kullanıcı akg koymuş açık artırmaya. 26 ytl verdim şuan en yüksek teklif sahibiyim 2 saat kaldı açık artırma bitimine. 1 lira daha yüksletmem valla 26 ya kalırsa kalır bana. ille de akg:=) jbl den bile fazla merak etmeye başladım bunu. jbl de alacam valla kargo margo ödeyip Jvc lerden vazgeçicem artık umarım değer.
  • buradaki dayı akg'yi bayaa övmüş.
    sennheiserlerle kıyaslaması felan koymuş ilana

http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K324P-100-ORJINAL-PRO-KULAKLIK_W0QQidZZ7930044

bir de dikkat et bak satıcı samsunda eryılmaz dediğin.... kargo ücreti ona göre gelir...
    şaşırma sonra :d

aras kargoda
    samsun - istanbul 5.50 lira
    istanbul - istanbul 2.75 lira
    %10 indirim felan var ancak.

istanbuldan satan varsa ondan al bence...
    kaçtı işte 20liraya koymuştu öteki dayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 28 Ocak 2008; 14:56:45 >

• ohoo taa mersine gelecek bizimki... 5 ytl yi geçmez diyorum. adresim kayıtlı sitede ancak, kargo şirketleri bize yakın. 35dk. teklif veren olmazsa ürün bana kalacak. ki bence bana kalacak ürün. ev adresime değil Şubeye yolla diyecem gidip kendim alırım kafadan 2 ytl farkeder sanırım. hem biz evde her zaman olmayız 2 dakka zaten kargo şirketleri eve yakın... bide ürün ufak umarım samsun-mersin arası 5 ytl yi geçmez. akg ye taktım kafayı böyle oldu işte 26 ytl verdik teklif.
    ekleme/dizeltme: dediğim gibi gidip şubeden alsam bile;
    500 gramdan az gelirse 5.1 ytl
    500 gram gelirse kutu 5.5 ytl
    sigorta: +1 ytl daha masraf bindiriyor bu fiyatlara. sigorta opsiyonlu sanırım, sigortasız mı yollatsam?? 1 ytl 1 ytl dir cep delik bu aralar:=)

dikkatimi çeken 500 gramdan az gelirse sigortalı bile seçsem sigortasız ile aynı fiyat çıkıyor. 500 gram altı sigorta bedava?? neyse ya daha yarım saat var şuan hala en yüksek teklif sahibiyim:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 28 Ocak 2008; 15:32:55 >

• 28e kapamışsın :D

28.40 hemen al'ı zaten :d
    http://urun.gittigidiyor.com/AKG-K324P-PEOFESYONEL-KULAK-ICI-KULAKLIK_W0QQidZZ7880314
    allallaaa bu ilan manisa yazıyo biten ilanda samsun yazıyo
    nerden satıyosa bu adam

ben kaç sefer kargo şirketlerini kullandıysam hepsinde de sigortasızdı bişey olduğunu da görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 28 Ocak 2008; 17:18:50 >
  • evet yahu aynı kişiler değil mi?? yerleri farklı? ben bi pm atayım. Fiyat tuzlu oldu biraz ama neyse, hırs yaptım son 3 dakkada geldi biri teklifimi geçti deli etmişti gördü gününü:D Parayı da gittim ptt ye yatırdım hemen, mesaiden sonra (6 dan sonra) muhtemelen 7 gibi param finansbank hesabıma geçmiş olur. onaylarım, o da yarın kargoya verse 1,5 gün sonra yani çarşamba akşama doğru elimde olur:) Sıra Jbl reference 220 almaya geldi. ayrı ayrı kargo ödemek te kötü yahu yanına bide cx400 alayım bari. Jvc ler de haftaya falan alırım. Artık aldığım fiyatın 2-3 ytl yukarısına arkadaşlarıma satarım bir kısmını denedikten sonra. sennheiser pmx100 gibi bişey almam lazım bana iem yassak aslında, kulaklar delik gibi bişey...
  • vayy geçmiş olsunn..

şey soracam. havale yapıyosun galiba postahaneden.
    ücret alıyorlarmı? ya da ne kdar alıyorlar .
  • Şuan Bulunduğum yerde Finansbank olmadığı için ilk deda kredi kartımı aldım gittim ptt ye. başka da bişey lazım olmadı. HİÇBİR ücret ödemiyrsunuz. Ben 16.35 de falan gittim ne zaman hesabıma geçer dedim adam 6 dan sonra mesai bitince dedi.. 7 falan ne zaman topluca geçirirlerse artık. Acaba sabah yatırsam yine mi mesai bitimine kadar mı bekletiyorlar bilmiyorum. Ücretsiz ama o kesin:)

Bana da cevap gelmedi, hala onay vermedim. Jbl reference de var aynı satıcıda 20,7 ytl mi ne. yanında kulaklık kancası, çantası fln varsa diğer kullanıcılar gibi, bu siparişi yarına kadar bekleticem yine para yatırıp jbl de sepete ekleyip ikisini birden gönderteceğim sanırım. aksesuvarları varsa tabii. belrtmemiş ilanda.
  • anlamadım şimdi..
    kredi kartının ne işi var?
    direk sitenin verdiği hesap numarasına yollamıyomusun?
  • ben ptt den kredi kartıma para yolladım. kredi kartı numaram da sitede kayıtlı zaten. direk karttan tek çekim yaptıracağım. her şekilde oluyor. sitenin verdiği hesap numarasına falan havale yapmak babadan kalma yöntemler ya. ben bildiğim gibi yapacağım. hem havalede para isteyebilirlerdi. bedavaya getirdim. Yarın sabahtan ptt ye gidip bi 20 daha yatıracağım aynı kullanıcıdan jbl reference 220 de sipariş edeceğim ikisi birden gelsin bari aynı kargoda. bekletiyorum ödemedim hala 3 gün sürem var zaten.
  • Parayı transfer etmiş, satıcıyla da konuşmuş bulunuyorum. Bugün öğleden sonra kargoya verilir AKG kulaklığım, yarın elimde olur inş. Manisa-Mersin arası da baya var, şubeden alacağım için öğleden sonraya yetişir sanırım:) Noktayı koyacağım akg konusunda. Kayseri den Jbl de sipariş edeceğim gibi. İkisini de iem olduğu için kullanmayacağım ama deneme amaçlı alıyorum arkadaşlar, hırs ve sinir yaptım bilg bulamamaktan, sorulan sorulardan, belirsizlik illetinden kendim alıyorum artık son paraları harcayaraktan. İyi çıkarsa zaten aldığım fiyata satarım en azından çevreme.
  • inşallah kardeş...
    baya yatırdın bu uğurda

hadi inşallah çaruk çuruk bişrşey gelmez.

ben getirtirim diyen ark'da yok ortalıkta. söyledi kaçtı. :D
    ondan alırdık ucuzcana.
    o da sitede satmayamı gitti ne yaptı (baktı iyi kâr koyuyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 29 Ocak 2008; 14:33:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.