Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla topici ve cevapları okurken çok bilgilendim ve eğlendim.Ben de almayı düşünüorum GG'den.Sennheiser cx300 veya 400,AKG K324P almayı düşünüyorum yarın.Benm ulaştığım kanı GG'deki Sennheiser'lar çakmadır ama ses kaliteleri iidir.AKG'ye sennheiser'den daha ii dediler.AKG alıcam walla.Siz ne diyosunuz önerisi olan war mı ?
  • arkadaşlar ben bu yazıyı okuduumda çoktan sipariş wermiştim şimdi elime geldi kargo we yorumlarımı iletiorum öncedende cx300 kullanmıştım(orjinal) şimdide sırf sahte olduğunu bile bile cx 400 aldım GG den.(neden diceksiniz çünki param yok ) kargo geldi daha kutusuna bakar bakmaz sahte olduğuna inandım wakumlu dedikleri kutu wakumlu ama kenarlarından 3. kalite olduğu hemen anlaşılıo.ikincisi mağzeme farkı cidden adamlar tıpatıp yapmışlar ama elinizle elleyince farkı kapıosunuz elinize alışıldık dandik bir plastik hissi gelio hemen.ses kalitesi konusuna dönersek cx 300 yanından bile geçmio fakat nasılsa benim 40YTL ye aldığım philips kulaklıktan basları tiz leri daha güzel
    işte zaten alan arkadaşları yanıltan noktada burası yorumlarda okuduğunuz cwp lar cidden doğru çünki o fiyata aldığınız bir ürün için ses aklitesi birhayli iyi..
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8674201 linkdeki satıcıdan aldım bir an geri gönderip paramı geri almayı düşündüm ama 30 YTL için birdaha kargo parası wermeye üşendim açıkcası.kulaklığımda bozuk olduğu için mağlesef para biriktirene kadar bu kulaklıkla takılıcam bakalım işallah 90 YTL falan biriktirince orj sini almayı düşünüorum..benim tavsiyem hiç böle dolandırıcılara paranızı kaptırmayın gidin paranızı biriktirip orj alın yada sizi idare edebilicek başka bi kulaklık alın.

• Arkadaşlar dh'de bir yerde okumuştum gerçek olan cx400'lerde kulak tıkaçını çıkardık mı bir yerde 6 rakamı yazıyor sahtelerde ise bu yazmıyor dendi.

Ancak benim gg'den 35liraya aldığım kulaklıkta da tıkaçı çıkardım mı 6 yazısı yazıyor.Sahteyse bu yazı yok deniyor ama bende var
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverfatih

arkadaşlar bu forumdaki (dk dükkandaki) dijital delisi arkadaşın ürünleri nasıl?
    cx-400 yada ie4 düşünüyorum?
    fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kulaklıklar hakkında çok geniş bilgiye sahip değilim ama ie4 ün basslarının iyi olduğu yazılmıştı forumda
    sattığı ürünler orjinal
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar dh'de bir yerde okumuştum gerçek olan cx400'lerde kulak tıkaçını çıkardık mı bir yerde 6 rakamı yazıyor sahtelerde ise bu yazmıyor dendi.

Ancak benim gg'den 35liraya aldığım kulaklıkta da tıkaçı çıkardım mı 6 yazısı yazıyor.Sahteyse bu yazı yok deniyor ama bende var

benim cx400 de de var o 6 yazısı bana göre orjinaline 140 ytl vermektense 32ytlye iyi ses kalitesi ve bence yeterli malzeme kalitesine sahip çakmaları almak daha mantıklı ama orjinal cx400ü dinlemek isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 20 Mart 2008; 3:28:41 >

• Arkadaşlar butun forumda yazılanları okudum ve bende bir tane almaya karar verdim fakat CX-400 lere 32 ytl demişssiniz de ben şimdi baktım 18.90 ytllik bir ilan var Sizce bu ürün sahteninde sahtesimi?

http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKICI-KULAKLIK-SIYAH_W0QQidZZ8734317
  • uzungol GG daki bu ürünü alan vatandaş

Ürünün ses kalitesi oldukça iyi. Uzatma kablosuna da gerek yok aslında. Klips de çıkmıyor poşetten. Tek sorun malzeme kalitesi... Birleşim yerleri ve poşet içerisinde ezik kalmış yerler her an kopacak gibi duruyor. Öyle kolay kolay kopmayacaktır ama korkutuyor. 32 liralıklar ile bunun arasındaki tek fark uzatma kablosu. Yoksa ikisi de orjinal değil... Herşeyi ile aynı...

Dikkatli bir kullanıcı iseniz almanızda sakınca yok. Biraz hırcın kullanıyorsanız zarar vermeniz mümkün...

İyi akşamlar...
  • sevgili HRMNKY incelememdeki(malesef cx300) diğer unsurlara bakıp karar senin.biraz daha dikkatli okursan yazılanları ;) (ki içinde seninde dediğin 6 kısmıda var sahtesinde sahtesinede farketsede yazımda genel sahtelerde gözlemlediklerimi yazmıştım)
    umarım yardımcı olmuşumdur

quote:

Orjinalden alıntı: leyleq

resimleri çektim de focus özelliği bozulduğu için makinanın makro çekimleri net değil. Ama ben sırayla anlatayım nasıl sahtemi olup olmadığını anlamak için.

Sahte Orjinal Karşılaştırması Ve yorumlar (alıntı yok) (okumakta fayda var...)
    1)Öncelikle Cx300 ün 3.5 mm jakının kaplaması farklı, orjinali yumuşak bir kaplama iken sahtelerde daha sert.(orjinaline bakmadan anlamanız zor gibi; plastik yumuşak bir malzeme olduğu için ikisindede)
    Ama bu noktada tavsiyem jakın plastik kısımını ışık altına tutun eğer yansıması çok ise yani dışında parlak bir kaplama var gibi ise sahte!
    orjinali ışığı emiyor.(genel malzemedeki ayrıt edici nokta sahtelerde)
    Hatta jakın uzunluğu biraz daha kısa sahtede .Ve sonunda jakın yuvarlak bir çıkıntı var metalden., orjinade yok.Ayrıca jakın siyah yuvarlak kısımları toprak elektrik vs gibi ayıran kaplama orjinalde daha ince bir çember halinde)

2)Kablolarına gelince orjinal cx 300 ün biraz daha sert sahtesinde daha yumuşak; ki tırnak batırmak çok çolay.Netteki sağ kulaklık kablosunun uzunluğu 50 cm civarlarında diyor sahtesinde de böyle birebir uzunluklar aynı
    bütün kabloların.

3)Kulaklıarın bağlandığı noktadaki (jaktan sonra kablonun bittiği kısımdaki koruma) 1.5 cm yakını kaplama orjinalinde parlak değil daha mat ve 3.5 mm jakın yumuşaklığıyla hemen hemen aynı , 1 deki parlaklık testi yine bu noktada sonuç veriyor. sahtesinde ise sert malzemeden yapılmış.

4)Kulaklıklardaki logo orjinalde daha belirgin sennheiser logosunun çevresindeki L ' çizgileri daha uzun. Yapılan baskı daha koyu renk. SAhtesinde ise silik gibi gözüküyor ama bir adet orjinali ile karşılaştırmanız lazım.

5)Kulaklığın ortasındaki gümüş rengi metalik ve yuvarlak halkadaki ince yuvarlak oyuk sahtesinde adptörden daha uzak sahtede ise bu plakanın tam ortasına yerleştirilmiş hemen hemen .(sahtede 2mm en yakın uca|orjinalde 1mm)

6)Kulaklık adaptörlerine(tıpa yalıtımı sağlayan) gelince plastik çok ince ve daha sert sahtesinde;orjinalde ise daha kalın ve yumuşak.Ki bu yalıtımda çok kötü sonuçlar veriyor kulağa göre sahetesinde ben orjinal tıpları takıp sesdeki yorumlarımı yaptım..

7)Bir sorunda kulaklığın tıpasını çıkarınca sesin geldiği ızgara; eğer ızgara dışındaki plastik yuvarlak çerçevenin içine gömülü ise orjinal; lakin sahtesinde bu ızgara dışa doğru çıkmış bükülerek(yani orjinalinde ızgara dümdüz diğerinde konveks bir yapı var)

8)Ayrıca adaptörleri çıkarıldığı zaman benim de önceden görmediğim bir kod numarası gibi birşey var orjinallerinde (tıpanın takıldığı yerin sonunda) bende '6' yazıyor; sahtesinde dümdüz kabartmalı bir yazı yok.

9) Kutusuna gelince ..ben kutulu aldım.. ilk geldiğinde o kadar sağlam bir kutuyla karşılaştımki sahte olanağı vermiyordum. 1-1 aynı gibiydi inceme fırsatım olmadan atmışım

hmm son olarak sese gelince başarılı bir kopya göz yumulup philips vs alınıcağına 20 ytl ye alınır bu kulaklıklar.pişman deilim orjinal cx300 mü daha az kullanmak için birebir. Orjinali ile ses karşılaştırılması yapılacak ise orjinalinde ki denge bas mid tiz vs kessinlikle daha iyi.(lakin sahtede tizler daha fazla ve distorte olmuş biraz ) Ama kulaklık dediğim gibi çöpe atılacak gibi değil iem lerdeki sennheiser seviyesine kadar çoğu kulaklıkla kapaışır:) ama unutmayın bu ürünler sahte olduğu için herkeste aynı performans olmayabilir.

ben yukardıkaki incelemeleri 3 farklı kullanıcından alınmış olanlar arkadaşlarımın kine bakarak yaptım ve hepsi aynı idi, aradaki farklarda...yani boşa kutulu almayın benim gibi hepsi aynı hemen hemen (çünkü bütün satıcılardan alınmış malları inceleyemedim) (gg deki lerin)...Cx300 üm metan hologramlılar varmıydı ozaman hatırlamıyorum ama bi hologram vardı galiba 1.5 sene belki daha önceden elmasepetinden alınmıştı.

Sonuç olarak çoğu arkadaş sahte sahte diye yorum yapıyor benim en sevmediğim şey ise ürünlerin görülmeden yapılması bu yorumların kesin sahte; sırf bu yüzden ben aldımbu ürünü :)evet ürün sahte arkadaşlar ama ses kalitesi iyi yani kendimi kandırmayacak kadar da dürüstüm (ama cx300 ün belki yüzde 60 ına yaklaşıyor kalitesi ;)

cx400 ü alan arkadaşlara cx300 le tepkileri vs aynı bakarsanız hatta diğer dblerde aynı yada 1 fazla idi.kişise düşüncemce orjinal alacak olasanız bile 400 gereksiz uzatma kablosu derseniz kulaklık kısa zaten o kablolar çabuk bozuluyor nedensizce sonra o kalitede bulamıyorsunuz uzatma.
    400 alanlar ürünün orjinalliğine bakarken bir adet orjinal ile yukardaki bezner karşılaştırmalırını yapıp yazmaları herkesin yararına olur. Malesef çevremde yok 400 alan. Ayrıca poşetli gelenler gg de uzatmalı ve klipsli değil dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyleq -- 22 Mart 2008; 1:40:07 >

• @leyleq

Zaten bende 35liraya aldığım kulaklığın gerçek olmasını beklemiyorum ancak madem bu kulaklıklar sahte adamlar nasıl gerçeğinin aynısını yapabiliyorlar ona şaşırıyorum.Ses kalitesi çok güzel.Baslar tok ve rahatsız etmiyor.Tizler ise tam istediğim seviyede.Kablo kalitesine ise gerçek cx400 görmediğimden dolayı yorum yapamayacağım ancak hemen kopacakmış gibide gözükmüyor
  • Arkadaşlar sanırım gittigidiyora çok şikayet gitmiş olmalı ki kulaklık satan üyelerin hepsini sistemden çıkarmışlar.Olsun ben kulaklığımı aldım ya o bana yeter
  • http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKICI-KULAKLIK-SIYAH_W0QQidZZ9513449

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9417843

İyi günler dostlar GG den bu 2 satıcıdan birinden sahtede olsa bu ürünü alacam,beğenmezsem geri iade ederim,bana hangisinden alacağım hakkında bir tavsiye verebilirmisiniz?

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

http://urun.gittigidiyor.com/SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKICI-KULAKLIK-SIYAH_W0QQidZZ9513449

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9417843

İyi günler dostlar GG den bu 2 satıcıdan birinden sahtede olsa bu ürünü alacam,beğenmezsem geri iade ederim,bana hangisinden alacağım hakkında bir tavsiye verebilirmisiniz?

Teşekkürler

ikinci link daha iyi sanırım en azından bir resmi var ve o şekilde gelirse bence daha iyi olur kutulu olarak

• ilk linkteki satıcıya mesaj yolladım. Satıcı ankara' da ben de ankara' da bulunuyorum. Olumlu cevap verirse gidip elden alıcağım. Ürünle ilgili incelemelerimi burda sizinle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

ilk linkteki satıcıya mesaj yolladım. Satıcı ankara' da ben de ankara' da bulunuyorum. Olumlu cevap verirse gidip elden alıcağım. Ürünle ilgili incelemelerimi burda sizinle paylaşırım.

Evet bende ondan aldım,pazartesi gelecek,bakalım elime orginal cx 300 de var,karşılaştırıp göreceğiz,yazacam buraya sonuçları
  • arkadaşlar kulaklıklarınız elinize geldiğinde haber verin o n a göre bende alıcam
  • yokmu kulaklığı gelip de inceleyip bize bilgi vericek kimse :)
  • Valla bekliyorum bende şöyle birini bilgilendirsin bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

ilk linkteki satıcıya mesaj yolladım. Satıcı ankara' da ben de ankara' da bulunuyorum. Olumlu cevap verirse gidip elden alıcağım. Ürünle ilgili incelemelerimi burda sizinle paylaşırım.

Evet bende ondan aldım,pazartesi gelecek,bakalım elime orginal cx 300 de var,karşılaştırıp göreceğiz,yazacam buraya sonuçları

Satıcıya mesaj gönderip ürünü elden almak istediğimi söylediğim saten aynı şehirdeyiz. Olumlu veya olumsuz bir cevap alamadım.
  • Shobbo.com' da creative ep630 Kulaklık kredi kartına tek çekim 33 YTL Kargo da dahil almayı düşünüyorum fakat teslimat süreleri çok uzun
  • Cx300 ler ve 17-18 ytllik ep630ların hepsi çakma...

Ben 13.9 a almıştım earphone-shop denen adamdan ayak üstü yalan söylüyorlar sormama rağmen orijinal dedi...

Elimizde orijinali de olmasa anlamıycaz...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.