Şimdi Ara

Gezi eylemini Dolar'a Feto'ya bağlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran 2013'te dolar 1.87 civarındaydı, Temmuz'da 1.95 oldu.
    Gezi Direnişi 4 yıl sürdü haberimiz mi olmadı ? Bu ümmetçiler öyle bir ağızla konuşuyorlar ki sanarsınız biz doları 4 lira yaptık.
    Gezi Direnişi bu ülkenin gurur duyacağı direniştir.

    Hayatınızda 1 kere dönüp bakın ve o biat ettiğiniz şahısı suçlayın, eleştirin.
    Ümmetçiler, birisine kulluk etmeden yaşayamıyorsunuz dimi ?



  • Ne "dış mihraklar", ne Fethullahçılar, ne CeHaPe'liler, ne de başka örgütler parmaklarını şıklatarak Gezi gibi bir eylem yaratamazlar. Gezi, nevi şahsına münhasır toplumsal bir tepkidir.
  • Gezi direnişi gurur duyalıcak direniş felan değildir devletimize karşı ülkemize karşı bu kadar diklenip bu ülkeye zarar verildi ve dhkpc li pkklı aşırı solcu provokatif kişilere fırsat verildi hiç te onurlu bir direniş değil daha da onursuz bir direniş akpninde gezicilerinde ... cezasını biz çekiyoruz.
    Gezi eylemini Dolar'a Feto'ya bağlayanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dermatovzik -- 15 Haziran 2017; 4:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP zihniyeti işte. Dolar 2017 yılın başlarındayken 3 liradan yükselerek 4 liraya kadar yaklaştı, Avro zaten 4 lirayı geçmişti. Bu süreç içinde OHAL vardı, RTE istediğini fiilî olarak yerine getirebiliyordu. Ülkede herhangi bir kaos, terör eylemi veya bunları bırak herhangi bir protesto bile yoktu. Gezi mi vardı? Yoktu. Hiçbir şey olmadığı halde Dolar ve Avro Rabia yaptı. Demek ki hiç alakası yok. 4 sene önce olmuş-bitmiş bir eylemle Dolar nasıl 4 tl'ye tırmanabiliyormuş şu büyük oyunu gören akepeliler açıklasın biz de öğrenelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Haziran 2017; 4:10:49 >
  • Kaset+ gezi+ Mit tırları+ hendekler+ Rusya Uçağı+ hükümet kurulamayan aylar+ Gergin seçimler+ 15 Temmuz ve daha niceleri. Bunlar doları etkilemedi mi diyorsun yani.

    Yeni bir çatışma ortamında ne olmasını bekliyorsun yine dolar artacak. Tamda ateşi sönmüş düşme eğilimine girmişken devlet sırlarını açık eden Fetö bağlantıları kanıtlanan 2-3 şeref yoksunu herif için değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrızztDoUrden

    Kaset+ gezi+ Mit tırları+ hendekler+ Rusya Uçağı+ hükümet kurulamayan aylar+ Gergin seçimler+ 15 Temmuz ve daha niceleri. Bunlar doları etkilemedi mi diyorsun yani.

    Yeni bir çatışma ortamında ne olmasını bekliyorsun yine dolar artacak. Tamda ateşi sönmüş düşme eğilimine girmişken devlet sırlarını açık eden Fetö bağlantıları kanıtlanan 2-3 şeref yoksunu herif için değer mi?



    Doların hızlı bir şekilde 3.20'lerden filan 3.93'e kadar hızla yükseldiği zaman -aynı zamanda Avro da 4 TL'yi geçmişti- ne oldu da bunlar bu kadar yükseldi? Bahsettiğin olayların olduğu zamanlarla bu zaman dilimi farklı onları geçelim. Referandum ile de alakası yok referanduma 2-2.5 ay filan vardı. Ki zaten referandum zamanının yaklaştığı günlerde Dolar ve Avro düşmüştü. Neden böyle kötü oldu bu ekonomi?




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Dolar geziyle yükselmeye başladı sonra isid çıktı yükselme devam etti 17 24 Aralık bilmem ne ile yükselmeye devam etti en son darbe oldu yine aynısı oldu. Bu arada seçimlerde Tayyip kazandı haziran seçimi dışında baktılar hükümet düşmüyor düşürmek için neye basvururlar sence ekonomiye. Yabancı yatırımcıyı kaçırtıp ekonomik sıkıntıya sokup halkı isyan ettirmek isterler bu böyle devam eder.



    Keşke şöyle düzgün Bir başka siyasetçi ciksada siyasi olarak yenilensek.



    Gerçi bu da çare olmaz ne zaman güçlenmeye kalksak durdurmaya çalışacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Dolar geziyle yükselmeye başladı sonra isid çıktı yükselme devam etti 17 24 Aralık bilmem ne ile yükselmeye devam etti en son darbe oldu yine aynısı oldu. Bu arada seçimlerde Tayyip kazandı haziran seçimi dışında baktılar hükümet düşmüyor düşürmek için neye basvururlar sence ekonomiye. Yabancı yatırımcıyı kaçırtıp ekonomik sıkıntıya sokup halkı isyan ettirmek isterler bu böyle devam eder.



    Keşke şöyle düzgün Bir başka siyasetçi ciksada siyasi olarak yenilensek.



    Gerçi bu da çare olmaz ne zaman güçlenmeye kalksak durdurmaya çalışacaklar.

    Bahsettiğim zaman aralığı için cevap vermemişsin. Dolar ve Avro neden 4 TL ve civarına geldi? Bahsettiğim zaman aralığında ne vardı? Gezi eylemi en başta bir toplumsal hareketti sonradan başka bir şeye dönüştü. Bunda terör örgütleri kadar hükümetin de rolü vardır. FETÖ ise hükümetin döneminde gücüne güç katmıştır. FETÖ ve AKP zihniyeti tek yumurta ikizidir. Anlayış aynıdır. Frekansları, FETÖ paralel ilan edene kadar gayet uyuyordu.

    Ayrıca ülke ekonomisi bu kadar kırılganken ekonominin iyi olduğundan bahsedebilmek palavra değil midir?




  • Gezi Eylemleri: Polis hiç gereği yokken çadırları yakmasaydı o eylem bir kaç ağaç için direnen gençlerin eylemi ile sınırlı kalırdı.
    Polis şiddet gösterdikçe kalabalık "ne oluyoruz" diyerek arttı. Üzerine malum kişi EMRİ BEN VERDİM deyince işler çığırından çıktı.
    (Not: o emrin getirdiği şiddete maruz kalanlar bugün yine şiddete maruz kalıyorlar ancak o gün emri alıp uygulayanlar içeride emri verenler ise hala dışarıda başka emirler veriyorlar.)

    SORU: Polis o gereksiz şiddeti göstermeseydi olaylar büyür ve ekonomiye sirayet eder miydi?
    *Bence bir kaç ağaç için yapılan bir eylem olarak kalırdı.
    **Öyleyse borsanın düşmesinde emri verenler mi yoksa şiddete maruz kalanlar mı suçlu?

    ÇÖZÜM: Her eyleme şiddet gösterip faşizan devlet refleksi gösterme insanlar da sadece ağaca karşı eylem yapmış olurlar. Olayı polis şiddetine karşı eyleme dönüştürerek, polisim destan yazdı dersen gün gelir o polisleri içeri atmak zorunda kalırsın. Bak gezide gaz yiyen halk hala sokakta peki o gün onlara gaz sıkanlar?

    Adalet Yürüyüşü: 15 Temmuz'dan sonra fetö ile gerçek bir mücadele verilseydi yıllarca hocaefendi diyenlerden, orda burda arazi peşkeş çekip okul yaptıranlardan hesap sormak yerine, sözcü gibi chp gibi yıllarca bu çete ile savaş vermiş kitlelere yöneldiler, insanların dava açma hakkını ellerinden alarak KHK ile insanları "sivil ölüme" mahkum ettiler.
    (not: sanırım devletin arazilerini peşkeş çekmek vs ucu kendilerine dokunduğundan muhaliflere yönelmek zorunda kaldılar, halk bunu yemiyor!)

    SORU: fetö ile mücadele adam gibi yapılsaydı, ihraç edilenler mahkemede dava açabilip haklarını arayabilselerdi sokakta adalet aramaya gerek kalır mıydı?
    *Bence herkes kendi davasına düşer, adalet olması gerektiği gibi mahkemelerde aranırdı, sokakta değil.
    **Öyleyse sokakta adalet aratmaya mecbur kılan hakkı yenenler haksız ithamlara karşı dava bile açamayanlar mıdır yoksa adaletin aranması gereken mahkemeleri khk ile ortadan kaldırarak kul hakkı yiyenler midir?

    ÇÖZÜM: Madem bu fetö ile mücadele edeceksin önce bu örgütü devletin her kademesine yerleştirenlerden başlayacaksın (sızma değil bakın yerleştirme diyorum.) Kim bu örgüte 15 yılda 15 üniversite arazisis tahsis ettiyse kim bu örgüte karşı yaş kararlarını uygulamadıysa kim bu örgüte olimpiyatlar düzenleyerek paralar bastıysa önce oradan başlayacaksın ki o zaman bu eylemler desteksiz kalır zaten yapılmaz da. Her şeyin bir usulü adabı var, kendi kapının önünü temizlemeden komşularına çemkiren çirkef mahalleli gibi davranmanın anlamı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 17 Haziran 2017; 6:17:32 >




  • Ne ulan gezi gezi gezi. Gezi eylemleri gençlerin başlattığı terör örgütlerinin sonradan dahil olup el birliğiyle ülkenin 2-3 ayını zehir ettiği olaylardır. 6-7 tane genç yok yere ölmüştür. Genç diyorum ama içinde dhkp-c'li olan vardır, bayrak yakan vardır. Ha bir de çiçeği burnunda cici teröristler ortaya çıkarmıştır.



    Gezi parkı güzellemeleri yapanlar o günleri hatırlamak isterlerse çok değil birkaç hafta önce yoldaşları! ulaş bayraktaroğlu adlı p.ç kurusu ve kırmızı fularlı oro.punun anma yürüyüşlerine göz atabilir ve leşleri için gözyaşı dökebilirler.



    Öte yandan kemal kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşü, fetö iddiasıyla tonla adamı içeri alıp, ne hikmetse kolkola yürüyenlere ilişmeyen bağımsız yargıya! yetmeyecek ama yerinde olan bir tepkidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek teknelerini yıkarak yakarak yol kapatarak çalışmayarak insanlara zarar vererek pkk lıların dolup taştığı eylem onurlu eylem öylemi inşallah kafana molotof falan atarlar dükkanın yıkılır yakılır o zamanda dersin çok haklı bi direniş. Ve ayrıca direniş dediğin savunmadır bunlar gezi taarruzu yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezi bu Ak partililerin köpek gibi korktuğu bir eylem oldu , halkın vandallığa tepkisiydi ve çok ani gelişti.Hukuk kurallarının dışına çıkıldığı zaman ne olduğunu gördüler.

    O ilk gün gezi parkına uzaklığım 100 mt ya vardı ya yoktu çok açık söylüyorum o insanlar kötü niyetli olsa durum çok farklı olurdu.

    Hep şunu söylüyorum polis o gün barikat kurup ne için geldiği bile belli olmayan insanlara 100 mt'den gaz fişeği atmasa , olay falan olmaz insanlar gezi parkına gider , 2 günde de dağılırdı.Polis böyle yapınca da dalga dalga aktı insanlar , ben böyle bir olay görmedim Mecidiyeköy'den itibaren yürüdüm (Metro'da kapalı idi) akıntı hiç durmadı.

    Bizden fazla hatırlamalarının sebebi bu.Tanıdığım bütün güzel insanlar gezi eylemlerine katıldı.

    Bir daha olur mu hayır olmaz , sırt çantalı polislerden , provokatörlere inanılmaz bir hazırlık yapıldı.
    Bu insanlarda aptal değil bu kadar açık ölüme koşmazlar.O zamanlar o gaz fişeklerinin kafamızı dağıttığını bilmiyorduk şimdi biliyoruz.

    Ne yaparsanız geziyi itibarsızlaştırmak mümkün değil , insanların yüreklerinde o saf ve temiz tepki hep yaşayacak ve anlatılacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrızztDoUrden

    Kaset+ gezi+ Mit tırları+ hendekler+ Rusya Uçağı+ hükümet kurulamayan aylar+ Gergin seçimler+ 15 Temmuz ve daha niceleri. Bunlar doları etkilemedi mi diyorsun yani.

    Yeni bir çatışma ortamında ne olmasını bekliyorsun yine dolar artacak. Tamda ateşi sönmüş düşme eğilimine girmişken devlet sırlarını açık eden Fetö bağlantıları kanıtlanan 2-3 şeref yoksunu herif için değer mi?



    Bunların hepsinde hükümetin direkt olarak suçlu olduğunu açıkça görebiliriz.

    Kaset : Yolsuzluk yapmasalardı
    Gezi : Olayı sertlikle çözmeye çalışmasalardı
    Mit tırları : Suriye'de iç savaşı desteklemeselerdi
    Hendekler : Zamanında kazdırmasalardı
    Rusya Uçağı : Doğru dış politika izlenseydi
    Hükümet kurulamayan aylar : Milletin kararına saygı gösterip koalisyon için çalışsalardı
    15 Temmuz : 2013'e kadar Fetönün yandaşı olmasalardı




  • Yav onlar geziyi agac kesildi ondan cikti saniyor hala oyle deme anlamamazliktan grliyorlar gzekali taklidi yapiyorlae sanirim cunku zekalarinin dusuk olduguna inanmiyorum bilerek yapiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.