Şimdi Ara

Gezegenler neden var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vigNerd

Biz göremeyiz ama ileride Star Wars gibi bir şey bekliyorum ben.

Bence de ama belki 10000 yıl sonra anca. Gerçi teknoloji aşırı hızlandı son 100 yılda ama dur bakalım...

O değil de 80-90 yaşına kadar yaşarsam 2080'li yıllardaki teknoloji nasıl olacak onu çok merak ediyorum. 2080 diyince çok bilimkurgu vari oluyor
  • Süs olsun diye varlar.
  • çünkü eşeğin gözünden dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Bence de ama belki 10000 yıl sonra anca. Gerçi teknoloji aşırı hızlandı son 100 yılda ama dur bakalım...

O değil de 80-90 yaşına kadar yaşarsam 2080'li yıllardaki teknoloji nasıl olacak onu çok merak ediyorum. 2080 diyince çok bilimkurgu vari oluyor

Eski filmlerdeki yıllara geldik bir şey olmadı daha. Terminator 1'de ve 2'de kaç yılından geliyorlardı John Connor için?

• illa bi necen mi lazım?
  • güneş sistemi evrende nokta bile değil. evrenle kıyaslandığında konuşmaya değecek özellikleri bile yok. gökyüzünün çok küçük bir bölümü incelendiğinde dünya gibi yaşama elverişli olabilecek 1500 e yakın gezegen keşfedilmiştir. ayrıca bunların 6-7 tanesi dünya ile aynı büyüklüktedir. ki evreni henüz tam olarak anlamış değiliz. sadece içinde bulunduğumuz galakside 100 milyardan fazla yıldız ve yıldızlar etrafında kendi yörüngesinde dönün trilyonlarca gezegen bulunmaktadır. ki evrende yüz milyarlarca galaksi olduğu unutulmamalıdır
  • süs onlar süs

ciddi olmak gerekirse ille bi işe yarıyacak diye bir kural yok ancak katrilyonlarca gezegenin içinde elbet bizim dışımızda bi yaşam vardır birgün görürmüyüz görmezmiyiz orasını bilmem ama.
  • Keşfetmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Force'um ben, force'um yerinde

Montaj bu Yoda yamuk konuşur!!1111birbir

Force olunca düzelmiş demek bacaksız

Güç hocama laf yok.

• Crysis Mod On

Nerden biliyosun başka yaratıklar vardır belki.

Crysis Mod Off
  • allahın işine sual olmaz kardeşlik
  • Süs,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

quote:

Eski filmlerdeki yıllara geldik bir şey olmadı daha. Terminator 1'de ve 2'de kaç yılından geliyorlardı John Connor için?

Kac yasindasin bilmiyorum ama uzay yolunda kaptan cebinden birsey cikarip beni gemiye isinlayin derdi bizde gulerdik simdi cep telefonu kullaniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Burçların günlük, haftalık, aylık ve yıllık hareketlerini hesaplamak için varlar onlar raad ol.

uhh onlar olmasa napardıkhttp://www.youtube.com/watch?v=GEjyGS_BtHs
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Güneş büyüyüpte Dünya'yı yaktığı zaman (ki Güneş büyümeye devam ediyor) bi sonraki soğuk gezegen hayat şartlarına uygun sıcaklığa ulaşıcak. böyle böyle hayatı yedeklemişler şu an 3.sıradayız daha bizden yok olcak 6 gezegen var raaatız

ek: salladım ama olursa görürsünüz demişti dersiniz...

Güneş nasıl büyüyor?

Süt İçerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sonra paranoyaklarda basar konuyu ''ne gezegeni olum gezegen falan yok amerikanın işi bunlar dünyada yuvarlak değil üçgen ayada çıkmadık.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

quote:

quote:

quote:

Güç hocama laf yok.

gücü kullananlar bastı konuyu dikkat edin sonunuz Order 66 gibi olmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jedi41

quote:

quote:

quote:

Güç hocama laf yok.

gücü kullananlar bastı konuyu dikkat edin sonunuz Order 66 gibi olmasın

Önlemimizi yeteri kadar aldık. Galaksi bizden sorulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dion

quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

quote:

Kac yasindasin bilmiyorum ama uzay yolunda kaptan cebinden birsey cikarip beni gemiye isinlayin derdi bizde gulerdik simdi cep telefonu kullaniyoruz.

Terminator üzerinden gidersek 3. filmde T1'ler vardı filmleri izlediniz mi bilmiyorum o aletler bugünkü teknolojiyle yapılabilir hatta yapılmıştır. Yani bana komik gelmiyor sadece bu kadar yakın tarihte olmaz diyorum. 2. filmdeki cıva adam (T1000) da bana hep mantıksız gelirdi böyle şey mi olur derdim bugün nanoteknoloji diye bir şey var mesela. Uğraşılırsa yapılamayacak şey yok. ABD ordusu için ne teknolojiler üretiyor. %90'ından haberimiz yoktur.

• mesela jüpiter olmasaydı Dünya'da meteorların düşmesi yüzünden yaşam olamazdı...
    sadece gezegen olarak bakma evrende denizlerdeki kum tanelerinin tümünün biri kadarız... yüz milyar galaksi var ve galaksimizde 200 milyar tane güneş gibi yıldız var... gökyüzüne bakıyorsun ama gördüğün gök cisimleri bin, milyon, milyar ışık yılı uzaklıkta yani o kadar uzaklar ki ışıkları bile milyarlarca yıl sonra geliyor.. aslında şu anda orda değiller... mesela güneş bize en yakın yıldız ama patlasa bile biz 8 dk. daha ışığını alırız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 28 Mayıs 2012; 17:58:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.