Şimdi Ara

Gezegenler neden var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: Dion

quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Biz göremeyiz ama ileride Star Wars gibi bir şey bekliyorum ben.

Bence de ama belki 10000 yıl sonra anca. Gerçi teknoloji aşırı hızlandı son 100 yılda ama dur bakalım...

O değil de 80-90 yaşına kadar yaşarsam 2080'li yıllardaki teknoloji nasıl olacak onu çok merak ediyorum. 2080 diyince çok bilimkurgu vari oluyor

Eski filmlerdeki yıllara geldik bir şey olmadı daha. Terminator 1'de ve 2'de kaç yılından geliyorlardı John Connor için?

Kac yasindasin bilmiyorum ama uzay yolunda kaptan cebinden birsey cikarip beni gemiye isinlayin derdi bizde gulerdik simdi cep telefonu kullaniyoruz.

Terminator üzerinden gidersek 3. filmde T1'ler vardı filmleri izlediniz mi bilmiyorum o aletler bugünkü teknolojiyle yapılabilir hatta yapılmıştır. Yani bana komik gelmiyor sadece bu kadar yakın tarihte olmaz diyorum. 2. filmdeki cıva adam (T1000) da bana hep mantıksız gelirdi böyle şey mi olur derdim bugün nanoteknoloji diye bir şey var mesela. Uğraşılırsa yapılamayacak şey yok. ABD ordusu için ne teknolojiler üretiyor. %90'ından haberimiz yoktur.

Dogru soyluyorsunuz bilmedigimiz ve suan gelistirilmekte olan ne teknolojiler vardir Allah bilir. :) Terminator serisini nezaman izlesem aklima asimo gelir terminator kadar olmasada yillar once onuda yaptilar :)) Bana gore artik teknoloji insanin hayal gucu ile sinirli.

• Başka düşüncesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğlum faydacımısın sen nasıl bir felsefi bakış açın her şey işe yaramk zorundamı seninde bir yararını görmedik ama yaşıyorsun .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.