Şimdi Ara

GEVEY Sim - YURTDIŞI Alışveriş Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypal a nasıl itiraz ediyoruz?? sun sky dan iş çıkmaz gibi geliyor bana..
    bi yol çizelim de şimdiden başlayalım..
  • Paypal hesabına girip sunsky ile yaptığın işlem ayrıntısına bak, çözüm merkezi var altta ona tıklayarak yolu izle. Ama itirazı ingilizce yapacaksın tabi.

@BeyazBüyü
    aynen dediğin gibi kimse tam bilmiyor herkes birşey sallıyor.
  • @vincee

engel olalim da arkadasim bildigim kadariyla para iadesi vermiyo sunsky, satisi iptal edip yine baska urunlerde kullanilmak uzere sitedeki bakiyenize ekliyor miktari. hal boyle olunca biz gevey almasak da baska seylerde kullansak paramizi yine takilcak sirket ayni sirket oldugu icin. veya para iadesi icin bastircaz, ins sonuc getirir..
  • bu paypal a gümrükte takıldı desem banane kardeşim takılmıcak bişi alsaydın derler mi acaba??
    nasıl bi itirazda bulunucaz?
  • @kadir2602
    Nasıl para iadesi yapmıyor, Türkiye gümrüğünde problem var her yolladığınız takılıyor de, en azından kargonun gönderilmesine engel ol varsın hesabında kalsın. Takılmasından iyidir.

@DIABOLIQUE
    Gümrüğe takıldı dersen o iş yatar. Suçu onların üzerine yıkmak lazım ben sunsky'dan cevap bekliyorum. Gelsin bende itiraz açıcam. Gördüğüm kadarıyla 5-6 kişinin takılmış. Bu kadar itiraza ne yapıcak bakalım paypal.
  • Unlockzedelikten geveyzedelige terfi ettik..@vincee ben gumruk olaylarindan pek anlamam ama bunlar urunu hediye gibi yollamiyormu.cindeki bi arkadasim bana bi esya yollar gibi?bu basit bi cozum degilmi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowyy -- 9 Nisan 2011; 13:35:31 >
  • evet faturanın üstünde gift yazıyor fakat gümrükteki saygı değer memur ürünü kontrol etme hakkı varmış ve baktığında gümrüğe tabi olduğuna karar vermiş.
  • İşte sunsky öyle yapmamış sadece usb adapter yazmış diğer herşey kabak gibi ortada. Faturada iphone unlock yazıyor eğer pakette fatura varsa takılması normal. Bir de şirket adına yollamışlar bu yüzden sorun oldu. Ben normalde dhl, ups, fedex kesinlikle tercih etmem bir kereliğine kullanayım herkesin geçti dedim ama olmadı. normalde ptt'nin dağıttığı kargo şirketlerini kullanıyorum yurtdışından birşey alacağım zaman hong kong post, usps, china post bunlar gibi. Eğer gümrüğe takılırsada %20 vergisini verip çekebiliyorsun ki 150euro altı takılmıyor kesinlikle veya yüksek olsa bile 150euro altı yazdırıyorsun. Tek dezavantajı 2 haftada geliyor. Ama hızlı kargo şirketlerinde böyle birşey yok bindirebildikleri kadar bindiriyorlar. ardiye, gümrük müşavir ücreti....
  • sun sky dan para iadesi istedim.. cvplayan biraz sinirlenmiş.. bizlik bi durum değil sizi bağlar demeye getirmiş..
    evet şimdi ne yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE
    sun sky dan para iadesi istedim.. cvplayan biraz sinirlenmiş.. bizlik bi durum değil sizi bağlar demeye getirmiş..
    evet şimdi ne yapıyoruz?

Ptesi urunu ucretsiz gonderme hakkimizin oldugunu ogrenirsek,urunu yollar oyle isteriz paramizi.olmadi yenisini isticez..hocam gonderilen ve gelen mailleri paylasirmisiniz.
  • ya var ya bu kadar insanı mağdur ediyorlar ya başka bir şey demiyorum nasıl bir devlet anlamıyorum adam kafasına göre durduruyor malı hiçbir açıklama felan yok kime anlatacaksın derdini belli değil hakkım haram olsun hepsine
  • Arkadaslar , bence yeni çıkacak 4.3.2 versiyonunu yüklemeyin , geveyi iptal etmek için bir guncellestirme olabilir icinde
  • @vincee

o halde kargonun gumrukte takilmasi dhl ile mi ilgili? oyleyse china post ile gonderimini talep etsek sorun olmaz sonucunu cikarabilir miyiz?
    veya kargoya fatura koydurmasak, tum kalemleri farkli urun olarak yazdirsak? cunku para artik paypal den cikti, sunskyda kalacagina da riske girip yollatcaz, ama tum yollari denemek lazim..
  • dhl ile ilgili değil ama eminim onların payı vardır. eğer illaki sunsky'dan alıcam diyorsanız china post ile alın pakete farklı bişey yazdırın ve fatura koymasınlar fatura istemediğinizi belirtin. en erken 2 haftada gelir china post ile belirteyim bunuda.
  • illaki sunsky dan almak gibi olayimiz yok da, artik kaptirdik parayi, deneyelim, olmazsa da yapcak bisey yok diyoruz. dedigin yollari da kullanarak bi deneyelim bakalim, hayirlisi. tesekkur ediyorum bu arada mesajlari cevapladigin icin. Allah yardimciniz olsun sizinde..
  • Rica ederim en az zararla atlatalım da şunu.
  • yok benim bi tanidigim yok.sansa gecti.ben 99dolarlik3 adet gevey ve cesitli iphone aksesuarlari aldim.umarim sizinkilerde bikacgun gecikmeli olsada gecer.buarada ben drop shippment secenegini isaretlemistim .belki ondan gecmistir.faatura koymamis sadece hediye olarak gondermislerdir.
  • maggie ile görüştüm.. diyor ki biz gönderdik sağ salim gümrükte kalması senin yükümlülüğün.. pazartesi ara orayı bi çözüm sor nasıl alabilirim diye bi öneride bulunmazlarsa irtibata geçelim paketi geri göndermeye çalış ondan sonra fiyat işinde bi hal çare bakarız..
    ama bütün konusma kesinsizlik üstüne gitti.. hiçbişiye kesin demiyor.. parayı kesin alırsın demiyor.. kesin geri gönder demiyor.. hep olabilir li konusuyo.. pazartesi arıcaz nasıl alırız deyip ucuk fiyat vermezlerse ki kanun cıkmadan önce aldık biz bunu belki burdan yırtabiliriz.. olmadı hep bir olup geri yollayalım ordan parayı geri isteyebiliriz..
    sorum su ki bu durumdan müzdarip olup istanbulda ki gümrüğe gidebilcek olan varmı?
    hepimizin adına orda savunabilcek biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE
    maggie ile görüştüm.. diyor ki biz gönderdik sağ salim gümrükte kalması senin yükümlülüğün.. pazartesi ara orayı bi çözüm sor nasıl alabilirim diye bi öneride bulunmazlarsa irtibata geçelim paketi geri göndermeye çalış ondan sonra fiyat işinde bi hal çare bakarız..
    ama bütün konusma kesinsizlik üstüne gitti.. hiçbişiye kesin demiyor.. parayı kesin alırsın demiyor.. kesin geri gönder demiyor.. hep olabilir li konusuyo.. pazartesi arıcaz nasıl alırız deyip ucuk fiyat vermezlerse ki kanun cıkmadan önce aldık biz bunu belki burdan yırtabiliriz.. olmadı hep bir olup geri yollayalım ordan parayı geri isteyebiliriz..
    sorum su ki bu durumdan müzdarip olup istanbulda ki gümrüğe gidebilcek olan varmı?
    hepimizin adına orda savunabilcek biri

Dogru diyorsun hocam,icimizden biri gidip bi konussa.keyfi bi sekilde boyle bi uygulama yapmislar,ben suan balikesirdeyim carsamba yada persembe gidicem istanbula.gittigimde ben gider konusurum ama icimizde istanbulda olan varsa erken gidebilecek biri hepimiz adina gidip bi konusabilirmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowyy -- 9 Nisan 2011; 15:16:12 >

• ya arkadaşlar kanun çıkmadan önce aldık falan deyip durmayın, kanundaki değişiklik eğer gerçek bir kişi iseniz sizle ilgili değil, tüzel yanı şirketlerle falan ilgili..

önceki halinde bir kişiye gönderilen 150 euro altındaki ürün gümrüğe tabi değildir diyordu, yeni hali bir kişiye değilde gerçek bir kişiye diyor, yani şahısları etkilemiyor...yani gümrük memurunun yaptığı kanunsuz bir uygulama tamamen şeyinin keyfine yaptığı bir zulüm....şikayet etmek, mahkemeye vermek ve zararın kendisine rücu etmesini sağlamak lazım ki keyfi uygulamlardan çekinsinler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.