Şimdi Ara

GEVEY Sim - YURTDIŞI Alışveriş Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kendim aradım gümrüğe takılmış, konuştuğum kişi normalde geçmesi gerekirdi 40$'lık 20kg'yi geçmiyor, gümrük sisteminde muhtemelen değişiklik olmuştur dedi. Pazartesi tekrar arayın diyor. Geri yollanırsa da ücret alınacakmış. Kanunda bununla ilgili değişiklik olmamasına karşın keyfi bırakıyolar. kanunda değişen madde şahıs adına veya firmalara numune olarak gönderilebilir şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 9 Nisan 2011; 12:05:24 >
  • hangi numaradan aradınız acaba birde bi ışık gorunuyomu yani alabilecekmisiniz ürünü?
  • 444 00 40'tan aradım. DHL, Fedex, Ups bunlar gümrük konusunda pis firmalardır. Bildiğim halde 40$ bişey olmaz dedim. Şansa bak o gün de kanun değişti. Astarını yüzünden pahalıya çıkarırlar uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee
    444 00 40'tan aradım. DHL, Fedex, Ups bunlar gümrük konusunda pis firmalardır. Bildiğim halde 40$ bişey olmaz dedim. Şansa bak o gün de kanun değişti. Astarını yüzünden pahalıya çıkarırlar uğraşmaya değmez.

suan dhl sayfanizda ne gozukuyor peki?
  • arkadaslar benide aradilar gumruge takilmis dediler. sebeb olarak ne gosteriliyor dedim kisisel kullanim olmadigina karar vermisler dedi. 2 tane gevey 2 tanede ayri ayri urun almistim hepsini usb adapter olarak yazmis candy yani urun toplam 4 gorunuyo.
  • Yani Üstüne bi bardak sumu içiçez oylemi diyosunuz peki sunsky a mail atıp onu bilgilendiren varmı acaba bende 2 tane almıstım ve zararım 130 tl ne yazıkki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
    vincee az önce 444 00 40'dan cep telefonumu arayıp bilgi verdiler, yeni kanun değişikliği nedeniyle ürünler gümrüğe takılmış.

Sunskya yuklenelim derim..aldigimda urun 31 dolardi suan 16 dolar,iki kargo parasi cikmis zaten,ucretsiz gonderim talep edelim.bu arada bende dispute actim paypaldan ama sunskya mail atmadim henuz zaten ptesi bakicaklar direk konusur anlatirim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowyy -- 9 Nisan 2011; 12:33:04 >
  • aynı durum bende de var.. faturada 10 dolarlık 2 adet usb card reader diyor ama takıldı.. napacaz şimdi? o kadar paranın üstüne nasıl soğuk su içicez?
  • ya arkadaşlar bende sıçtım ozaman aldığım ürünlerin tutarı $211.38 neyapayım :(((((
  • 10dolardan 2adet ürün göstermişler nasıl gümrükte kalır yaa..
    arkadaşlar şimdi napıyoruz? bi yol gösterin parayı veya ürünü nasıl kurtarıyoruz?
    paypal geri öder mi parayı? ve şirket?
  • sun skydan sipariş verdim 2 tane dhl le ptesi elimde olacak isteyen arkadaşa 70tl ye verebilirim 35$ fiyatı dhl ulaştırma ücretiyle bu kadar ediyor kar amacım yok isteyen pm atabilir. istanbul elden teslim ederim
  • ben suanda DHL ile Gorustum pazartesi gunu gumruk departmanını aramamı soyledi ama ne yazıkki asıl soruyu sordum nasıl cekebiliriz diye 150 tl masrafı var dediler o sekilde alabilirsiniz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrit2004

ben suanda DHL ile Gorustum pazartesi gunu gumruk departmanını aramamı soyledi ama ne yazıkki asıl soruyu sordum nasıl cekebiliriz diye 150 tl masrafı var dediler o sekilde alabilirsiniz dedi

sadece 150 olsa bi nebze..
    25euro bi depo parası 2 günlük
    bi de extradan aracı şirkete verecekmişiz bi ücret
  • haftasonu oldugundan hi bir gumrukten bilgi alamiyoruz o nun icin pazartesini bekliyecegiz DHL e sordum kargoyu geri gondermek istiyorum ne yapilmasi gerekiyor diye gumruk servisiyle konusmaniz gerek haftasonu diye onlarda yok pazaretsine kaldi yani. ben tekrar yollayabilirsem yollatacam parami geri almaya calisacam yoksa gitti zaten
  • benide aradılar şimdi adamlar artık öğrenmişler direk içinde iphone'la ilgili bişey mi var dediler yok usb adapter dedim. kesinlikle doğru diyolar. Pazartesi arayınca gümrük departmanı bilgilendirecekmiş falan filan. yani adamlara ne kadar usb'de dense sunsky firmasını görünce içinde gevey olduğunu ve iphone unlock ettiğini biliyorlar.

@fastscan
    "DHL kontrolü dışında gümrükte yaşanan gecikme" yazıyor.
  • @vincee
    Hocam geri gonderim icin ucret oldugunu kimden ogrendiniz?ben mh ile gorustugumde bunun cevabini ptesi gumruk departmanindaki arkadastan ogrenebilirsiniz demisti.sanki var boyle bi hakkimiz yada bu yasa
    Muhabbetine bi ayricalik yapilacak bilemiyorum..dun gumruk departmanindan arayan arkadasla konusmamda ucretsiz gonderebilirsiniz demisti ozelliklede sordum depo falan filan ucreti adi altinda ucret varmi dedim yok demisti..

@Fastscan
    dhl de tanidigim var bi soracagim diyen sizmiydiniz hocam?urunun gecmesinde onun etkisi oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowyy -- 9 Nisan 2011; 12:57:27 >
  • arkadaslar biz de 3 arkadas siparis vermistik sunsky dan, 4 adet gevey, ama cuma yetismedigi icin pazartesi verilecekti kargoya. bu durumda engel mi olmaliyiz kargolanmasina,veya nasil bir yol izlemeliyiz?
  • 2 seçenek var

1. sunsky'a mail ve paypal'a itiraz.

2. bir bardak buz gibi soğuk su.

ürün çıkış noktasından ayrıldıktan sonra çıkarılan kanuna beni tabi tutan zihniyete bırakın 150tl para ödeyip o hava limanı bu gümrük deposu koşuşturmayı tek kelime laf anlatacak değilim, sabah yeterince konuştum ve artık ben paypal'ın cevabını bekliyorum, daha önce bir kaç kez paramı paypal'a itiraz ederek geri almıştım.
  • @kadir2602
    kesinlikle engel ol, sunsky artık mimlendi pakete sabun yazıp 5$ bile gösterseler takılır artık.

@shadowyy
    müşteri hizmetlerinde çalışanların birbirinden ve hizmetlerden haberleri yok bana sorarsan. ben sorduğumda olacak demişti ve biz ödüyormuşuz sanırım. zaten olmaması anormal olurdu. 40$lık paket için 150 lira masraf çıkartan firma 17$ kargo parasını kime iteleyecek yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 9 Nisan 2011; 12:59:55 >
  • Unutmadan ilave edeyim 444 00 40'ı arayarak görüştüğünüz temsilcilerin her biri size farklı bilgiler veriyor bu yüzden arayıp kendinizi yormayın, ya sizi arayan ile görüşün yada pazartesi günü siz arayıp gümrük personeli ile net olarak konuşun.

Müşteri temsilcisi geri göndermem için 81 euro navlun bedeli istedi ama beni arayan kişi böyle bir şey yok pazartesi arayıp itiraz dilekçesi gönderin ücretsiz olarak geri gönderebiliriz dedi, varın gerisini siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.