Şimdi Ara

GEVEY Sim - YURTDIŞI Alışveriş Konusu (Iphone 4 İçin Donanımsal Unlock) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
0
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bekleme suresi dolmadan iade ediyorlar parani.ben haber vermemistim,ama sen bi haber ver ceplerinden nekadar cikacak bilsinler :)
  • sunsky uyanmış herhalde
    kargo parası hariç iade ederim diye paypala yazmış ben de kabul ettim. olan bizim 17 dolara oldu ama kalanı kurtardık.
  • Zamanında geveyleri almıştık Sunsky'dan sorunsuz şekilde gelmişti..
    Daha sonra gümrük sıkıntısı başlamış.

Şu an aynı siteden başka ürün alsak da gümrük sıkıntısı yaşarmıyız ? Bu firma ile ilgili bi sorun mu var yoksa gelen ürünün içeriği ile ilgili mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 17 Mayıs 2011; 17:31:50 >
  • Sormak istediğim bir konu var.İngiltere'den alınacak Iphone 4 için illa ki Factory Unlock olarak belirtmek gerekmiyor mu ? Bugün İngiltere'de yaşayan bir tanıdıkla konuştuğumda İngiltere'de satılan cihazların yurtdışında rahatlıkla kullanıldığını, yardımcı prog. vs. gerek olmadığını söyledi.Kafam epeyce karışmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 17 Mayıs 2011; 17:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Sormak istediğim bir konu var.İngiltere'den alınacak Iphone 4 için illa ki Factory Unlock olarak belirtmek gerekmiyor mu ? Bugün İngiltere'de yaşayan bir tanıdıkla konuştuğumda İngiltere'de satılan cihazların yurtdışında rahatlıkla kullanıldığını, yardımcı prog. vs. gerek olmadığını söyledi.Kafam epeyce karışmış durumda.

İngiltere apple storelar simfree yani tak-kullan. Eğer o2, vodafone gibi servis sağlayıcılardan alınırsa simkilitli. En garantisi apple storedan alıp rahat etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Sormak istediğim bir konu var.İngiltere'den alınacak Iphone 4 için illa ki Factory Unlock olarak belirtmek gerekmiyor mu ? Bugün İngiltere'de yaşayan bir tanıdıkla konuştuğumda İngiltere'de satılan cihazların yurtdışında rahatlıkla kullanıldığını, yardımcı prog. vs. gerek olmadığını söyledi.Kafam epeyce karışmış durumda.

İngiltere apple storelar simfree yani tak-kullan. Eğer o2, vodafone gibi servis sağlayıcılardan alınırsa simkilitli. En garantisi apple storedan alıp rahat etmek.

Hocam cevabın için çok teşekkür ederim, Apple store'dan alınacak telefonlar.

Bir de aklıma gelmişken bir iki soru daha var kafamı kurcalayan.Tax Free ödemesi için telefon başına 85 Pound gibi bir rakam okudum.Bu parayı tahsil ederken bir miktar kesinti oluyormuş, ama net olarak ne kadar olduğunu öğrenemedim.Ve bunu almak zor olur mu, yoksa basit bir işlem mi ?

2 tane telefon için zannederim gümrükte arıza çıkabilir, herkesin bavulunu açıp kontrol ediyorlar mı bilmiyorum.2 telefonu getirmek için sağlıklı bir yöntem bilen var mı ?

• Arkadaslar ben de dealextreme den gvey aldım.Kredi kartı extremde ise 6 dolar borc gorunuyor.Fakat bu borc toplam paraya eklenmemis.Odemeye giriyoruım internet bankacılıgından tr kısmını oduyor ama dolar kısmını odeyemiyorum.

Bu dolar alısveris odemelerini nasıl yapacagım ?
  • Arkadaşlar bu gevey olayı olunca pasaport kaydı yaptırmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar bu gevey olayı olunca pasaport kaydı yaptırmak gerekiyor mu?

Bu soruyu bende merak ettim şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar bu gevey olayı olunca pasaport kaydı yaptırmak gerekiyor mu?

Bu soruyu bende merak ettim şimdi...

Geveyle İMEİ'nin alakası yoktur.

Gevey Sadece Hattı Bulmaya Yarar Pasaport Kaydı İMEİ Kaydıdır Legal Olur Telefonunuz. Eğer pasaport kaydı yaptırmazsanız O telefonu kilitlerler hiç bir şekilde hat gelmez telefona.

Yani uzun lafın kısası Pasaport kaydı olmazsa gevey hat bulmaz. Geveyin hat bulması için ise pasaport kaydı (İMEİ) Kaydının yapılması zorunludur. Yoksa telefonu kilitlerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 29 Haziran 2011; 2:32:23 >
  • arkadaşlar simkilitli Iphone 4 telefonu ingiltereden aldıysanız hiç boşuna paranızı bu aparatlarla harcamayın. ben 60 tl ye unlock yaptırdım hemde yasal ve ömür boyu.üstelik 1 günde açıldı telefon.kullandığım geveyi de zevkle çöpe attım.:)) merak eden arkadaşlar ebaydan araştırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: or_umit

arkadaşlar simkilitli Iphone 4 telefonu ingiltereden aldıysanız hiç boşuna paranızı bu aparatlarla harcamayın. ben 60 tl ye unlock yaptırdım hemde yasal ve ömür boyu.üstelik 1 günde açıldı telefon.kullandığım geveyi de zevkle çöpe attım.:)) merak eden arkadaşlar ebaydan araştırabilir.

sen nasıl yaptın açıklayabilirmisin banada kilitli cihaz gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: borasezer

quote:

Orijinalden alıntı: or_umit

arkadaşlar simkilitli Iphone 4 telefonu ingiltereden aldıysanız hiç boşuna paranızı bu aparatlarla harcamayın. ben 60 tl ye unlock yaptırdım hemde yasal ve ömür boyu.üstelik 1 günde açıldı telefon.kullandığım geveyi de zevkle çöpe attım.:)) merak eden arkadaşlar ebaydan araştırabilir.

sen nasıl yaptın açıklayabilirmisin banada kilitli cihaz gelecek

O2 uk dan aldim ben cihazi ebayda linki var.imei numarami gönderdim açikcasi tereddut ettim ama açildi tlf.zannedersem haftanin belli gunleri yapiyorlar ama kesinlikle saglam. T mobile yada o2 den alinan cihazlarin kilidini aciyorlar.telefondan cevap yaziyorum akşama linki gonderirim.

• Merhabalar, Amerika'dan 2 tane iPhone geldi. Sim kilidi konusunda emin değilim. Sizlere sormak istedim.

İlk cihaz;

4.3.5(8L1) versiyonunda; Baseband 04.10.01 yazıyor. Bu cihaz için Gevey mi gereklidir yoksa başka bir çözüm yolu var mıdır?

Bu noktada yapmam gereken nedir? Gevey alıp taktırmak ile problem hallolacak mıdır? Bu konuda önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Nerden almak, taktırmak sağlıklı olur.

Bir diğer cihaz ise, 4.1 versiyon, Baseband(Modem Firmware) numarası ise 1.59.00

bu cihaz için de Gevey midir çözüm yoksa başka bir yol var mıdır? Daha zor, daha kolay...
    Birisi yazılımla hallolur demişti. Bu haliyle yazılımla neresi çözebilir. Ben bu konuda cahilim, risk almak istemiyorum.
    Kimi, nereyi önerirsiniz çözüm için.
    İstanbul'dayım.

Teşekkür ederim
    Selamlar
  • USA dan 10 gun once 2 tane iphone 4 5.0.1 ve 04.11.08 baseband li telefon aldim
    gevey ile alakali bilgim olmadigindan 2 tane de gevey ultra aldim 112 aramasiz
    SAM amcaya da guvendik ama o da patladi
    simdi ipodlarim var 2 tane :)
    isteyene gevey ultra lari aldigim fiyata veririm 20+20 $.. 112 aramasiz
    ins SAM duzelir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.