Şimdi Ara

'GetirYemek Restoran Ön Talebiniz Onaylandı' Maili Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, az önce mail kutuma Getir Yemek'ten 2 tane mail geldi;

İlk mail;

Sayın H.

GetirYemek restoran ön talebinizin onaylandığını büyük bir mutlulukla belirtmek isteriz!

Ticari koşullarımız

• Sipariş Yönlendirme Komisyonu: %11 (Restoran kuryesi ile yapılacak teslimatlar)
    • Kurye Hizmet Bedeli: %21 (Getir kuryesi ile yapılacak teslimatlarda, sipariş yönlendirme komisyonuna ek olarak yansıtılacaktır)
    • Online Ödeme: Takip eden ilk iş günü hesabınıza yatırılır
    • Listeleme Bedeli: Yok

Size özel bu linkten (linke tıklamadım ancak üzerine gelince restoran@getiryemek.com/form..." yazıyor) başvuru sürecinize devam edebilirsiniz. Başvurunuza başlamadan önce aşağıda bulunan evrakların fotoğraflarını (yüklenecek evrak görsellerinin her birinin boyutu en fazla 4MB olabilir) başvuru yapacağınız cihazda hazır bulundurmanız gerekmektedir.

• Vergi Levhası
    • İmza Sirküsü veya Kimlik Fotokopisi (şahıs şirketleri için)
    • İş Yeri Açma Ruhsatı
    • Restoran Fotoğrafı (Dış)
    • Restoran Fotoğrafı (İç)
    • Restoran Menüsü
    • Dekont Örneği (IBAN teyidi için banka dekontu)

2.Mail ise şöyle;

Sayın H.

GetirYemek restoran ön talebiniz başarıyla tarafımıza ulaşmıştır.

Ekip arkadaşlarımızın incelemeleri sonrası tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bu süreçte ön talep formunda paylaştığınız iletişim bilgilerinizden (telefon & e-posta) size ulaşım sağlayacağımız için takipte olmanızı rica ederiz.

GetirYemek ailesi olarak teşekkür ederiz.

Sağlıklı günlerde birlikte çalışmak dileğiyle.

Gönderici mail adresinde "getiryemekbasvuru@getir.com" yazıyor. Aşağıya görsel olarak da yükledim. Bu nedir acaba? Birisi mail adresimi kullanarak başvuru mu yapmış? Hiç başına gelen var mıdır? Yoksa spam maili mi acaba, çözemedim. Bilenler yardımcı olabilir mi rica etsem. Ne yapmam gerekli? Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım ancak sanırım pazar günü diye aktif değil. Teşekkür ederim.

"GetirYemek Restoran Ön Talebiniz Onaylandı" Maili Nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 14 Temmuz 2024; 14:17:52 >

• Email karışıklığı olmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapalı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.