Getir Yemek - Hafta içi vereceğiniz herhangi siparişe, Cumartesi siparişiniz 1 TL!
-
-
Getir kampanyaları hep sıkıntılı oluyor, sipariş versek cumartesi kampanyaya dahil restoran olmaz diye korkuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün vermiştik işe bak :)
_____________________________ RESPECT! -
30 TL üst limit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasac -- 26 Mayıs 2021; 19:47:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Burger king faciasından sonra uzun bir zaman görüşmek istemiyorum. Para iadesini alamadım kaç gündür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçili restoranlara minimum paket tutarı 50-70 tl olanları koyarlar artık
_____________________________ -
Hadi be. Dün Burger gömmüştüm.Oldu mu şimdi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bugün sipariş verdim ama böyle bir kampanya göremedim
Kişiye ya da mahalleye özel sanırım bizde yok
Aynen bende de yokmuş. Şimdi 25/20 tl siparişi verdim.
26 TL olan Diş macunu 12.45 TL ye geldi. Getir Bi harika yeminlen.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2
Aynen bende de yokmuş. Şimdi 25/20 tl siparişi verdim.
26 TL olan Diş macunu 12.45 TL ye geldi. Getir Bi harika yeminlen.
yemek siparişine kampanya veriyor
siz macun almışsınız belki bu yüzden vermedi
Yok hacı. Yemek siparişi bulunduğum bölgede Aktif değil. Ben de 25/20 varken. Diş macunu aldım.
Yoksa dün BK gömdük. Hatta diğer hesap ta bile var. Bk 20 tl. Seviyorum Getiri..Güzel kampanyalar yapıyor..
5 liralık çiğköfte dürüm sipariş etsek yine indirim yapar mı
Gelmemiş. Bölgesel mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana gelmiş teşekkür ederim ama seçili işi bozdu biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE -
bende de gözükmüyor. daha bi saat önce sipariş verdim. 30 lira gelirse onu da gömeriz gelmezse de canı saolsun.
Büyük İhtimalle Bölgesel.
Halen bende bir şey gözükmüyor.
Neyse Sağlık olsun bakalım..
Kampanya çok nasıl olsa..
quote:
Orijinalden alıntı: SusuzSuluk
Bugün sipariş verdim ama böyle bir kampanya göremedimAntalya için sipariş veren oldu mu kampanyalarda gözüküyor ama ödeme kısmında nerede düsecek tarih secımı felan yok
bana geldi bu kampanya. baktım en az alt limitli olan restorana giriş yaptım su 5₺ idi. 500 ml suyu 5₺ ye satıp 30₺ yi 1₺ yapsan ne anlamı kaldı ki bunun.bende siparişi geçtim açıklama kısmınada senden bu fiyatlarla ancak su alabiliyorum yazıp siparişi verdim.
edit: iptal oldu siparişim👏👏
Hocam bravo tebrik ederim güzel yazmışsın ama anlayana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Getir kampanyaları hep sıkıntılı oluyor, sipariş versek cumartesi kampanyaya dahil restoran olmaz diye korkuyorum
|
|
bana geldi bu kampanya. baktım en az alt limitli olan restorana giriş yaptım su 5₺ idi. 500 ml suyu 5₺ ye satıp 30₺ yi 1₺ yapsan ne anlamı kaldı ki bunun.bende siparişi geçtim açıklama kısmınada senden bu fiyatlarla ancak su alabiliyorum yazıp siparişi verdim.
edit: iptal oldu siparişim👏👏 |
|
Sabahın köründe denemek için 35 tl ye hamburger söyledim 5 tl ye indi. Sonra sipariş verildi. Ben de iptal etmek istedim restoran hemen hazırlamış o yüzden iptal etmediler hemen geldi. Sabahın köründe hamburger yedik. 5 liraya geldi neyse.
|
|
İndirimi kazandım diye sevinmeyin derim. 30 tl ye kadar geçerli ancak "seçili restoranlar" Yani bu demek oluyor ki min. Paket tutarı 70-80 tl olan restoranları koyarız. Yine 40-50 lira ceplerinden çıkar 😂 buna adım gibi emin olduğum için kampanyaya bilerek katılmayacağım 😂
|
|
Seçili restoranlara minimum paket tutarı 50-70 tl olanları koyarlar artık |
|
Bu getirden geçen burger king siparişi verdim, tatlıyı yollamamışlar, uygulama içinde bunu bildireceğim bi sistemde yok. Müş. Hizm. Aradım baya bi bekledikten sonra bağlandı temsilciye hem durumu hem uygulamadaki saçmalığı söyledim sizi çok az bekletebilirmiyim dedi :)) gidiş o gidiş
BilginiZ olsun sorun yaşarsanız muhatap yok ben uygulamayı sildim |
|
Restorantlardan mı tahsil ediliyor bu tarz kampanyalar tam olarak anlamadım. Yemeksepeti'nde açık olan restorant, getiryemek'te kapalı hale getirmiş sipariş almamak adına. Gerçekten büyük bir fiyasko. O kadar reklam yapacağına bu tarz kampanyaları restoranta yıkma. |
|
Getir'i ilk çıktığından beri kullanıyorum. Sayısız kampanyalarında faydalandım ve faydalanmaya devam ediyorum. Getir, Getir Yemek, Getir Büyük, Getir Su, Getir Çarşı, hepsinden defalarca indirimli alışveriş yaptım. Benim gibi çok forumdaşta faydalanıyor. Uygulamayı kullanmayan veya silen arkadaşlar, getir bir şey kaybetmez. Sadece siz kampanyalardan faydalanamamış olursunuz. İnadı bırakın fırsatları kaçırmayın.
|
Benzer içerikler
- igs takım elbise kampanya 3 al 1 öde
- lvs brands orjinal mi
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- atasun optik lens fiyatları
- kahve dünyası doğum günü hediyesi
- turkcell 5g hediye
- havadan su üreten cihaz
- yandex s****
- bim teknolojik ürünler
- geforce now 1 aylık kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android