Hepsiburada ikincisi 1 TL de Çikolatalarda uygun fiyat (12 saat geçerli)
-
-
Markayı hiç duymadım iyi midir acaba?
-
Satıcı puanı 10 gözüküyor.Benim de ilk siparişim oldu.
-
Aldım bende aynı anda 2 farklı üründen 2 şer tane ekleyince sepet şaşırıyor yüksek fiyat çıkarıyor. Ayrı ayrı alınca sorun olmadı kargo zaten ücretsiz. Fiyat uygun gibi
-
O bende de oldu. 105 TL beklerken sepette 120 TL yi görünce şaşırdım. 50 TL üstü bedava kargo olduğu için bende 2 tane farklı sipariş geçtim.
Afiyet olsun.
-
Teşekkürler always adı verilen antep fıstıklıdan aldım iki tane bakalım nasıl çıkacak
-
kendi sitesinde 70 tl ye geliyor. hburada 61 tl. oyle çok bi indirim yok.
paylaşan arkadaşa teşekkürler.
-
Paylaşım için teşekkürler.
Kilosu 100tl ye geliyor. Eti/ülker de aynı fiyat. Kahve dünyasıda yaklaşık aynı. Riske girmeye değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi sitesinde 270 gram 35 TL. 1 al 1 bedava yok. 140 TL ye geliyor kilosu.
-
Eti/Ülker yıllardır almıyorum da kahve dünyasını deneyebilirim.
Kesin deneyin. Beyaz+badem+portakal kabugu olması lazım :) hemde istediğiniz kadar alabilirsiniz.
50 olsa alınabılır
-
Benim sipariş geldi. Bu üründen almıştım. Lezzeti çok güzel ve fıstıklar hem bütün hem de yeterli.
https://www.hepsiburada.com/nin-chocolate-fistikli-beyoglu-cikolatasi-27-gr-10-lu-p-HBCV00000QO1HV?magaza=NIN%20Chocolate
-
Çikolatası sütlü mü yoksa bitter mi acaba?...Sayfasında bir şey yazmamışlar, gerçi görüntü sütlüye benziyor...Ambalajında "kakao oranı" yazıyorsa buraya yazabilir misiniz?
-
Sütlü. Kakao oranı %30 diyor. Üretim tarihi 12.11.2021 ve 1 yıl tüketim tarihi var.
-
Çok teşekkürler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X