|
-
-
Markayı hiç duymadım iyi midir acaba?
_____________________________ . -
Satıcı puanı 10 gözüküyor.Benim de ilk siparişim oldu.
_____________________________ Kime göre, neye göre... -
Aldım bende aynı anda 2 farklı üründen 2 şer tane ekleyince sepet şaşırıyor yüksek fiyat çıkarıyor. Ayrı ayrı alınca sorun olmadı kargo zaten ücretsiz. Fiyat uygun gibi
_____________________________ . -
O bende de oldu. 105 TL beklerken sepette 120 TL yi görünce şaşırdım. 50 TL üstü bedava kargo olduğu için bende 2 tane farklı sipariş geçtim.
Afiyet olsun.
Teşekkürler always adı verilen antep fıstıklıdan aldım iki tane bakalım nasıl çıkacak
_____________________________ -
kendi sitesinde 70 tl ye geliyor. hburada 61 tl. oyle çok bi indirim yok.
paylaşan arkadaşa teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Kilosu 100tl ye geliyor. Eti/ülker de aynı fiyat. Kahve dünyasıda yaklaşık aynı. Riske girmeye değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
Kendi sitesinde 270 gram 35 TL. 1 al 1 bedava yok. 140 TL ye geliyor kilosu.
Eti/Ülker yıllardır almıyorum da kahve dünyasını deneyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kime göre, neye göre... -
Kesin deneyin. Beyaz+badem+portakal kabugu olması lazım :) hemde istediğiniz kadar alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
50 olsa alınabılır
Benim sipariş geldi. Bu üründen almıştım. Lezzeti çok güzel ve fıstıklar hem bütün hem de yeterli.
https://www.hepsiburada.com/nin-chocolate-fistikli-beyoglu-cikolatasi-27-gr-10-lu-p-HBCV00000QO1HV?magaza=NIN%20Chocolate
Çikolatası sütlü mü yoksa bitter mi acaba?...Sayfasında bir şey yazmamışlar, gerçi görüntü sütlüye benziyor...Ambalajında "kakao oranı" yazıyorsa buraya yazabilir misiniz?
Sütlü. Kakao oranı %30 diyor. Üretim tarihi 12.11.2021 ve 1 yıl tüketim tarihi var.
Çok teşekkürler...

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
iOS
Android