Şimdi Ara

Getiryemek Haftaiçi 2 Sipariş Ver Cumartesi Azami 30 TL İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk siparişte sepetteyken kampanyayı mutlaka seçmelisiniz. İkincide emin değilim. Getiryemek Haftaiçi 2 Sipariş Ver Cumartesi Azami 30 TL İndirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• %50 indirim ayağına 7-8tl ye lahmacun satanlar mahalle arası pidecileri fiyatları 15tl yaptılar. (mahalle arası kebaçcılarda kebapları 35-40tl'ye çıkardılar)

Bu kampanyadan faydalanmak için hem indirimsiz 15tl den lahmacun yiyip hemde ctesi olmayan restoranlarda indirimden faydalanacağım diye uğraşamam.

Doğrudur. Çünkü kampanyayı baştan aşağı değiştirip bir sürü şartı önden dayatmaya başlamışlar. Niye 50 seferdir anlamıyorsunuz bilmiyorum ama bunun benim bölgemle bir ilgisi yok, ilk haftanın başlığını okursanız Türkiye'nin hiçbir yerine adam gibi yararlanılamadığını göreceksiniz.

• 2. siparişte de seçilmeli kampanya. Ayrıca siparişler minumum 20₺ olmalı.

• getir sapıttı restoranlar cumartesi pazar getire kapatıyor yemek sepetinde açıyor. boşuna uğraşmayın.

Sadece benimdir, diye düşünüyorum..

Göz muayenesine gitmem şarttt, ACİLLLGetiryemek Haftaiçi 2 Sipariş Ver Cumartesi Azami 30 TL İndirim ...

• %50 indirim ayağına 7-8tl ye lahmacun satanlar mahalle arası pidecileri fiyatları 15tl yaptılar. (mahalle arası kebaçcılarda kebapları 35-40tl'ye çıkardılar)

Bu kampanyadan faydalanmak için hem indirimsiz 15tl den lahmacun yiyip hemde ctesi olmayan restoranlarda indirimden faydalanacağım diye uğraşamam.

Orijinalden alıntı: YarasaÇorbası

getir sapıttı restoranlar cumartesi pazar getire kapatıyor yemek sepetinde açıyor. boşuna uğraşmayın.

denetleyen olmadıktan sonra daha neler görecez kim bilir

20 lira sepet olmalıyı Canlı Yardım mı söyledi şartlarda yazmıyor

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta yaptım olmadı. Sonradan arayıp öğrendim. 20₺ olması lazımmış.

• 2 adana dürüm 26tl ye satan memleketimin lokantalari getiryemekte %50 indirimle 23 tl ye satiyor. Haftasonu indiriminde de dukkani kapali gosteriyor. Bizim millete imkansiz de ve otur seyret.

• Sizce de şu cümlede müşteriye hizmet sunmuyorlar da hizmetçileri gibi görüyorlar havası yok mu?

• Kampanyaya katılmak için 11.06.2021 23.59'a kadar bu kampanyayı kullanarak 2 sipariş vermeniz gerekmektedir.​
    • İlk siparişte bu kampanya kullanılmadığı takdirde kampanyadan faydalanamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğim sipariş bir buçuk saat bekledikten sonra iptal edildi. Daha önce yine aynı durumu yaşadığımdan canlı desteğe bağlanıp siparişimin onaylanıp onaylanmadığını sordum ve geleceğinin teyidini aldım. Üzerinden o kadar zaman geçtikten sonra yine iptal oldu. Üstelik yararlanmış olduğum banka kampanyam vardı, o da boşa gitti. Müşteri hizmetlerini aradım ama hiçbir tatminkar yanıt alamadım. O yüzden başka bir sipariş vermiyorum, bu kampanyadan yararlanmayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu tip kampanyalar iyi oluyor. böylece kimin merdivenaltı kimin kurumsal bir firma olduğunu öğrenmiş oluyoruz. eskiden getir yemeği çok kullanıyordum ve baya cazipti son zamanlarda çakal çukul esnaf indirim var diye alt limiti 3 katına çıkarmaya başladı.

• havacıbibeygeldi kullanıcısına yanıt

Hesaba kupon gelmiyor ki. Sepette dusuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

üstğne tıklayınca geçersiz diyor,, neden olur acaba?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.