Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CP 30'lu, bu kez daha büyüklerdi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü yemek kampanyasında 30 lira indirim için seçili restoranlar ibaresi var mıydı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

yoktu. tüm restoranlar için geçerli olarak kullandık

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tüm restorantlar için geçerliydi bugün kullandım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E neden bana seçili restoranlar diye seçenek çıktı 😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 26 Mart 2022; 21:43:59 >
  • Siz yazınca baktım bende yemek için bugün 30₺ lik seçili restoranlarda geçerli benim bölgemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir buyukten iadeler kaç gunde yatıyor hesaba. tecrübe edinen var mı sabah yumurta indirimini ikinci kez denerken indirimsiz fiyattan sipariş verdim hemen iptal ettim canlı destekten

• Yaklasik 1 ay once indirimsiz sepet tuari zorunlulugu geldiginden beri getirde bence cok bi firsat kalmadi.

Getir 40/20 kupon veriyor ama min indirimsiz sepet tutari 40 tl. Yani 40/20 diye verdikleri kupon gercekte 60/20. 6 tlde kargo ekleyince 66/20. Ustune bir de fiyatlar marketin cok ustunde. Tabii ki fiyatlarin gercek marketle ayni olmasini beklemiyorum ama cok fark var. Ustune indirimsiz sepet tutari eklenince bir avantaji kalmiyor.

• taha178 kullanıcısına yanıt

25/20, 30/20 gibi kuponlarda minumum siparişi sağlamanız gerekmiyor.

1. Her numaraya yeni indirim hakkı veriyor
    2. Kredi kartını bir hesaba tanımladıktan sonra diğer aboneliğe aynı kartı tanımlarsan indirimleri siliyor o yüzden sanal kart kullanın. İşiniz bitince o abonelikte sanal kartı kapatın yeni sanal kart oluşturun.
    3. Fiyatlar zaten pahalı piyasaya göre verdiği indirim 40'a 30 ise siz onu 40'a 10 olarak düşünün pek mantıklı bir yanı kalmadı artık.
    4. Konum değiştirerek indirimleri yakalayabilirsiniz. Bir siparişi kendinize değil ailenizin yada arkadaşınızın adresine yönlendirin.
    5. Max 5 indirim hakkı sağlar size böyle göz doldurucu 60a30 40a30 40a35 50e20 gibi gibi sonra indirim beklemeyin.
    6. Bitkisel yağlarda indirim kullandırmıyor artık.
    7. Yavaş yavaş akıllanmaya başladılar xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 27 Mart 2022; 1:2:5 >
  • Kuponlar taze et ve tavuk ürünlerinde de gecmiyormus . Tavuk alacaktım bugün farkettim

• Kupon sistemini değiştirmişler sanırım. Artık kuponlar yuzdesel indirim olarak tanımlanmış. İlk siparişe 40 tl’ye kadar %75 indirim. Sonraki alışverişe 40 tl’ye kadar %50 indirim olarak gözüküyor. Aslında önceden verilenlerle benzer. Ama artık kuponu tam manasıyla kullanabilmek için sepetin 40 tl’yi bulması gerekecek. Bu fiyat pahalılığında kuponları artıracaklarına değişik oyunlara gidiyorlar.

• Getirme ücreti 6 tl arada 2 km var getir getirmesin

• viktory... V kullanıcısına yanıt
    Evimin karsisinda ..gelmesi 1dk 7tl aliyor.

• 60 a 30 verdi, ama yumurta da bile kullandırmıyor artık..ee al da münasip bir yerine kuponunu Getir

• Abalı yağ nasıl arkadaşlar 129tl alınır mı sizce? Biryağ veya orkide kalitesi yoktur tabi ama fiyat iyi

• Circassian81 kullanıcısına yanıt

vurun abalıya hocam yap buldun al:D

• 25-20 kupon vardı dün kullandım uzun süredir alışveriş yapamıyoruz kupon yok veya kupona eklenmeyen indirime girmeyen ürünler çoğaldı.

reklamını yaptı kupon işi olsa bile ürünler pahalı olunca migrostan pahalı geliyor almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 27 Mart 2022; 15:3:19 >
  • Duracell Powerbank - 10050 mAh

179 TL

20 tl kuponla 159 tl

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.