Bildirim
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (71. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kupon mu tanımlanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese vermiş ayrı hesaplar dan baktım vardı belki samsuna özeldir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 27 Mart 2022; 22:17:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende samsunda sizinle aynı mahalledeyim ama benim hesaplarda kuponlarım bölümünde bir şey görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getir de 5litrelik su lardan 4 tane almaya izin vermiyor mu?
-
Ben de 1 taneye izin var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipariş esnasında hata veriyorda. Fazla ağır diye gibi
-
Aynen sınırlama var, fazla ağır olmasın diye, su ayçiçek yağı vs ağır ürünleri 1 bilemedin en fazla 2 tane aldırıyor
-
-
-
İsminin hakkını veriyorsun.
Getir büyük, biryağ 5 lt teneke ayçiçek yağı 135.51 tl
Bir sonraki alışverişinize 40 tl indirim kampanyası ile alınabilir
-
bizde yok ürün :(
-
180/30 indirim varmış hesapta 190 liraya 5 lt yudum yağ alayım dedim kampanya dışıymış yağ :)
-
@ByBaterist Hocam sıvı yağlarda kupon hiç kullanamıyorum. Ekstradan bulgur falan da ekledim kuponu geçerli kılmıyor. Ne yapmalıyım?
-
Anladım hocam. Teşekkürler.
-
Valla ben ilk zamanlar her türlü kullandım, lakin sepet oluşturmak oldukça zordu, şimdi daha da zor, her kombo olmuyo attık ayçiçek yağı sepette olunca. Daha farklı kombinasyonlar denemen lazım hocam, deneme yanılma yolu ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X