< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (130. sayfa)

-
-
Saolasın hocam iki hesaptan yararlandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, sorunsuz sipariş geçtim. 50 lira cebimizde kaldı :)
-
Tatlı söyledim, çocuklar sevindi.
-
Alacak hiç birşey bulamadım, mercimek çorbası bile 40-42 lira varoş mahallemizde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş verdim teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.kodu kullandım.
Teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
-
Sağol hocam geçtik bir sipariş
-
Yarın büyükte, 10, 20, 30, 40 günü var. Rastgele.
-
40 TL'de güzel ürünler var bu hafta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
10TL'den 8 ürün ekliyorsun, sepet tamamlama için 70TL ürün atman gerekiyor, 30/60-70-80 sürekli geldiği için indirimden 30TL düşmek gerekiyor, aslında 10TL değil 14TL'ye almış oluyorsun. Üstelik bir de getirme ücreti ekleniyor, ürün başı 1,5-2TL de o hesap edilse 15-16TL... Güzel tezgah.
Tutar 150TL sınırı olmamış, ayrıca kullanınca silinmiyor, mantıklı bulan varsa tekrar kullanabilir.
-
bu ürünler 10tl kampanyasının içindeydi ama yoğunluktan dolayı sipariş alamıyoruz hatası geliyordu. şimdi 10tl lik kampanyayı komple kaldırdılar.
edit: kampanyyı geri getirdiler ama kişisel bakım yok tabi. yani 95tl lik şey de 10tl kampanyasında olmazdı zaten hata olmuş. ama sipariş verebilene göndermişlerdir herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 29 Ocak 2023; 9:35:47 > -
-
Açık var hala da kullandırtmıyo, sizin gelirse bi editlersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X