Şimdi Ara

GETİR FİNANS - %47,5 günlük faiz - Aidatsız kk - %5 getirpara (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Limonen Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
114
Favori
138.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Koşullar baki diye bir şey yok.

Denersin bakarsın.

• getir, bitaksi ve n11 harcamalarında %10 getirpara

son gün: 31 Aralık 2024

beyler n11den bişeyler alacagımda %10 deniyen var mı süre uzatıldı mı yazdıgı üzere bitti mi ?

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    31 Ocak'a kadar uzatıldı hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

bugün arayıp iptal ettireyim derkene agt kuryesi telefon etti kartı getirdi. ucu ucuna yetişmeyi başardılar.

• Getirfinans kadar sorumsuz bir sirket gormedim.

12 Kasimda kredi karti basvurum 350.000 TL limitle onaylandi.

Agt kuryeye verilmis, bugun itibariyle halen kartim teslik edilmedi.

defalarca kayit olusturdum. Biz birsey yapamiyoruz kuryenin Karti teslim etmesini beklemelisiniz gibi soylemler birbirini tekrarladi.

Hele bir temsilci; efendim, kurye surecleri 60 gun suruyor, normal demesiyle bu sirketten bir cacik olmamasi gerektigini anlamaliymisim, ancak start-up bunlar diyip bir sans verilmesi gerektigini dusunmustum.

Gel zaman git zaman; X platformu uzerinden, cagri merkezinden vs darladim, ancak bir sonuca varmadi.

Hatta actiklari kaydi herhangi bir islem yapmadan kendi kendilerine ara ara kapatmislar. Cozum yok.

Bugun uygulamaya bir baktim; kredi kartim gorunmuyor. Iptal etmisler kendi kendilerine.

Bu kurulusu hem TBB ye hem de BDDK ya sikayet ettim.

Operasyonel yetkinlikleri yok, musteri temsilcileri yetersiz, sistemleri duzgun degil, bir dunya musteriyi magdur edip durmuslar.

Umarim finansal hizmet verme yetkileri askiya alinir, musteriyle ta***k gecmemeyi ogrenirler..

AGT kuryeye de tasimacilik lisansi veren kurumlar, umarim AGT nin de ilgili yetkilerini iptal ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 7 Ocak 2025; 17:52:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Agt rezalet zaten. Sipay kartımda 1 aydır agt'de Ankara'yı geziyor. Firmalar bırakın artık bu Agt ile çalışmayın.

• Arbalet kullanıcısına yanıt

Üstadım getir finans bakiyeyi saat kaçta bağlıyor bağladıktan sonra pasifte kalan miktarı enparaya göndereceğimde uygulamada bakiye neyse onu gösteriyor pasifte kalan tutarı göstermiyor yani saat kaçta sonra pasiftekini enparaya paslarız bilgin var mı ayrıca pasifi enparaya atınca getir finans anaparadan o pasifi tekrar dolduruyor mu orasıda muamma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde fibabank hesabında getir hesabının pasifi ve faiz gelen kısmı ayrı gözüküyordu, şimdi bakıyorum halen pasifi ayırmamış. Saati falan mı vardı bunun? sizde şu an nasıl gözüküyor?

edit: düzeldi bu kadar geç mi bloke koyuyormuş çok ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 7 Ocak 2025; 23:43:44 >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Saat kaçta çekmiş pasif bakiyeyi

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Gece 11:00'da daha çekmemişti sonra 11:30'da baktım çekmişti.

Uygulamada belirtmiş mi peki ana bakiye pasif bakiye diye ben Genelde geceleri 12'den sonra dahi baktığımda hiç öyle bir bölüm bulamıyorum

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Getir uygulamasında gözükmüyor zaten. Fibabank uygulamasında gözüküyor.

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    AGT nin sahibine ulastim dun, bugun karti teslim ettiler.
    Bu sefer de getirfinans kredi kartini iptal etmis, cagri merkezi bile bilmiyor neden iptal edilmis. Elimde bie caciga yaramayan bir kartla BDDK ya sikayette bulundum 😃

• Getir hesabı açtım, hesap kartına başvurdum ve 30 dakika içinde kapıma geldi. Kredi kartı içinde aynı süreç gözüküyor daha sonra ona da başvuracağım.

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Agt nin sahibine nasıl ulaştınız yardımcı olursanız sevinirim.kartim 1 ayı geçti agt de getirmiyorlar

• ya bende getir finans'a geçmeyi düşünüyorumda güvenilir mi, paranın üzerine yatma gibi bir durumları olabilir mi 

• Kredi kartı limitimi arttıramıyorum, toplam kredi kartı limiti maks seviyede diyor. Akbank limiti vs düşürdüm ama halen aynı diyor. Acaba başka bankalarla mı bakıyor

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Fibabanka altyapısıyla çalışıyorlar ve devlet güvenceleri var

• Karta başvurdum 4 gün oldu hala hazırlanıyor görünüyor süreçleri bu kadar uzun mu sürüyor bir de limit onaylanmasına rağmen Findeks e yansımamış normalde kuruluş bildirdiğinde 2 günde yansıyordu

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.