< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GETİR FİNANS - Ana Konu (41. sayfa)
-
-
Genel bir restoran ya da market kampanyası yok. Bir yazılım hatası vardır muhtemelen.quote:
Orijinalden alıntı: olgunus
Yemeksepeti mahallede yuzde 10 getirpara ödüyor rakip firma değilmi bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura ödeme gelemedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sonradan fark ettim. Gördüm. Kampanyalara baktım. Genel bir sektör kampanyası yok. Demek ki yazılım hatası yaptılar.quote:
Orijinalden alıntı: GoGoBaBa
Bu mesaj silindi.
hocam düşürmekle çözülmüyor, bazı bankalar toplam limite çok takılıyor düşürene kadarda vermiyor.
_____________________________ -
-
Agt cidden çok sorunlu İstanbul için bile 3 gündür teslimat yapamıyor üstelik kimseye ulaşılamıyor.İvr robotlarıyla uğraşıp duruyorsun.Umarim teslim ederler ama firma bundan sonra bunlarla çalışmasa çok daha iyi olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ilk harcamaya 350-500 vs gelsin çıkartırım kartı kullanırım.
_____________________________ -
@Getirfinans Yemek sepeti harcamasına getirpara kazananlar var. Genel restoran kampanyası var mı gerçekten?
-
Evet bana da geldi aynı bildirim. Çok düşürmüşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hepsi de düşürmeye başladı, şaka gibi. Fırsat bulsalar %10 birden düşürecekler resmen. Alternatif olarak Ortak, ON ve ING kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 13 Ocak 2025; 18:23:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teb şu an en iyisi sanırım . %53 veriyor.
Bende Teb e taşıdım ...
_____________________________ https://abnb.me/e/yhPEehmoC8
----
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
... -
Teb 51 e düşürdü sanki bugün mesaj gelmişti marifetli hesap 51 faiz diyequote:
Orijinalden alıntı: ceteraTeb şu an en iyisi sanırım . %53 veriyor.
Bende Teb e taşıdım ...
Siz söyleyince baktım hesabıma .
Benimki şu an %53 görünüyor arkadaş.
_____________________________ https://abnb.me/e/yhPEehmoC8
----
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
... -
TEB de düşürdü. %53 değil, %51 artık. Ama o da 1 aylık. Hoşgeldin faizi adı altında. %51 hoşgeldin faizinden sonra en iyimser %44 e düşüyor. Sadece on bank ve getir de hoşgeldin faizi safsatası yok. On bankta faizler %42. On plus olursan mevduat durumuna göre %47 - %50 arası olabiliyor. Ama onda da aylık 7500 tl harcama şartı gibi bir saçmalık var. Baktığımda yine getirfinans mantıklı geliyor. Düşürmeleri olmadı keşke %50 de kalsaydık.
şuan için tek tutar dal ortak kaldı günlük %50 pasifsiz..Ama ona da ne kadar güvenilir bilinmez.
alternatifler : Getir 47.5
ON plus harcama tutarına düzenli ulaşırsan yüksek faize ulaşılır.
Diğeri de TEB..
Şuan için en uygun sıralama böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mserkanturkel -- 13 Ocak 2025; 19:0:43 >_____________________________ -
250 BAZ PUAN niye düşürdü şimdi bu getirciler onu anlayamadım ? piyasadaki 47.5 politika faizi mevcut zaten üzerinde vermesi gerekir ki müşteri toplasın.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android