< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
( Güncel ) getir yemek ( 27 AĞUSTOS ) (45. sayfa)

-
-
Ücret iadesi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaparlarsa büyük şans
Paylaşım için teşekkürler.
Limit dolmuş olabilir. İndirim düşmüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ayın son günü Popeyes siparişime hem not olarak yazdırdığım hem de müşteri hizmetlerinden ilettiğim "Lütfen siparişimi değiştirmeden teslim ediniz" notuna rağmen inat yapar gibi alakası olmayan bir menü teslim ettiler.
Durumu müşteri hizmetlerine ilettiğimde ne istediğimi sordular, ben de ürün iadesi dedim.
Bunun üzerine siparişi iade almak üzere kurye göndereceklerini söylediler.
Ben de siparişe hiç dokunmadan iade için beklemeye başladım ancak saatler geçti gelen olmadı.
Aynı gece saat 02:30 sıralarında kız uçakla havalimanına varmıştı ve onu almaya gittim.
Kızı eve attığımda karnının çok aç olduğunu "Aç ayı oynamaz" tarzında bana söyleyince aklıma iade için bekleyen sipariş geldi.
Mikrodalga fırında ısıtıp yedirdim, kız çok beğendi hatta benim de ona eşlik etmemi rica etti ben yine de yemedim.
Yaklaşık 10 gün sonra Getir aradı iadenin gerçekleşip gerçekleşmediğini sorunca ben de kimsenin iade için gelmediğini söyledim.
Bu defa siparişin hala bende olup olmadığını sordu, ben de "Gıda ürünü olduğu için tükettiğimi belirttim"
Bunun üzerine ücret iade işlemi başlatılacağını söyledi.
Birkaç gün sonra ücret iadesi yapıldığına dair sms aldım...
-
restoranın bu davranışına rağmen, ısrarla sipariş etmeye devam etmen de ayrı bir düşündürücü durum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Temmuz 2024; 22:31:18 > -
YAZCOŞKUSU
-
3 parça tavuk menü mü söylemiştin? Onlar genelde her zaman hazırda olmuyor.
-
Migros yemek 100 tl indirim devam ediyor bugün de
kod ne hocam
-
Kod yok sepet altında indirim kodlari mevcut ödemeden önce uygulanabilir
eyv cansın.
-
MÜDAVİM50 imiş bugünkü kod ilk mesaja teşekkürler
Çalışmadı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X