Şimdi Ara

Get Out (2017) [Imdb:7.8 Metascore:84] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Filmi dün gece izlemiştim. Kurgu öncelikle çok başarılı. Konu ve oyunculuk oldukça güzel. Uzun sürmeyen sahneler ve akıcılık filmin akıp gitmesini sağlıyor.



    Benim için sürpriz oldu. 8 puan temiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suicide Squad 250 sayfa yorum alıyorken bu filmin 4 sayfa yorum alması sinema bölümünün kalitesini gösteriyor


    Neyse Film çok başarılı idi.Oyunculuklardan senaryoya kadar farklı ve ilgi çekici. 7.8 puanı sonuna kadar hak ediyor.Ha şunu ekliyeyim Yılın korku filmi falan deniyordu öncelikle korku filmi değil , gizem gerilim diyebiliriz.


    İşin en güzel kısmı ise "popüler yıldız oyuncu" olmadan nasıl güzel film çekilir'in bariz örneğidir bu film.Hem yıldız oyuncu olmadan hemde 5 milyon dolara film çekip 500 milyon dolara yakın hasılat yapmak :)


    Keşke sürekli böyle filmler çıksa...
  • Uzun zamandır film izlemeye zaman ayıramayan film sinema tutkunu biri olarak farklı bi filmle yeniden dönüş yapayım diyordum ve yorumlara bakacak olursam o film tamda bu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemeye başladım, bir saati geçti, son 44 dakika kala sözlüğe bakasım geldi. beğendiğim ve beni heyecanlandıran filmlerde bunu yapmaktan alamıyorum kendimi.

  • sonuçta ailede bir bokluk olduğu başından beri herkesin aklına gelen bir şey. ama ne tür bir bokluk, soru burada. şahsen benim kafamdan bir sürü soru geçti. mesela, filmin başlarındayken(bkz: the washingtonians) geldi aklıma. ilerleyen kısımlarda, parti sahnesinde konukların baş karakteri merak ve heyecanla incelemeleri ise (bkz: rosemary's baby)'yi düşündürdü. hipnoz falan derken, bayağı bir gerilim oluştuğunu söyleyebilirim. bu arada erkek kardeşin ailedeki tek temiz kişi olabilme olasılığını düşünüyordum ki, spoilerlerden anladığım kadarıyla yanılmışım. bir de ilk sahnelerden itibaren "inanma o kaltağa" diyorum adama ama hiç oralı olmuyor. daha dört aydır tanıyorsun, insan biraz kuşkulanır.





  • gerilimi yerinde, izlerken sürekli düşünmenizi ve tahminlerde bulunmanızı sağlayan 2017 tarihli taze bir film. iyi diyorum ben, izlemeye devam.

    izledikten sonraki edit: bence de imdb puanı gereğinden fazla, çok şey etmemek lazım yine de, ben 6 verdim gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Get Out, 4.5 milyon dolarlık maliyetine karşın 252 milyon dolar hasılat yaparak 2017'nin şu ana kadar ki en çok kar eden filmi oldu.

    İnşallah devamını filan çekmeye kalkmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Devam filmi olsa, bu sefer siyahların arasındaki bir beyazı anlatsa güzel olmaz mı

    Gelecek tepkileri şimdiden hayal edebiliyorum

    Kelimenin tam anlamıyla leş olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I never thought lots of Adriana Barraza in Babel and have just seen her in a few different motion pictures yet she adds such a variety of individual touches to the part of Claire's house keeper/cook/home wellbeing assistant

    Read More Here -http://filmplace.xyz/Daddys-Home-2

    /closest companion, she has a genuine ability for sympathy and subtlety. Jennifer Aniston, however, is the champion. She unmistakably delighted in the opportunity to split far from Rachel and she aced it. there's a modest minute where Sam Worthington's character advises her she's derailed, and she plays the response shot so utterly uniquely in contrast to anything she's carried out in the past - that is the point at which I truly begun trusting her in the part and she just showed signs of improvement from that point. She nails her character's dry comical inclination and narrow-mindedness, and knows precisely the amount of appeal to offer her to make her watchable if not amiable. it's a truly dedicated, consistent, profession characterizing execution and she'd be my pick during the current year's Oscar.http://shubhamverma.com/http://provide4you.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filmplace -- 7 Kasım 2017; 23:10:37 >




  • İzlediğim en overrated filmlerden birisi. Kötü bir film değil ancak bu denli övgüyü de hak etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.