Şimdi Ara

Get Jinxed Türkçe Çeviri Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok fazla çeviri hatası var ama üste ingilizce alta türkçe koyman iyi olmuş
  • Eline sağlık riot tr nin yapması gerekeni yapmışsın.
  • Hatalar olabilir dediğim gibi ilk çevirim.Bazı yerleride bilinçli değiştirdim mesela Get Jinxed Jinx'i almak yakalamak gibi anlamlara geliyor akışı bozmasın diye Jinx Burada yaptım buna benzer bi kaç değişiklik daha var.Ama yorumlarınız bana tecrübe oluyor.Teşekkürler herkese ilerleyen çalışmalarımda hatalarımı sıfıra indirmeye çalışıcam :)
  • Eline sağlık.
  • Çok iyi paylaşım.
  • Ha bu arada you will get jinx lanetleniceksiniz demek karakterin adıda ordan geliyor şehrin başına bela olmuş
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 12 Ekim 2013; 20:12:28 >
  • dostum eline sağlık ama sanırım şu kısımda bir hata var ı guess some people call it anarchy demiş sen onu anarşi arıyor demişsin orası sanırım bazı insanlar buna anarşi diyor olarak olmalıydı onun dışında emeğine sağlık bir kaç küçük çeviri hatası hariç doğru
  • CİDDEN GÜZELMİŞ
  • graves. adı yeter
  • güzel olmuş.
  • güzel olmuş arkadaşım
  • o videodaki ayı var ya, baya gerçek bi hikayeden kalan lanetli bi oyuncak maymun lan tövbe tövbe
  • Gayet güzel olmuş.
  • Get Jinxed tahminimce Türkçe'ye çevrilemez.Çevirirsen de Jinxlenmek gibi bir saçma kelime ortaya çıkar.Ama Jinx'i yakala veya Jinx burada anlamına gelmiyor kesinlikle.
    Daha iyisini yapabilirsin eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.