< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 16 Haziran 2023; 23:00:24 > |
Geri sayım başladı: Çıkarılabilir pilli telefonlar geri dönüyor (2. sayfa)
-
-
Uzun süredir piyasayı takip etmiyorsunuz galiba. Şuan en iyi pil süreleri o telefonlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bkz: Samsung Galaxy S5
Bi şey fark ettiniz mi? 2 gün sonra Babalar Günü.. Toplantılarda telefonlarını mikrodalgaya koyan mafya babalarına selam çakmışlar.
-
telefon tamir etmeyi özleyeceğimi hiç düşünmezdim. bakın bende 2019 huawei y9 prime var. zamanını bırak şimdi bile birçok android telefona taş çıkarır. ama tamir edilmesi gerekiği için kullanamıyorum ve poco c40 gibi bir telefon kullanıyorum. kat kat yavaş bi telefon maaelsef. huaewi tamir edebilsem ne telefon alma masrafım olacak ne de yavaşlık derdim.
-
Söküp takılan pilli cihazlar er yada geç sıvıya dayanıklılığı gider.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dozunda çerçeveli cihazlara da dönelim artık xperia ı gibi.
-
Tüketici olarak kim bu sertifikaya ihtiyaç duyuyor ki? Ayrıca en son hatırladığım kadarıyla Iphone IP68 sertifikası olmasına rağmen sudan kaynaklı bir arıza durumunda buna garanti vermiyordu. Yani sana sertifikam var su geçirmez diyip bunu garanti kapsamı dışına alıyordu, tezata bak. iPhone sadece bir örnekti diğer firmalar da bunu yapıyor olabilir.
Konuya dönersek olumlu bir gelişme. AB de olmasa şu tüketici haklarını, tüketicinin çıkarlarını, doğayı çevreyi takan olmayacak. Tip C kablo kararları gibi bu da son derece doğru, tüketici dostu bir karar.
Olay sadece olay değiştirilebilir olmasi degil ki. Yanlış hatırlamıyorsam pili en kolay cikan en güncel telefon lg g5 idi. Modüler dizayn vs dendi başarılı olmadi. Pil kolay cikartilsa bile taktiginiz yeni pil orjinal pil gibi hiçbir zaman performans gostermiyor. Hem pil değişimi kolay olmali hem de o cihaza üretici firmanın belli bir süre orijinal pil de uretmesi gerekli. Lg g5 e orjinal bulduğum pillerin hepsi 2-3 sene rafta yatmıştı pilinde bir raf ömrü var. Dolayısıyla o pillerden hiç verim alamadim. Pil uretiminin de sürekliliği sağlanmalı. Yada tek tip pil olacak boyutu vs ayni. Adam s24 cikartsa sonra üstüne s27 de cikartsa ayni pili kullanacak tabii tüketim dunyasinda bu dediğim imkansız. Oyun oynamiyorsaniz amiral gemisi bir telefonu 5 sene çok rahat hatta daha fazla kullanırsınız ama piliniz kesin ölmüş olur en fazla 2 sene içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 17 Haziran 2023; 7:43:32 >
Samsung galaxy s5'te bile çözülmüştü bu sorun.
-
Sanırım LG G5 bu işin son temsilcisi idi, eskiden telefon alırken pili değiştirilebilir ve yedek pili bulunabilir cihazlar almaya çalışırdım. Bence geri gelmesi harika olur. Bu telefon kullanım süresini 4-5 yıldan 6-8 yıla çıkarabilir ve ek harcamaları önler. İnsanların büyük bölümü telefonun bataryası öldüğü için yeni telefon alıyor.
3 4 tane pili tek tek sarj edecegime takarım powerbanki neden ugrasayim pillerle 😄
Bencede geri dönülmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
s5 10 senelik telefon o zamanların suya toza dayanıklılığı ile şimdiki arasında dağlar kadar farklar vardır muhtemelen. S5 olsa olsa basit su sıçramalarına karşın korunmalıdır.
çok olumlu gelişme. özellikle ülkemizde çokca bulunan cihazların imeilerini çalan telefoncularadan bir nebze kurtuluruz. tanışmak isterseniz şirinevlerde çokca var
-
Okunsun diye yazdığınız veya kopyala yapistir yaptiginiz şu icerikler duzenli olarak karsimiza geliyor. Bu nedir ya. Bilinçlendirecek farkindalik yaratacak icerikler sunmanizi tavsiye ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S5 te arka pil kapağı contalı, girişler de lastik kapaklıydı, ancak şimdiki gibi dayanıklı değildi. Kapak sızdırabiliyor hatta yerinden çıkabiliyordu düşünce.
Hocam siz hiç sıvı hasarından yeni telefon almak zorunda kalnadınız mı? Ben her halükarda IP68 tercih ederim. En az 5 kere suya düşürdüm telefonu halen daha sağlam. Havuza giriyorum hatta yıkıyorum arada bir, telefona birşey olmuyor.
harbi ya telefonların ekranları artık okadar saçma hal aldıki.
Youtube-oyun-Film izleme platformları farketmeksizin Sağda solda siyah barlar çıkıyor sinir bozucu
-
usb girişi faciası gibi olmasın
armut bile terste taksan bağlantı noktaları doğru bir şekilde sıralanan
bir mimari kullanmıştı, çok şey istemiyoruz. daha az sorun çıkaracak şekilde yaparlarsa daha güzel günler garanti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X