Şimdi Ara

geri gorus kamerasi ve ekrani acil tavsiye!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldigim clio 4 aracim icin acil kamera ve ekran tavsiuesine ihtiyacim var. Sportage'dan aliskanlik geri manevralarda ihtiyac duyuyorum. Ozellikle esim kameta olmadan zorlaniyor. Aracta double teup vb mevcut degil. Lutfen bu duruma gore tavsiyelerinizi bekliyorum. Ozellikle bursa'da taktirabilecegim yer varsa sevinirim.
    Saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taktiran yok mu hic????

• sana 10 numara 5 yıldız bir ürün tavsiye edeceğim, takan usta da dahil herkes bayıldı, görüntü kalitesi full hd ,, gece zifiri karanlıkta bile gündüz gibi gösteriyor,,ekran dikiz aynasına takılıyor ve otomatik kararan dikiz aynaları gibi arkadan gelen ışığı zayıflatıyor, arkadan uzunları ve sisleri yakmış merceksiz xenonlu bir apaçi gelse bile seni rahatsız edemez,,, arabada hiçbir yer delinmiyor,kaporta veya tampona zarar verilmiyor,sadece mevcut plakalık çıkarılıp bu takılıyor

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kamerali-park-sensoru-7-quot-aynali-monitor-kamera-105626773

• quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

sana 10 numara 5 yıldız bir ürün tavsiye edeceğim, takan usta da dahil herkes bayıldı, görüntü kalitesi full hd ,, gece zifiri karanlıkta bile gündüz gibi gösteriyor,,ekran dikiz aynasına takılıyor ve otomatik kararan dikiz aynaları gibi arkadan gelen ışığı zayıflatıyor, arkadan uzunları ve sisleri yakmış merceksiz xenonlu bir apaçi gelse bile seni rahatsız edemez,,, arabada hiçbir yer delinmiyor,kaporta veya tampona zarar verilmiyor,sadece mevcut plakalık çıkarılıp bu takılıyor

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kamerali-park-sensoru-7-quot-aynali-monitor-kamera-105626773

Urun kaldirilmis herhalde. Siz bu urunu kullaniyor musunuz?

• barantula kullanıcısına yanıt
    evet bu ürünü kullanıyorum, fakat multimedya navigasyon sistemi alınca kamerayı ona bağladım,dikiz aynasındaki ekranı attım
  • quote:

evet bu ürünü kullanıyorum, fakat multimedya navigasyon sistemi alınca kamerayı ona bağladım,dikiz aynasındaki ekranı attım

Aynali tipler bana cok kaba geldi. Kocama bir ayna ufacik ekran. Maalesef clio 4 icin henuz double teypler piyasaya cikmadi. Ciksa hemen alip bir de kamera taktirip olay cozulebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: barantula

quote:

Aynali tipler bana cok kaba geldi. Kocama bir ayna ufacik ekran. Maalesef clio 4 icin henuz double teypler piyasaya cikmadi. Ciksa hemen alip bir de kamera taktirip olay cozulebilir.

kaba maba ama iş bitirici ,, istersen konsola ekran konan tipleride var, bana sorarsan o şekilde eğreti durur

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kamerali-park-sensoru-plaka-kamera-105431296

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler...

• barantula kullanıcısına yanıt
    Cyclone marka multimedya tavsiye ederim.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Size katiliyorum. Gercekten urunleri guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kamerali-park-sensoru-7-quot-aynali-monitor-kamera-105626773?aff_id=7031&mpch=ads&ggap_s=Reklamaction&ggap_m=aff&scxid=14489-197537-2357-0 @barantula

Guzel urun. Hafizaya atildi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.