Şimdi Ara

Geri gitme özürlüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaparsam yapayım geri geri düzgün gidemiyorum. Aynaları da kullanmakta zorluk çekiyorum. Sürekli arkaya dönmek zorunda kalıyorum. Birde araçta hidrolik direksiyon olmayınca tek elle manevra yapmak iyice zorlaşıyor.

Var mıdır bu işim püf noktası? Aynalar nasıl kullanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Temmuz 2012; 18:16:29 >

• Bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna.Ama çok seri yapıcaksın kafanı geri çevirmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Ne yaparsam yapayım geri geri düzgün gidemiyorum. Aynaları da kullanmakta zorluk çekiyorum. Sürekli arkaya dönmek zorunda kalıyorum. Birde araçta hidrolik direksiyon olmayınca tek elle manevra yapmak iyice zorlaşıyor.

Var mıdır bu işim püf noktası? Aynalar nasıl kullanılır?

Bende senin gibi sayılırım hocam ama benim sebebim korkum araç sürmeyi ilk öğrendiğim zamanlar kışa denk gelmişti kar yağıyordu geri geri çıkıyordum biraz fazla dik çıkmışım arkada ki araca kamyona çarptım o gün bugündür geri çıkarken dengeyi sağlayamıyorum
  • ben de çarptım bi kere ondan sonra korka korka gidiyorum. geri geri sürerken aynaya bakıyorum olmuyor kafamı çeviriyorum olmuyor. direksiyon çok yumuşak parmağımla bile çevirebiliyorum, bu daha da zorlaştırıyo geri geri sürmemi
  • Ayna kullanamiyorsaniz geriye dogru donup bakmak en temizidir. Tabi ben bunu yapamiyorum malum direksiyonumuz 2 elle donuyor ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep aynayla giderim , arkaya dönüp baksam çok daha hızlı olabilir aslında malum aynada bi sağa bi sola bakıyorsunuz, ama kolumu koyup arkaya bakmayı sevmiyorum, zira benim megane 3 ün arka camından da birşey gözükmüyor yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

ben de çarptım bi kere ondan sonra korka korka gidiyorum. geri geri sürerken aynaya bakıyorum olmuyor kafamı çeviriyorum olmuyor. direksiyon çok yumuşak parmağımla bile çevirebiliyorum, bu daha da zorlaştırıyo geri geri sürmemi

Baktın olmuyor bakmayacaksın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GİTME
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna.Ama çok seri yapıcaksın kafanı geri çevirmeye gerek yok

Gozler fıldır fıldır :) maşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanvardali

Bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna,bi sağ ayna,bi sol ayna,bi orta ayna.Ama çok seri yapıcaksın kafanı geri çevirmeye gerek yok

Sihirli sözler söylenmiş,böyle yapacan yapa yapa öğrenecen.Bu arada araç ne,bazı araçlarda geri manevra yapmak işkence oluyor.
  • Aynaları kullanarak çıkmaya çalışmayın derim.

En güzeli arkaya kafamızı çevirerek gitmek tabi ayna desteği de alabilirsiniz.

Fazla gazda basmazsanız çok rahat gidersiniz biraz pratik yapınca olacaktır diye düşünüyorum.
  • Geri gorus kamerasi.

• Ozurluluk bendemi bilmiyorum geri geri duzden iyi gidiyorum hem parkta hem yolda

Geri geri park kabiliyetim yarisi duzdede olaydi iyi olurdu

Bu yetenegimide ps3 oyunlarina bagliyorum.

Tek tavsiye verebilirim ayagini debriyajdan cekme birak bagirsin arac bagirabildigi kadar

Elini de yan yolcu koltuguna bak sag omzunun ustunden yola bak iste yag gibi akarsin

• Arkaya kolay kolay dönmem, aynalara bakarım. Benim farkettiğim kadarıyla geri geri gitmede problem yaşayan arkadaşlar direksiyonu düz tutamıyor. Geri geri giderken bir sağa bir sola gidiyorlar. Şu direksiyonu düz tutsalar büyük bir problem çözülecek gibi.
  • arkaya bakmıyorum şahsen sadece 1 aynaya odaklanıyorum onla hizayı korudunmu sorun olmuyor ayriyetten geri görüş kamerası var suv kullanıyorum ama daha önce kı arabamdan cok daha rahat bu konuda
  • Sağ koltukla samimiyeti kurun. Arkadaki iki direği de görecek kadar dönün. Direksiyonu 12 pozisyonundan tutun. En seri öğrenme ve manevra böyle yapılabilir. Muhtemelen bunu eksik öğretiyorlar, çünkü bilmiyorlar.

Bizim zamanımızda aynayla geri geri gidersek sınavdan geçemezdik. Otobüsler böyle yapıyorlar ama çok yavaş ve dinleyerek. Siste ilerleyen gemi gibi, 3 sn düdük, 10sn dinle, tekrar 3sn düdük, 10 sn dinle. :)

Aynadan mesafe tahmini zordur. Konveks aynayla düz orta ayna mukayese edilerek mesafe tahmini geliştirilebilir ama zaman alır. Römorkla geri giderken aynaları kullanın ve iyice alışana kadar direksiyonu 6 pozisyonundan tutun.
  • ben hep aynayla giderim. ilk kullanmaya başladığımda direkt ayna ile gitmeye başlamıştım.

ama ayna ile mesafe tayini çok zor. dönüp bakmadan mesafeyi anlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Geri gorus kamerasi.

En teknolojik çözümü sunmuşssunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Geri gorus kamerasi.

En teknolojik çözümü sunmuşssunuz

ön görüş kamerası

• trucks and trailers oyna. oyunu bitirdiğinde geri dönüş ustası olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

ben de çarptım bi kere ondan sonra korka korka gidiyorum. geri geri sürerken aynaya bakıyorum olmuyor kafamı çeviriyorum olmuyor. direksiyon çok yumuşak parmağımla bile çevirebiliyorum, bu daha da zorlaştırıyo geri geri sürmemi

Baktın olmuyor bakmayacaksın..

bu ne dikkat hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.